partow 25305 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2011 پری دریایی؟؟؟؟ کشتی منو ... تا 3 روز دیگه می خوای همینو بگی؟ ميدونم كه منم :dancegirl2: واسه چی ملت رو اغوا می کنی؟ :icon_pf (34): چرا من دیر رسیدم... میدونستم کیه pari daryayi بقیه حدسات رو بزار واسه فردا ... میخوام راهنمایی کنم ... ---- راستی دوستان ... واسه یه مدتی نمیتونم بیام سایت ... کی حاضره مسابقات رو برگزار کنه؟
partow 25305 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2011 شایدم یکتا .م باشهولی خوده پری هست چونه هم نزنید:167: نمی خوای یکم دیگه صبر کنی ...؟ :persiana__hahaha:
partow 25305 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2011 چرا ساکتی؟:JC_thinking: واي چه نازه چه چشاي خوشگلي داره ....:62izy85: رشتش چيه...؟ بزن به تخته ... 6-[/url] به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه
partow 25305 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2011 هیلدا نه گلم ... هیلدا در تالار مشخصی فعالیت نداره ... بیشتر در تالار مربوط به رشته ی خودش فعالیت داره... عههههههه ... چرا همش علامت سوالی؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 مهر، 2011 پری دریایی نیست؟ امتیازمو بدین:w00: تا امتیازمو نگیرم از این تاپیک بیرون نمیرم
Ehsan 112346 ارسال شده در 28 مهر، 2011 شبیه بچه پری است؟ میگن بیشترین موجودی که شبیه پری است،بچه پری است،آیا صحت دارد؟
partow 25305 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2011 پری دریایی نیست؟ امتیازمو بدین:w00: تا امتیازمو نگیرم از این تاپیک بیرون نمیرم به شما یکی، امتیاز نمیدیم... پری دریایی شما هم برو حدس بعدی ... ای بابا میگه پری دیایی نیست دیگه!:icon_pf (34): :icon_pf (34): شبیه بچه پری است؟ میگن بیشترین موجودی که شبیه پری است،بچه پری است،آیا صحت دارد؟
verbena 1111 ارسال شده در 28 مهر، 2011 سلام به همه من که کسی رو نمشناسم میشه حدس بزنم:thk::thk: ستاره نیست... شقایق چی
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 مهر، 2011 سلام به همه من که کسی رو نمشناسم میشه حدس بزنم:thk::thk: ستاره نیست... شقایق چی داری نزدیک میشی یه راهنمایی می کنم اول اسمش بهار هست اول نام کاربریشم پری دریایی
partow 25305 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2011 اینجا هم ظلم..... مظلوم نمایی نکن ... :167: سلام به همه من که کسی رو نمشناسم میشه حدس بزنم:thk::thk: ستاره نیست... شقایق چی سلام سلام ... خوش اومدی .. حدس بزن ... ستاره ؟ کدوم ستاره؟ داری نزدیک میشییه راهنمایی می کنم اول اسمش بهار هست اول نام کاربریشم پری دریایی
verbena 1111 ارسال شده در 28 مهر، 2011 داری نزدیک میشییه راهنمایی می کنم اول اسمش بهار هست اول نام کاربریشم پری دریایی نه دیگه میگه پری دریایی نیست ... شاید دوست پری باشه... حالا دوست پری کیه؟؟؟ اصلا اینجا چند تا پری دریایی داریم؟؟؟
ارسال های توصیه شده