FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بیچاره شدی یوحنا محمد از حالا تاریخ بازگشایی اتاخش رو بزن اون بالا با رنگ قرمز و زرد که خوف تو چش بخوره. 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسیار خرسند گشته ایم از این آمار (من هنوز تو جو اون یه شعری که تو مشاعره به سبک بداهه گفتم موندم ) یوحنا: 4نفر و دیگر هیچ.... پس بهتره یه بار دیگه بشمری . فکر کنم بیشتر شدیم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسیار خرسند گشته ایم از این آمار (من هنوز تو جو اون یه شعری که تو مشاعره به سبک بداهه گفتم موندم ) یوحنا: 4نفر و دیگر هیچ.... چرا داخل سرشماری اشتباه می کنی یوحنا : 6نفر 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یوحی خانومی نوبتی هم که باشه نوبته خودته 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسیار خرسند گشته ایم از این آمار (من هنوز تو جو اون یه شعری که تو مشاعره به سبک بداهه گفتم موندم ) یوحنا: 4نفر و دیگر هیچ.... پس شوما هم هر شب که داری میری پیامهاتو پاک کن چون فردا که بیایی همونی رو میبینی که دیروز دیدی بیچاره شدی یوحنا محمد از حالا تاریخ بازگشایی اتاخش رو بزن اون بالا با رنگ قرمز و زرد که خوف تو چش بخوره. مامی تبانی علیه دخملتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یوحی خانومی نوبتی هم که باشه نوبته خودته نوبت شما هم میرسه عزیزم همش تخصیره پیمان هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w74: 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب من به yuhana رای میدم :gnugghender: شدیدا تایید میشه منم به یوحنا رای میدم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یوحنا : 8 نفر 9 نفر ! من دو نفر حسابم 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نوبت شما هم میرسه عزیزم همش تخصیره پیمان هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w74: ناراحن نباش قضیه همون شترست بیچاره پیمان که فکر کنم الان نزدیک به 100 تا از سوالای تورو جوابیده بیچارش کردی تو که:ws3: 6 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یوحنا : 9 نفر :gnugghender: 10نفر :626gdau::626gdau: 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 10نفر:626gdau::626gdau: چرا 10 ؟ یه بار دیگه شمردم 9 تا بودیم 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رای من یه پنج تایی حسابی می شه ولی حالا یوحنا 11 :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام رای ما یوحنا ما همه با هم به یوحنا رای میدهیم 12 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همین الان دوباره شمردم یوحنا : 11 نفر با رای ariobarzan 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نبووووووووووووووود این رفتم تبلیغ کردم همین ؟ 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يوووووووووو حيييييييييييي :w31: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده