VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خب اگه اون طرف خوب نباشه ممکن هست که تو بهش خیانت کنی؟چقدر احتمال میدی که اینکارو بکنی؟ شاید جدا شم اما خیانت احتمال نمیدم عذاب وجدان چیه یه جامعه نجات دادی جامعه اینطوریش کرده دیگه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ شاید جدا شم اما خیانت احتمال نمیدم جامعه اینطوریش کرده دیگه خب اگه طلاقت نداد چی؟ اگه تو بد باشی اون طزف چقدر احتمال میدی ازت جدا بشه و خیانت نکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خب اگه طلاقت نداد چی؟اگه تو بد باشی اون طزف چقدر احتمال میدی ازت جدا بشه و خیانت نکنه؟ به این فک نکرده بودم همه مردا بد نیستن کهبعضیا خوبن 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ به این فک نکرده بودم همه مردا بد نیستن کهبعضیا خوبن کسی هم نگفت بدن.......همه خوبن مگه اینکه عکسش ثابت بشه این قانونم میتونه مزایایی داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خب اگه طلاقت نداد چی؟اگه تو بد باشی اون طزف چقدر احتمال میدی ازت جدا بشه و خیانت نکنه؟ کلا خیانت به ذات ادم بر میگرده ولی خب شرایط هم دخیل و این که طرف ظرفیتش تا چقدر بهش اجازه تحمل میده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ کلا خیانت به ذات ادم بر میگرده ولی خب شرایط هم دخیل و این که طرف ظرفیتش تا چقدر بهش اجازه تحمل میده زنا هم واسه خاطر ابروشونو بچه هاشون اغلب خیانت نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ کلا خیانت به ذات ادم بر میگرده ولی خب شرایط هم دخیل و این که طرف ظرفیتش تا چقدر بهش اجازه تحمل میده ازادیی که قانون ما به مردا داده شرایط مساعدی برای خیانت مردا ایجاد کرده.....صیغه و زن دوم بدون رضایت همسر اول هم خیانته منتها هیچ جای قانون ایران خیانت نیست اسمش...:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ شاید جدا شم اما خیانت احتمال نمیدم تازه شاید؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تازه شاید؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ازش بچه داشته باشم ترجیح میدم واسه اینده بچمم شده طلاق نگیرم شاید جدا زندگی کنم اما طلاق نه بعد من نظرم اینه گاهی زندگی دچار یه بحران میشه اگه بخوام واسه هر بحران طلاق بگیرم که نمیشه ادم وقتی ازدواج میکنه باید قبلش احتمال اینم بده یه جاهایی غرورش میشکنه یه جاهایی باید گذشت کنه یه جاهایی هم نا دیده بگیره چرا بگم مرد اینکارو کرد؟چرا نگم انتخاب اشتباه من باعث شد امروز ضرر کنم اگه اون پدر بی عاطفه ای کخ یه ذره فکر احساس بچش نبود من سعی کنم مادری باشم که کمبود حس نکنه 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28: انقده زن جماعت حسوده که حتی وقتی از یکی متنفر بشه باید این تفر رو خالی کنه. آخرش موندم توی حمکمت این حسادتی که خدا گذاشته توی دومن این جماعت. بابا بیخیال اون خیانت کرد تو بکشش یا نکشش چی برای تو عوض میشه؟ !!! نگین سبک میشم که این از اون حرفای چیزه دیگه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:انقده زن جماعت حسوده که حتی وقتی از یکی متنفر بشه باید این تفر رو خالی کنه. آخرش موندم توی حمکمت این حسادتی که خدا گذاشته توی دومن این جماعت. بابا بیخیال اون خیانت کرد تو بکشش یا نکشش چی برای تو عوض میشه؟ !!! نگین سبک میشم که این از اون حرفای چیزه دیگه چرا میگی زن جماعت؟؟؟؟ من نظر خودمو گفتم. اره من این ضعف رو دارم که وقتی غرورم شکسته شده وابسته به موقعیتی که توش هستم یا طرفمو بی محل میکنم یا خطش میزنم و میذارمش کنار برای همیشه یا یه جوری ناراحتیمو تخلیه کنم....دوست هم ندارم بریزم تو خودم.....اگه ضعفه ..میگم من این ضعفو دارم.....هرآدمی یه جوریه......این نوع برخورد ها رو هم نه حسن میدونم نه عیب ...........انسانه و ضعفهاش......حالا شما انکار کنید. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:انقده زن جماعت حسوده که حتی وقتی از یکی متنفر بشه باید این تفر رو خالی کنه. آخرش موندم توی حمکمت این حسادتی که خدا گذاشته توی دومن این جماعت. بابا بیخیال اون خیانت کرد تو بکشش یا نکشش چی برای تو عوض میشه؟ !!! نگین سبک میشم که این از اون حرفای چیزه دیگه با یه نفر ده سال زندگی کنی بخاطرش بیای جلو همه بمونی حالا چون دوسش داری سختی هم بکشی جوونیتوم بزاری حالا که وارد 40 شدی میخوای یکم اسایش داشته باشی طرف دست یکی دیگه رو بگیره بیاره جات ادم چه حسی پیدا میکنه؟ حس اینکه یه کالا بوده با یه تاریخ انقضا خیلی هم ادم منطقی باشی نمیتونی این توهینو فراموش کنی اگه زنا اینکارو کنن شما میبخشید؟ یا بی خیال میشید؟ اولین کاری که میکنید بدونی هیچ توضیحی به بدترین شکل طلاق گرفتن حضانت بچه بی ابرو کردن حالا اگه نکشید و یا سنگسار نکنید که خودتونم بکشید میگن قتل در برابر ناموس اعدام نداره 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چرا میگی زن جماعت؟؟؟؟من نظر خودمو گفتم. اره من این ضعف رو دارم که وقتی غرورم شکسته شده وابسته به موقعیتی که توش هستم یا طرفمو بی محل میکنم یا خطش میزنم و میذارمش کنار برای همیشه یا یه جوری ناراحتیمو تخلیه کنم....دوست هم ندارم بریزم تو خودم.....اگه ضعفه ..میگم من این ضعفو دارم.....هرآدمی یه جوریه......این نوع برخورد ها رو هم نه حسن میدونم نه عیب ...........انسانه و ضعفهاش......حالا شما انکار کنید. فقط زنا این حس ندارن همه ادمها همینن اصلا یه همجنس یه دوست بیاد خیانت کنه مگه احساس تنفر پیدا نمیکنیم؟ حالا یکی سعی میکنه این تنفرو مخفی کنه و بخاطرشرایط کنار بیاد یکی هم نه بروز میده:ws2: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:انقده زن جماعت حسوده که حتی وقتی از یکی متنفر بشه باید این تفر رو خالی کنه. آخرش موندم توی حمکمت این حسادتی که خدا گذاشته توی دومن این جماعت. بابا بیخیال اون خیانت کرد تو بکشش یا نکشش چی برای تو عوض میشه؟ !!! نگین سبک میشم که این از اون حرفای چیزه دیگه راستی یه سوال میپرسم روراست جواب بده. اگه (دورازجونت) زنت چندسال بعد از ازدواجتون بهت خیابن کنه و بفهمی که با کس دیگه ای رابطه جنسی داشته چیکارمیکنی؟؟چجوری باهاش برخورد میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چرا میگی زن جماعت؟؟؟؟من نظر خودمو گفتم. اره من این ضعف رو دارم که وقتی غرورم شکسته شده وابسته به موقعیتی که توش هستم یا طرفمو بی محل میکنم یا خطش میزنم و میذارمش کنار برای همیشه یا یه جوری ناراحتیمو تخلیه کنم....دوست هم ندارم بریزم تو خودم.....اگه ضعفه ..میگم من این ضعفو دارم.....هرآدمی یه جوریه......این نوع برخورد ها رو هم نه حسن میدونم نه عیب ...........انسانه و ضعفهاش......حالا شما انکار کنید. با یه نفر ده سال زندگی کنیبخاطرش بیای جلو همه بمونی حالا چون دوسش داری سختی هم بکشی جوونیتوم بزاری حالا که وارد 40 شدی میخوای یکم اسایش داشته باشی طرف دست یکی دیگه رو بگیره بیاره جات ادم چه حسی پیدا میکنه؟ حس اینکه یه کالا بوده با یه تاریخ انقضا خیلی هم ادم منطقی باشی نمیتونی این توهینو فراموش کنی اگه زنا اینکارو کنن شما میبخشید؟ یا بی خیال میشید؟ اولین کاری که میکنید بدونی هیچ توضیحی به بدترین شکل طلاق گرفتن حضانت بچه بی ابرو کردن حالا اگه نکشید و یا سنگسار نکنید که خودتونم بکشید میگن قتل در برابر ناموس اعدام نداره فقط زنا این حس ندارن همه ادمها همینن اصلا یه همجنس یه دوست بیاد خیانت کنه مگه احساس تنفر پیدا نمیکنیم؟ حالا یکی سعی میکنه این تنفرو مخفی کنه و بخاطرشرایط کنار بیاد یکی هم نه بروز میده:ws2: راستی یه سوال میپرسم روراست جواب بده.اگه (دورازجونت) زنت چندسال بعد از ازدواجتون بهت خیابن کنه و بفهمی که با کس دیگه ای رابطه جنسی داشته چیکارمیکنی؟؟چجوری باهاش برخورد میکنی؟ عجبااااااااا من نگفتم کار خوبی میکنه که مرد یا زن خیانت میکنه. من میگم آدم از کسی که بهش علاقه داره متنفر میشه. اگر برای من این اتفاق بیوفته دیگه هیچ علاقه ای که نخواهم داشت به کنار از یک آدم غریبه هم برام غریبه تر میشه. برای این که دیگه علاقه ای نیست و غریبست طلاقش میدم و چون مشکل اخلاقی داره بچه رو ازش میگیرم. دیگه انگار نه انگار که همچین آدمی بوده. ببین داغون میشم سر این جریان مخصوصا وقتی که بفهمم چی شده اما بعد اینکه بشینم و با خودم خلوت کنم و احساسمو آروم کنم و تحت کنترل بیارم زنم دیگه برام زنم نیست همون غریبه غریبه ست. به غریبه هیچ حسی ندارم نه دوستی نه دشمنی نه تنفر. اگر حقی از من ضایع کرده(که احتمالن کرده ، همون جوری که خودتون گفتین) میسپرم به اون دنیا که میدونم توان بیشتری رو باید پس بده تا این دنیا. حالا اگه دوست دارید این دنیا ببینین خب اون با شماست. فقط این وسط میگم نکنه یه کاری کنین که برعکس بشه و اون به گردن شما حق پیدا کنه. یا حق 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ عجبااااااااامن نگفتم کار خوبی میکنه که مرد یا زن خیانت میکنه. من میگم آدم از کسی که بهش علاقه داره متنفر میشه. اگر برای من این اتفاق بیوفته دیگه هیچ علاقه ای که نخواهم داشت به کنار از یک آدم غریبه هم برام غریبه تر میشه. برای این که دیگه علاقه ای نیست و غریبست طلاقش میدم و چون مشکل اخلاقی داره بچه رو ازش میگیرم. دیگه انگار نه انگار که همچین آدمی بوده. ببین داغون میشم سر این جریان مخصوصا وقتی که بفهمم چی شده اما بعد اینکه بشینم و با خودم خلوت کنم و احساسمو آروم کنم و تحت کنترل بیارم زنم دیگه برام زنم نیست همون غریبه غریبه ست. به غریبه هیچ حسی ندارم نه دوستی نه دشمنی نه تنفر. اگر حقی از من ضایع کرده(که احتمالن کرده ، همون جوری که خودتون گفتین) میسپرم به اون دنیا که میدونم توان بیشتری رو باید پس بده تا این دنیا. حالا اگه دوست دارید این دنیا ببینین خب اون با شماست. فقط این وسط میگم نکنه یه کاری کنین که برعکس بشه و اون به گردن شما حق پیدا کنه. یا حق ما بتونیم حق خودمونو که همون بچه و طلاقه بگیریم خیلی زرنگ بودیم 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده