Tamana73 28835 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 2روز منتظر دیدن اس رو صفحه گوشیت از طرف کسی که ناراحتش کردی و معذرت خواستی ولی.... 8
masi eng 47044 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 بعداز یه پیاده روی طولانی تو هوای گرم توی مسیر آب سرد کن ببینی 4
masi eng 47044 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 یه لذت کوچولوی دیگه که تو زندگی هممون هست..وخیلی لذت بخشه.. خنکی اون طرف بالشه//:ws3: 6
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 یه لذت کوچولوی دیگه که تو زندگی هممون هست..وخیلی لذت بخشه.. خنکی اون طرف بالشه//:ws3: نه من از بچگی هر دو طرف بالشم گرم میشد نمیدونم چرا... اصلا اعصابم خورد میشدا من یکی از لذاتم اینه که از این عکسا بذارم تو پروف یه بنده خدایی 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 نه من از بچگی هر دو طرف بالشم گرم میشد نمیدونم چرا... اصلا اعصابم خورد میشدا من یکی از لذاتم اینه که از این عکسا بذارم تو پروف یه بنده خدایی :vahidrk: 5
masi eng 47044 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 نه من از بچگی هر دو طرف بالشم گرم میشد نمیدونم چرا... اصلا اعصابم خورد میشدا من یکی از لذاتم اینه که از این عکسا بذارم تو پروف یه بنده خدایی مگه اینجا میشه نقل و قول گرفت اخه.... بعدش دلیلش میدونی چیه.. چون مدل خوابت.. به اینصورته که یه دستت زیر بالشه .. سرتم روی بالش و درستته؟ گرفتی؟من خودم نگرفتم.. ولی یکی از لذتهای کوچیک من اینه.. این ملخ رو جلوی خودت له کنم..دل و رودش بزنه بیرون. نتونه تحمل کنه چه جوری له شده.. 5
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 نه من از بچگی هر دو طرف بالشم گرم میشد نمیدونم چرا... اصلا اعصابم خورد میشدا من یکی از لذاتم اینه که از این عکسا بذارم تو پروف یه بنده خدایی میلاد به خاطر کبدت بنده خدا 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 :vahidrk: مگه اینجا میشه نقل و قول گرفت اخه.... بعدش دلیلش میدونی چیه.. چون مدل خوابت.. به اینصورته که یه دستت زیر بالشه .. سرتم روی بالش و درستته؟ گرفتی؟من خودم نگرفتم.. ولی یکی از لذتهای کوچیک من اینه.. این ملخ رو جلوی خودت له کنم..دل و رودش بزنه بیرون. نتونه تحمل کنه چه جوری له شده.. افرین الحق که دکتری معصومه همین بود یافتم میلاد به خاطر کبدت بنده خدا اینم میشه من یکی از لذتام اینه که تو این جور تاپیکا اسپم کنم 6
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 در عجبم دوستان این همه لذت نوشتید بعد به اینا میگید کوچیک 8
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 در عجبم دوستان این همه لذت نوشتید بعد به اینا میگید کوچیک واقعا منم موافقم بیاید نگاهمون رو عوض کنیم اینا لذتای بزرگین مثلا من یکی از لذتای بزرگم اشپزیه چه ایرادی داره من مرد باشم ولی من عاشق اشپزیم 9
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 واقعا منم موافقم بیاید نگاهمون رو عوض کنیم اینا لذتای بزرگینمثلا من یکی از لذتای بزرگم اشپزیه چه ایرادی داره من مرد باشم ولی من عاشق اشپزیم واقعا بیشتر پست های دوستان خودش لذت بزرگیه اتفاقا بزرگترین آشپزهای دنیا مرد ها هستن .... با احترام کامل برای مادران عزیزالان خانما میان جبهه میگیرن اصلا هم ایراد نداره از این لذت بزرگ نهایت استفاده رو ببر میلاد جان .. آشپزی به یک ذوق و سلیقه بستگی داره .. مرد و زن هم نداره 8
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 دوست داشتن تو کوچیک که نیست اما لذت بخشه ========= تاپیک به این زیبایی رو با اسپم هاتون ویرون نکنید... 12
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 شمعدونی و مرجان من گل داده از این بهتر جانمییییییییییییییییییییییییییییییییی 5
*Mars* 5292 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 یه لذتی که هیچ وقت فراموش نمیکنم رفتم روی بلندترین برج مشهد که اسمش سیلوی گندمه حدود 350 تا پله داشت دیدن کل شهر از اون ارتفاع محشر بود!!! 4
*Mars* 5292 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 لذت دیگه م تشریح کردن حشراته دیدن اجزای بدنشون و اندام های تکامل یافتشون باعث میشه هر روز بخاطر قدرت خدا ستایشش کنم 10
ارسال های توصیه شده