.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 10 آبان، 2014 دیدنِ یه یار قدیمی.....حرف زدن از گذشته هااااااااا...سکوت و سکوت و سکوت 7
saman 7 8787 ارسال شده در 10 آبان، 2014 دیدنِ یه یار قدیمی.....حرف زدن از گذشته هااااااااا...سکوت و سکوت و سکوت دیدن پست دوستای قدیمی تو انجمن که زیاد نمیان:hapydancsmil: 7
Yaser.C 5059 ارسال شده در 11 آبان، 2014 داماد شدن دیدم که میگم کله قند شکستن واسه دومادای انجمن!!!!! کلن نقش داوش رو خوب بازی میکنم!!! هر چند که آقا سارا جان خیلی مشکوکی ولی من اینو برای خودت خودت نوشتم!!!:icon_gol: 4
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 11 آبان، 2014 کله قند شکستن واسه دومادای انجمن!!!!! کلن نقش داوش رو خوب بازی میکنم!!! هر چند که آقا سارا جان خیلی مشکوکی ولی من اینو برای خودت خودت نوشتم!!!:icon_gol: شما نامحرمی شرمنده اخلاق کله قند سابت 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 11 آبان، 2014 شما نامحرمی شرمنده اخلاق کله قند سابت من خواستم برادریمو ثابت کنم اما خودت نخواستی.....کی ضرر میکنه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای آب نباتم نمیسابن دیگه!!! 1
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 11 آبان، 2014 من خواستم برادریمو ثابت کنم اما خودت نخواستی.....کی ضرر میکنه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای آب نباتم نمیسابن دیگه!!! لازم نکرده ، الان یک اسپریهایی اختراع شده مثل برف شادی ، مثل اسپری کله قند ، اسپری نبات و... میزنی خودش اب نبات سابیده تراوش میکنه ، توی جام جهانی هم داورها اسپریهاشون اسپری اب قند بود که جلوی پای بازیکن ها میزدن یکی از لذتهای زندگی من هم زدن اسپری برف شادی هست 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 12 آبان، 2014 اینکه خیلی اتفاقی یکی از بهترین دوستای دوران مدرسه رو تو تاکسی بعد 9 سال ببینی 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بابام ببینه انجیر دوس دارم هی هر روز بره کلی انجیبر بخره که دلم شاد بشه مامانمم دعوامون کنه که تو یخجال جا نیست 5
maryam39 8211 ارسال شده در 12 آبان، 2014 صدای یکی از خونههای شهر که توش عروسیه (گرجه خوانندهه خیلی خزه ولی خوبه بازم) 5
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بابام ببینه انجیر دوس دارم هی هر روز بره کلی انجیبر بخره که دلم شاد بشه مامانمم دعوامون کنه که تو یخجال جا نیست انجیر خوبه ، کار کنه و لذت بخشه 2
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 12 آبان، 2014 یعنی یکی از ارزوها و لذتهای زندگیم اینه یک تاپیک باشه عنوانش باشه " بدوین بیاین عروسی داریم و بعدشم عروس کشون و پاتختی " بعد که وارد تاپیک میشیم ببینم من بعنوان داماد معرفی شدم بعد یک دختری از همین انجمن یا کلا هر انجمن دیگه ای تو ایران عروس باشه بعد رو اسم هر کدوم کلیک میکنیم بره تو پروفایلش مثلا شاداماد : سارا 068 به همراه دوشیزه : گلاب ساسان نژاد حالا این پروفایلها یک مثاله زیاد جدی نگیرینش فرمت کلی رو گفتم 4
ms13 1488 ارسال شده در 12 آبان، 2014 من باب لذتهای کوچک بنده : دیدن و خوندن پستهای ایشون یعنی یکی از ارزوها و لذتهای زندگیم اینه یک تاپیک باشه عنوانش باشه " بدوین بیاین عروسی داریم و بعدشم عروس کشون و پاتختی " بعد که وارد تاپیک میشیم ببینم من بعنوان داماد معرفی شدم بعد یک دختری از همین انجمن یا کلا هر انجمن دیگه ای تو ایران عروس باشه بعد رو اسم هر کدوم کلیک میکنیم بره تو پروفایلش مثلا شاداماد : سارا 068 به همراه دوشیزه : گلاب ساسان نژاد حالا این پروفایلها یک مثاله زیاد جدی نگیرینش فرمت کلی رو گفتم 3
maryam39 8211 ارسال شده در 13 آبان، 2014 این که یه دفتر داشته باشی که توش بنویسی و هیــــــــــچ کس دیگه ای هم نخوندش واسه قسمت دومش به فکرم رسیده اولش بنویسم: « کسی که اینو باز کردی بدون من راضی نیستم بخونی. حالا اگه میخوای شرعا گناه کنی پا خودت» 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آبان، 2014 اینکه دفتر مریمو پیدا کنم صفحه اول و دومشو رد کنم که حرفشو نبینم بعد با خیال راحت همشو بخونم 3
maryam39 8211 ارسال شده در 13 آبان، 2014 اینکه دفتر مریمو پیدا کنم صفحه اول و دومشو رد کنم که حرفشو نبینم بعد با خیال راحت همشو بخونم :ws28: پس واجب شد بالای هر صفحه با خودکار قرمز بنویسم 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آبان، 2014 :ws28:پس واجب شد بالای هر صفحه با خودکار قرمز بنویسم خودکار قرمزرو هم نمیخونم کلا یه کلمه شو بخونم ببینم اینجوری چیزی نوشتی هی میگم ندیدم ندیدم من هیچی ندیدم بعد راحت ادامه ی متنو میخونم اینا اسپم نیستا اینا لذتای بزرگین 4
saman 7 8787 ارسال شده در 13 آبان، 2014 مادر من از آدمایه که فیلم میبینه کل فیلمو خوابه منم هر وقت میخوابه منم محکم دستامو میزنم به هم از خواب میپره میترسه بنده خدا ولی خدایی خیلی حال میده همچین آدم مردم آزاریم من 6
ارسال های توصیه شده