Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ شب تولد با یه عالمه پیام تبریک و کادو 11 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بخوابی بدون این که هیچ محدودیتی در تعداد ساعت های خوابت داشته باشی 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ ساعت كلاس نقشه برداري خعلي خوش ميگذره سر سايت :hapydancsmil: قيافه مون آخر كار با يه كارگر ساختمون مو نميزنه واییییییییی اگه بدونید چقدر کیف میده وقتی داغون از سر عملیات نقشه برداری برمیگردی .برای من لذت بخش ترین کلاس بود یادش بخیر.......... 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ از اینکه سلامتی کسانی رو میبینم که دوسشون دارم 10 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ وقتی دوستام در کنارم هستنو بخاطر من به محیط زیست احترام میذارن 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ بعد از 25 سال برف ببینی و بتونی برف بازی کنی عاشق برف ام 8 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ وقتی ناهار رو فقط با مامانتی و نصف بیشتر ته دیگ سیب زمینی سهم تو میشه :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ وقتی یکی از دوستای قدیمی که خیلی وقته ندیدش بهت زنگ میزنه... وقتی بعد از یک هفته پر کار میخوابی با این شوق که صبح با صدای ساعتت بیدار نمیشی.... وقتی میری بیرون و لاک میخری....:hapydancsmil: وقتی پروژه کلاسیت رو با موفقیت تحویل میدی.... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ اينكه پسر خاله كوچولوم تمام سعيشو ميكنه كه اسم منو درست تلفظ كنه ولي آخرشم يه هچل هفتي از آب درمياد كه ميفمم داره منو صدا ميكنه! اين موضوع يه چيز اثبات شده است كه بچه هاي كوچيك، حروفي مثل ي و ه،ح رو به سختي تلفظ ميكنن! و از قضا اسم من هم ي داره، هم ح البته خودم كشف كردم 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ بهت بگن خوشگل شدی چیکار کردی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ اينكه همه بچه هاي قديمي انجمن دوباره برگردن... بابا با انصاف! لااقل حتي اگه براي هميشه ام ميري، نگو خداحافظ! بذار يه ذره اميد تو دلمون باقي بمونه كه شايد يه وقتي برگردي... ...براي همه اونايي كه رفتن... 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ راه رفتن. در طبیعت... و کوه و دمن 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ یه پستونک امروز دیدم خیلی قشنگ بود اگر اونو بخرم خیلی ذوق میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: اینکه همه ازم میپرسن اسم عطرت چیه البته خودم هم هی یادم میره اسمش 5 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ هات چاکلت با بیسکوئیت سبوس دار -_- 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ مسواک بزنم بعدش که زیر پتوام حوس لواشک کنم!بعد لواشکم از کشوی کنارم در بیارم بخورم...اولش سخته چون تلخه اما بعدش خوب میشه.... فقط مینای دندون نداری دیگه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده