Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ مثل اینکه محمد اینبار نوبت توست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ این شتره مثل اینکه گیر داده به ما این سری :icon_pf (34): من اگه بیام زیاد می پیچونما. 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ یعنی چی زیاد میپیچونم تو مدیر کلی باید برای بقیه الگو باشی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ باشه من اتاق شیشه ای خودمو باز میکنم. بالاخره الان که بچه ها نیستن بهترین موقع هستش اتاق سپیده هم تا وقتی برگرده می بندم. وقتی برگشت دوباره باز میکنم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۸۹ خوب این هفته که من انتخاب شدم. حالا واسه نفر انتخابی بعدی بیاین نظر بدین. به نظرتون کی رو بیاریم تو اتاق شیشه ای که حالشو بگیریم. لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): من به پیمان رای میدم شد پنج تا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ چقدر رای ها نزدیک بهم هستش این سری پیمان: 1نفر امین: 1نفر فرناز: 1 نفر 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): من به پیمان رای میدم شد پنج تا :w00: محمد جان، فرناز می خواست بگه پژمان، اشتباهی گفت پیمان اسم منو از تو لیست خط بزن، آ قربونه داداش ! این به اون دَر، یکی کم کن 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ فرناز فرناز :jawdrop: من به ALI* و RezaMTJAME رای میدم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ سلام و عرض ادب خدمت فرناز عزیز. :icon_pf (44): من از خدامه. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ هرکس یه بار میتونه رای بده: فرناز: 2نفر امین: 1نفر پیمان: 1نفر لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ با سلام خدمت دوستان گلم اگه میشه یه جایی هم توی این اتاق شیشه ای برای من خالی کنید مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ جاویدجان واسه درخواست حضور تو تاپیک آشنایی با اتاق شیشه ای و درخواست برای حضور در اتاق شیشه ای اعلام آمادگی کن اینجا میتونی بگی کی بیاد غیر از خودت. یه هفته در میون از بین انتخابی ها و داوطلبا میان تو اتاق شیشه ای فرناز: 2نفر امین: 2نفر پیمان: 1نفر 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ من گفتم امین ......اما اگه امین نمیاد اسم فرناز رو بزارین لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ مدیر جان تاپیک اتاق شیشه ای بعدی رو به اسم فرناز باز نمی کنی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اتاق بعدی واسه یکی از داوطلبا هستش که الان باز میشه. اتاق شماره 6 که انتخابی بچه ها بوده قبل از شماره 5 بود که نصیب من شد :icon_pf (34): حالا اتاق شماره 7 هستش که واسه داوطلباس و مهندس شهرساز داوطلب شده. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده