Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ نمیدونم حجاب چی هست.دلیلش چی هست.چرا یه زن باید حجاب داشته باشه. واسه این که من مرد تحریک نشم؟من غلط میکنم بخوام با موی یه زن تحریک بشم. اصلا بحث راجع به این موضوع به نظر من مسخره هستش.واسم قابل درک نیست. 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ببینید،من چند روز پیش یک بچه 7 ساله دیدم خودش و مادرش از این چادر اسلامی ها تن کرده بودند.از پشت که مادر و بچه راه میرفتند،دقیقا عین پنگوئن بچه پنگوئن بودند،خوب این کجاش قشنگه !!! . خب اين تشبيه رو راجع به هر چيزي ميشه به كار برد! اوني كه زيادي لاغره و مانتوي تنگ ميپوشه ميشه شبيه ني قليون! يا اونايي كه مانتو فون ميپوشن ميشن شبيه گلابي!!! خيلي چيزاي ديگه هم ميشه گفت...اين دليل نميشه! از نظر من هم حجاب لازمه،اما هر چیزی باید حد و حدودی داشته باشه. کسی بگه من میخوام برم تو گونی و فقط دو تا چشمام معلوم باشه،چون دوست دارم. از طرفی کسی بگه من میخوام لخت مادر زاد بیام بیرون. هر دو نوع این پوشش ها، پوشش زیادی و پوشش کم،سبب آسیب جامعه میشه،هردو به نوعی تحجر را تقویت میکنند...... شما ناخودآگاه سبب میشی مرد حریص تر بشه و فکر کنه پشت چادر چه خبره !!!! در حالیکه اگه تو کشور خارج با تی شرت و شلوار راه بری کسی نگاهت نمیکنه،اما اینجا مویت از چادر بزنه بیرون همه روت زوم میکنند. خب اين 2تا مثالي كه زدي درست...ميشه افراط و تفريط! ولي چادر شامل هيچكدوم نميشه! مثلا شما تو حجاب من چيز افراطي اي ديدي؟؟؟ فقط چشمام معلوم بود؟؟؟؟؟ چرا مرد بايد حريص شه؟ مگه اوني كه زير چادره با اوني كه نيست فرقي داره؟؟ آره...اگه چادر زيپ دار+پوشيه باشه حس كنجكاوي رو تحريك مي كنه كه اوني كه اين زيره چه شكليه كه خودشو قايم كرده! يا خيلي خوشگله...يا خيلي زشت! ولي چادر عادي خيلي چيزيو قايم نمي كنه!! 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آنقدر از این حجاب و چادر نوشتیم که من هر موقع این تاپیکها رو میبینم خیال میکنم دارم کابوس میبینم. ترو خدا دیگه از این موضوع بگذرید. بخدا دارم سکته میکنم آ. تاچیکهای حجاب = کابوووووووس جون من دیگه از این موضوع بگذرید. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خب اين تشبيه رو راجع به هر چيزي ميشه به كار برد! اوني كه زيادي لاغره و مانتوي تنگ ميپوشه ميشه شبيه ني قليون! يا اونايي كه مانتو فون ميپوشن ميشن شبيه گلابي!!! خيلي چيزاي ديگه هم ميشه گفت...اين دليل نميشه! چرا اتفاقا در مورد اونها هم میشه به کار برد و مصداق داره... کلا یکسری از پوشش ها سبب جلب توجه میشه چه اونیکه من گفتم چه مواردی که شما اشاره کردین. ولي چادر شامل هيچكدوم نميشه! مثلا شما تو حجاب من چيز افراطي اي ديدي؟؟؟ فقط چشمام معلوم بود؟؟؟؟؟ آخه شما نمیگین افراطی !!! از نظر من پوشاندن مو و دست ها یک عمل افراطیه..... چون واقعا مو هیچ تحریکی نداره و متاسفانه حساسیت های که در اثر حجاب شده،سبب جذابیت مو برای یک مرد مسلمان شده. پوشاندن مو از نظر من تحجر است،همانند پوشاندن چشم ها و صورت. چون سبب تحریک کاذب میشود. قسمت هایی که تحریک ایجاد میکنه،کاملا مشخصه و همه میدانند. در اکثر کشورهای دنیا هم آنرا میپوشانند. مثلا خانم کلینتون یک پوشش کاملی داره از نظر من. 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ چرا اتفاقا در مورد اونها هم میشه به کار برد و مصداق داره...کلا یکسری از پوشش ها سبب جلب توجه میشه چه اونیکه من گفتم چه مواردی که شما اشاره کردین. آخه شما نمیگین افراطی !!! از نظر من پوشاندن مو و دست ها یک عمل افراطیه..... چون واقعا مو هیچ تحریکی نداره و متاسفانه حساسیت های که در اثر حجاب شده،سبب جذابیت مو برای یک مرد مسلمان شده. پوشاندن مو از نظر من تحجر است،همانند پوشاندن چشم ها و صورت. چون سبب تحریک کاذب میشود. قسمت هایی که تحریک ایجاد میکنه،کاملا مشخصه و همه میدانند. در اکثر کشورهای دنیا هم آنرا میپوشانند. مثلا خانم کلینتون یک پوشش کاملی داره از نظر من. خب...بهتره بيخيال شيم... هيچ نقظه مشتركي تو نظرامون نيست يه بارم گفتم...من واسه تحريك نشدن مردا چادر سر نمي كنم! خودم ترجيح ميدم بپوشونم كه اوني كه لياقت نداره (منظورم با شخص خاصي نيست...كلي ميگم!!) نبينه! ترجيح ميدم كه خودم انتخاب كنم كي موها يا هرجاي ديگه بدنمو ببينه يا نه!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خودم ترجيح ميدم بپوشونم كه اوني كه لياقت نداره (منظورم با شخص خاصي نيست...كلي ميگم!!) نبينه! ترجيح ميدم كه خودم انتخاب كنم كي موها يا هرجاي ديگه بدنمو ببينه يا نه!! خوب دیگه،مشکلم ما هم دقیقا با تفکر اسلامی پوشش همینجاست. اونیکه روبنده میزنه هم میگه دوست ندارم صورتم را همه ببینند،اما نمیگه چرا؟ نمیدونم اینکارو میکنی یا نه،اما امیدوارم یک روز از ایران که رفتی (سفر یا تحصیل یا....) فقط برای امتحان کردن،با یک پوشش معمولی بدون روسری و لباس معمولی،مثل پوشش اکثر مردها تو ایران،تو خیابان راه بری،ببین چند نفر بهت چپ نگاه میکنند یا مزاحمت میشن. اونوقت شاید خیلی چیزها دستگیرت شد...... :icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ از پشت که مادر و بچه راه میرفتند،دقیقا عین پنگوئن بچه پنگوئن بودند،خوب این کجاش قشنگه !!! :ws28::ws28: کاملا موافقم . 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خوب دیگه،مشکلم ما هم دقیقا با تفکر اسلامی پوشش همینجاست. اونیکه روبنده میزنه هم میگه دوست ندارم صورتم را همه ببینند،اما نمیگه چرا؟ نمیدونم اینکارو میکنی یا نه،اما امیدوارم یک روز از ایران که رفتی (سفر یا تحصیل یا....) فقط برای امتحان کردن،با یک پوشش معمولی بدون روسری و لباس معمولی،مثل پوشش اکثر مردها تو ایران،تو خیابان راه بری،ببین چند نفر بهت چپ نگاه میکنند یا مزاحمت میشن. اونوقت شاید خیلی چیزها دستگیرت شد...... :icon_pf (44): روبنده جزو حجاب اسلامي نيست...!!!! اونجوري كه شما ميگي من خودم معذبم...الان نسبت به حجاب جوريم كه واسه برداشتنش به حرف كسي گوش نميدم...همونجوري كه واسه داشتن حجاب هم از كسي دستور نميگيرم! كاري به مزاحمت كسي ندارم مگه تو فاميل خودم اگه حجاب نداشته باشم كسي مزاحمم ميشه يا بهم چيزي ميگه؟؟ ولي خب بين اونها هم با حجاب ميگردم وقتي از بيحجابي به حجاب تغيير عقيده دادم خيلي چيزا دستگيرم شده بود 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ روبنده جزو حجاب اسلامي نيست...!!!! اونجوري كه شما ميگي من خودم معذبم...الان نسبت به حجاب جوريم كه واسه برداشتنش به حرف كسي گوش نميدم...همونجوري كه واسه داشتن حجاب هم از كسي دستور نميگيرم! كاري به مزاحمت كسي ندارم مگه تو فاميل خودم اگه حجاب نداشته باشم كسي مزاحمم ميشه يا بهم چيزي ميگه؟؟ ولي خب بين اونها هم با حجاب ميگردم وقتي از بيحجابي به حجاب تغيير عقيده دادم خيلي چيزا دستگيرم شده بود از نظر شما جز حجاب اسلامی نیست،در همین ایران هم جز حجاب اسلامی بوده و رضاخان به زور از صورت زنان برداشته تا به مرور از فرهنگ مردم حذف شده... وگرنه همین مراجعی که امروز میگویند حجاب برتر چادر است،هرگز در گذشته فتوا ندادند زنان روبنده از چهره بگیرند. شما تمامی تفکراتت با توجه به شرایط جامعه ایرانه و حق هم داری اینطور فکر کنی و این چیزها دستگیرت بشه،حداقل باید چند تا کشور بری تا متوجه بشی دنیا اونطور که ما فکر میکنیم نیست. مثل بسیاری از ایرانی ها و مخصوصا مسلمانانش،مثل مورچه ای میماند که توی نعلبکی داره دست و پا میزنه و فکر میکنه توی بزرگترین اقیانوس کل جهان داره غرق میشه. 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=633919#post633919 :icon_pf (44): لطفا بخونید ، ربط دارد 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ کی میشه روزی برسه که من بتونم حجابم رو خودم تعیین کنم! محجبه ها بهم نگن جلف! آدم بی جنبه چپ چپ بهم نگاه نکنن! هر کی هر پوششی دوست داشته باشه انتخاب کنه! یکی چادری و یکی بی روسری! 11 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ از نظر شما جز حجاب اسلامی نیست،در همین ایران هم جز حجاب اسلامی بوده و رضاخان به زور از صورت زنان برداشته تا به مرور از فرهنگ مردم حذف شده... وگرنه همین مراجعی که امروز میگویند حجاب برتر چادر است،هرگز در گذشته فتوا ندادند زنان روبنده از چهره بگیرند. شما تمامی تفکراتت با توجه به شرایط جامعه ایرانه و حق هم داری اینطور فکر کنی و این چیزها دستگیرت بشه،حداقل باید چند تا کشور بری تا متوجه بشی دنیا اونطور که ما فکر میکنیم نیست. مثل بسیاری از ایرانی ها و مخصوصا مسلمانانش،مثل مورچه ای میماند که توی نعلبکی داره دست و پا میزنه و فکر میکنه توی بزرگترین اقیانوس کل جهان داره غرق میشه. تو هيچ جاي دين نيومده كه بايد صورتو پوشوند...من كاري به كار مراجع ندارم...من فقط قرآنو قبول دارم!! اينايي كه ميگي...شايد برعكس باشه... مثل [/url]بسیاری از ایرانی ها و مخصوصا غير مسلمانانش،مثل مورچه ای میماند که توی نعلبکی داره دست و پا میزنه و فکر میکنه توی بزرگترین اقیانوس کل جهان داره غرق میشه. به اينم فكر كن!!! قرار نيست مثل بقيه مردم جهان زندگي كنيم...ما ايراني هستيم...خودمون فكر داريم...درك و فهم و شعور داريم نميخوايم از كسي تقليد كنيم!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ تو هيچ جاي دين نيومده كه بايد صورتو پوشوند...من كاري به كار مراجع ندارم...من فقط قرآنو قبول دارم!! اينايي كه ميگي...شايد برعكس باشه... به اينم فكر كن!!! قرار نيست مثل بقيه مردم جهان زندگي كنيم...ما ايراني هستيم...خودمون فكر داريم...درك و فهم و شعور داريم نميخوايم از كسي تقليد كنيم!! عزیز من،شما چون تو ایران اسلامی زندگی میکنی و پوشش برتر، حجاب چادر معرفی شده،این پوشش را برترین میدانی.... تو ترکیه بودی،پوشش زنان ترکیه یعنی همون روسری و .... را داشتی، تو عربستان و افغانستان بودی،روبنده هم میزدی. مشکل ما اینجاست که فکر میکنیم،دیگران پوششان بدون تحقیق از قرآن و... به دست اومده،پوشش چادر صاف از وسط قرآن افتاده بیرون. اکثر انسان ها ذهنشون ناخودآگاه با توجه به آموزه هایی که میبینند شستشو میشه،مگر اینکه خود را کامل در دنیا رها کنند و بی تعصب روی همه چیز فکر کنند. 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ عزیز من،شما چون تو ایران اسلامی زندگی میکنی و پوشش برتر، حجاب چادر معرفی شده،این پوشش را برترین میدانی.... تو ترکیه بودی،پوشش زنان ترکیه یعنی همون روسری و .... را داشتی، تو عربستان و افغانستان بودی،روبنده هم میزدی. مشکل ما اینجاست که فکر میکنیم،دیگران پوششان بدون تحقیق از قرآن و... به دست اومده،پوشش چادر صاف از وسط قرآن افتاده بیرون. اکثر انسان ها ذهنشون ناخودآگاه با توجه به آموزه هایی که میبینند شستشو میشه،مگر اینکه خود را کامل در دنیا رها کنند و بی تعصب روی همه چیز فکر کنند. بابا جون...اين 1000بار! كسي منو مجبور نكرده چادر سرم كنم نصف بيشتر فاميلمون هم بيحجابن فقط حجاب و چادر نديدم كه بخواد مغزمو شستشو داده باشه بيخيال...الان بايد برم! بعدا صحبت مي كنيم :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بابا جون...اين 1000بار!كسي منو مجبور نكرده چادر سرم كنم نصف بيشتر فاميلمون هم بيحجابن فقط حجاب و چادر نديدم كه بخواد مغزمو شستشو داده باشه بيخيال...الان بايد برم! بعدا صحبت مي كنيم مگه ما تو ایران چیزی به نام بی حجاب هم داریم !!! منظور از بی حجاب،کسیست که روسری داره یا شال روی سرش است دیگه؟ من هم نمیگم کسی مجبورت میکنه،آموزه های رایج در جامعه برای پاسخ به یکسری از سوالاتی که در ذهنت پدید آمده طوری بوده،که شما را به سمت چادر به طور نا خودآگاه رهنمون شده. اینکه شما این حس را پیدا کردی با توجه به چادر امنیت داری،ناشی از فیدبک جامعه است. که مثلا در افغانستان با روبنده همین احساس امنیت بهت دست میداد..... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ چی دارید میگید من یک عکس گذاشتم برای آواتارم یک عده از جوانهای خوبه همین جا یک راست رفتند سراغ بی حجابیش......... منم مجبور شدم عوضش کنم تا جووانها بیشتر به انحراف کشیده نشوند......... بعد درمورد چی داریم بحث میکنیم...... واقعا برای اون دسته از افراد که اینطوری هستند متأسف هستم............ 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ مگه ما تو ایران چیزی به نام بی حجاب هم داریم !!! منظور از بی حجاب،کسیست که روسری داره یا شال روی سرش است دیگه؟ من هم نمیگم کسی مجبورت میکنه،آموزه های رایج در جامعه برای پاسخ به یکسری از سوالاتی که در ذهنت پدید آمده طوری بوده،که شما را به سمت چادر به طور نا خودآگاه رهنمون شده. اینکه شما این حس را پیدا کردی با توجه به چادر امنیت داری،ناشی از فیدبک جامعه است. که مثلا در افغانستان با روبنده همین احساس امنیت بهت دست میداد..... خب تو ایران بی حجابی اینجوریه...ولی خب کسی که تا میره جایی که امکانش هست روسری و شالشو برمیداره بیحجابه دیگه! فیدبک جامعه فقط برای من اینجوریه؟؟ یا هرکی تو این جامعه زندگی کنه فقط با چادر احساس امنیت می کنه؟؟ آموزه های رایج فقط واسه من بوده؟؟ اگه نه، پس اونایی که بیحجابن احساس امنیت ندارن؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ خب تو ایران بی حجابی اینجوریه...ولی خب کسی که تا میره جایی که امکانش هست روسری و شالشو برمیداره بیحجابه دیگه! جایی که امکانش هست کجاست؟ اگه تو جمعی که کسی دیدن مو براش مهم نیست،میره و بر میداره،بی حجابی نیست. حجاب یعنی وسیله ای که شما را از گزند محافظت کند. وقتی در یک جمعی گزندی از بابت دیده شدن مو به طرف نمیرسه،همون لباسش حجاب اوست. فیدبک جامعه فقط برای من اینجوریه؟؟ یا هرکی تو این جامعه زندگی کنه فقط با چادر احساس امنیت می کنه؟؟ آموزه های رایج فقط واسه من بوده؟؟ اگه نه، پس اونایی که بیحجابن احساس امنیت ندارن؟؟ فیدبک جامعه + آموزه های شخصی + شرایط اجتماعی خاص شما + محیط +...... همه در انتخاب نوع پوشش موثرند. جامعه مسلمان ایران چون به خاطر پوشش های افراطی،آستانه تحریکش بسیار پایین آمده،به راحتی با عقب رفتن روسری تحریک میشه. همین باعث شده،جوان ابله به یک خانمی که مویش پیداست بیشتر تیکه بندازه تا یک خانم چادری. هرچی این پوشش های افراطی بیشتر باشه،آستانه تحریک در جامعه پایین تر و پایین تر میاد،تا روزی که چادری ها هم امنیت ندارند و مجبور میشوند روبنده بزنند !!! 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نشون به اون نشون که شما یه تُکه پا برو همین کیش یا نه اصلا قسمتای بالاشهری مثل تهرون و تبریز و شیراز ویا نه اصلا رشت و رامسر و... با بلیز شلوار بدون روسری هم بری هیشکی بهت تیکه نمیندازه ولی با مانتو و شال طوری که اصلا موهات بیرون نباشه برو یه جایی مثل مشهد یا اران بیدگل (نزدیک کاشان ) یا قم ببین درسته با نیگاه قورتت میدن 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نشون به اون نشون که شما یه تُکه پا برو همین کیش یا نه اصلا قسمتای بالاشهری مثل تهرون و تبریز و شیراز ویا نه اصلا رشت و رامسر و...با بلیز شلوار بدون روسری هم بری هیشکی بهت تیکه نمیندازه ولی با مانتو و شال طوری که اصلا موهات بیرون نباشه برو یه جایی مثل مشهد یا اران بیدگل (نزدیک کاشان ) یا قم ببین درسته با نیگاه قورتت میدن دقیقا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده