manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ اینکه قراره برام از تبریز پنیر لیقوان بیارن 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ بعضی ترسهاه م لذت بخشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ از اینکه کسی گوشه ی دنیا هست که قلبم برایش و قلبش برایم بتپد .... 12 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ از اینکه برادرزاده ی7 ساله ام، با دست های کوچکش، نقاشی بکشد و قیچی کند و یواشکی پشت در اتاقم بچسباند که سورپرایز شوم از اینکه برادرزاده ی شیطانم ازم آلو بگیره، بعد دوباره یواشکی بیاد اتاقم و بگه میشه یکمم آلو بهم بدی ؟ 9 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی هردو برای هم گریه میکنیم....چه دلی داریم ما.... 10 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ اینکه قراره برام از تبریز پنیر لیقوان بیارن آخییی میخوای برات پنیر بفرستم؟ 12 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی دورش میگردم و فداش میشم....آخ انقدر کیف میده....:1cwpe6q6upfmgganbmp 11 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ آخیییمیخوای برات پنیر بفرستم؟ آره چرا که نه!!!!!! من عاشق پنیرم بخصوص لیقوان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی که 2 تا عاشق رو میبینم که کنار همن... 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ آره چرا که نه!!!!!! من عاشق پنیرم بخصوص لیقوان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی من متنفرم 5 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ چه لذتی که بفهمی یه تبریزی پنیر لیقوان دوست نداره 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ اینکه یه روز درس نخونی و به خودت استراحت بدی؛ بخوابی ؛ خونه مرتب کنی ؛ غذا درست کنی و با دوستت صحبت کنی ولی مگه میشه؟! ، این درس کَنه شده چسبیده به جونم 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ خندیدن با آدمهای دوست داشتنیه زندگیم :dancegirl2: 11 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ امــــــــروز رنگین کمـــون دیـــدم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی استاد درس میپرسه و منم قیافمو اینجوری میکنم :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ بعد از مدت ها خدا واست یه نشونه بفرسته 12 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اینکه یه کار هنری جدید یاد بگیرم :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ صبح به زور بیدارت کنن که یکاری انجام بدی بیرون.. بعد موقع برگشت تو خیابون ولیعصر ی نم بارون بزنه..شیشه هارو بکشم پایین صدا ضبطم بلند کنم.. اصن مستم الان.. 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه وقت صبحونه پنجره ی اتاقو باز کنم و چند تا پرنده بیان باهام صبحونه بخورن 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده