Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه یکی بگه: می دونی اگه ناراحت باشی می خوام دنیا دنیا نباشه 16 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ برام لذت بخشه که سفره کوچیکمون رو بیارم جلو کامپیوتر یه کاسه کشک بادمجونم کنارش هی یه لقمه بخورم و یه چرخی هم تو نو اندیشان بزنم 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوردن کتلت های خونه خودمون مخصوصا اونهایی که مامانم میپزه .........عاشقشم:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه درس رو واسه امتحان نخونم!! 14 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بعد از بارون پاييزي تو تاريكي شب تك و تنها قدم زدن همين كارو كردم بعدم دعوام كردن 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اومدن sms صبح و ظهر و شب کلا از طرف دوستام فعلا که خیلی وقته نیومده چیزی 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه توی اتوبوس بشینم و از اون بالا به داخل ماشین ها نگاه کنم 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ این ترم 3 روز در هفته کلاس دارم هر سه روز هم ساعت 8 اولین کلاسم شروع میشه و مجبورم ساعت 5 صبح بیدار بشم وقتی ساعت زنگ می زنه به زمین و زمان ... اما وقتی کلاس ها تموم میشه و تو راه برگشتم احساس رضایت از خودم بهم دست میده :hapydancsmil: این حس رو دوست دارم لذت بخشه 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ پیدا کردن یه آهنگ خوشگل از مازیار فلاحی :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ برم تو سایت ببینم نوشته کلاس استادایی که من باهاشون درس دارم تشکیل نمیشه!:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ خوردن چی توز موتوری وقتی هنگ کردم :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ من از قدم زدن رو برگای زرد پاییزی لذت میبرم 15 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ بارون وقتی رگبار میشه از اینکه سرم رو بگیرم رو به آسمون تا قطرات بارون به صورتم بخوره 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ قدم زدن تو دل شب وقتی همه خوابن و فکر کردن به چیزای عمیق رفتن تو رختخواب و هووووووو کردن وقتی میدونی اون بیرون بوران و برفه و سرما بیداد می کنه ولی تو جات گرم و نرمه خوردن البالوی تازه از فریزر در اومده تو وسط زمستون 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ از اینکه بفهمم تو یاهو طرفم اسپیکرش تا اخر زیاده و یهو BUZZ!!! بزنم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده