Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ زولبیا بامیه خوردین؟ اینکه بامیه شو با نون بخوری تا حالا نخورده بودما دیشب بر اثر ضعف و اینکه دیگه هیچی نداشتم مجبور شدم بامیه با نون خشک بخورم ولی خوشمزه بود 16 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ برف بــــــــــــــــازی:hapydancsmil::hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ دوست دارم برم روی ی بندی ،تنها، جیغ بزنم(البته الان برام ی لذت بزرگه) 18 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ اینکه حرف دلش رو بهم بگه انقدر تو خودش نریزه حس واقعیش ور بگه انقدر بخاطر من سکوت نکنه 17 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ وسط درس منو دوستم از کلاس بزنیم بیرون بریم بستنی بخوریم داره کم کم تبدیل به یه عادت میشه برامون 17 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ خریدن چند شاخه گل نرگس برای خودم . . . بوی عطرش توی خونه بپیچه . . . عاشقشم . . . 17 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ آخرين جلسه كلاس مسكن:icon_razz: اينكه ديگه با اون استاد اعصاب خردكن تا پايان كارشناسي كلاس نداريم:hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خدايا التماست ميكنم...همه ي دنيايت ارزاني ديگران ولي...انكه دنياي من است مال ديگر نباشد 15 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ یه نفس عمیـــق... تو هوای سرد زمستون 17 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ عمیق ترین لذت زندگی ام اینست که با لحن ملتمسانه نامت را صدا کنم و تو با حوصله پاسخ دهی: " جانم":ws37: 16 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ اینکه 2 دی تولدت باشه........و اونایی ک دوسشون داری ب یادت باشن.... 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ یه مسیر خلوت رو پیاده برم و برای خودم حافظ بخونم اونم تو سرما زیر ستاره ها:hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ فیلم عروسی اقوام نزدیکو ببینی..بعد ببینی چقدر همه بزرگ شدن عوض شدن کیا رفتن کیا هستن چقدر تیپا همه قدیمیه 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ همين الان يه آقايي تو كوچه داره دوره ميگرده و آهنگ ميخونه...با لهجه گيلكي قشنگ ميخونه ولي غمگين اينو ميخونه: "...اما افسوس تو رو خواستن ديگه ديره ديگه ديره..." 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ با هم اتاقیام غذام رو تقسیم کنم بعد خودم گشنه بمونم این گشنگی خیلی حال میده حس میکنی حاتم طائی هستی 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ تو کار خونه اندکی کمک کنم گاهی باید دنبال راهی باشی از خودت بیایی بیرون از اتاقت...از میون درگیری های ذهنیت 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده