سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ منم این مشکل با خونوادم سر روسری دارم خب البته بعضی جاها به خاطر احترام به جمع اشکالی نداره .اما همیشگی نه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یادش بخیر! مدرسه که می رفتیم ناظم اجبارمون می کرد چادر بپوشیم! ما هم عادت نداشتیم و همیشه نافرمانی می کردیم! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ عجب چشمانی دارند این مومنین ها.... از همه طرف به سمت نامحرم تیر زهرآلود پرتاب میکنند... باید دقیقا چشم و بینی و لب ها را نشانه بگیری،اونجا نقطه ضعفشه،چادر نداره.....:girl_yes2: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ عزیزان من اینجا ایران است ، اینجا مسیر زندگی خیلی ها با زور عوض میشود ، شرافت خیلی ها با زور از او دزدیده میشود ، با زور خیلی ها را میکشند ، شما هنوز دارید تاپیک استارت میکنید که چادر زوری؟ خیلی چیزها زوری هست ، خیلی بزرگتر و مهمتر از چادر ، کاش فقط چادر و لباس زوری بود ، کاش به همین قناعت میکردند 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آخه می دونی این مامان و بابای من دهن بینن. اولا گیر نمی داد و می ذاشت خودمون تصمیم بگیریم . حالا شانسمون یه بار من رفتم اداره پیشش مانتویی یکی از همکاراش گفته اقای .... از شما بعیده که دختراتون چادری نباشن حالا از اون موقع بابام گیر داده مخصوصا به من چون اصلا زیر بار حرف زور نمی رم. :w74:گاهی اوقات احساس می کنم این مامان و بابا از نظر عقلی یکم ..... آخه آدم چی بگه بهشون فقط می گن آبرو من بهشون گفتم آبرویی که به چادر باشه بذار هیچ وقت نباشه :w74::w74::w74: اوه اوه منم ی بار رفتم محل کار مامانم همه دوستاش برگشتن جلو چشم من هی ب مامانم تیکه انداختن ک از تو بعیده شیما اینجوری بگرده و این چرت و پرتا منم بعد از اون نه خونشون رفتم نه محل کار مامانم جواب تلشونم ندادم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خیلی مشکلت ریشه داره ها.... چه جوری این مشکل را تحمل میکنی...... خیلی سخته 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خب البته بعضی جاها به خاطر احترام به جمع اشکالی نداره .اما همیشگی نه دیگه به من میگن جلو شوهر خواهرت روسری سر کن:w00: 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ در قرآن مجید بیش از ده آیه در مورد حجاب و حرمت نگاه به نامحرم وجود دارد و یکی از این آیات ، آیه 59 سوره احزاب است که برخی مفسران از آن ، معنای پوشش در چادر را برداشت کرده اند. یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و النساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما ای پیامبر ، به زنان و دخترانت و نیز به زنان مومنین بگو خود را بپوشانند تا شناخته نشوند و مورد اذیت قرار نگیرند ، و خداوند بخشنده مهربان است بعضی از مفسران ، جلباب را پوششی فراگیر معنا کرده اند که از بالای سر تا پایین را می پوشاند و چیزی در حد و اندازه چادر است در سوره نور آیه 31 نیز مفسلا در مورد حجاب و حرمت نگاه به نامحرمان سخن به میان آمده است بر این اساس می توان گفت : قرآن از چادر یا چیزی مانند آنکه تمام بدن را بپوشاند سخن گفته است علاوه بر مستندات شرع ، عقل نیز بر برتر بودن چادر حکم می کند چون اندام بدن با چادر بهتر محفوظ می ماند به همین خاطر فقها به برتر بودن چادر برای حفظ حجاب حکم کرده اند ، نه اینکه حجاب منحصر در چادر باشد پوشش کامل با مانتو و روسری نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد ، ولی حجاب برتر نیست ، زیرا هر چند با مانتو و روسری پوشش صورت می گیرد ، ولی باز حجم بدن مشخص است . با مقایسه با چادر ، قطعا چادر برتری دارد 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ به من میگن جلو شوهر خواهرت روسری سر کن:w00: ای بابا!شوهر خواهر که محرمه 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ من چادری ام اما مامان بابام هی میگن باید مانتو تنت کنی.منم که محجبه تا حالا زیر بار زور نرفتم.دنیا و حجاب برتر 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ پوشش کامل با مانتو و روسری نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد ، ولی حجاب برتر نیست ، زیرا هر چند با مانتو و روسری پوشش صورت می گیرد ، ولی باز حجم بدن مشخص است . با مقایسه با چادر ، قطعا چادر برتری دارد حالا تکلیف ما مومنینی که با دیدن صورت هم تحریک میشویم چیست؟ اسلام عزیز چه راهکاری برای ما اندیشیده،چرا توصیه نکرده مومنات چهره را کامل بپوشاند؟ همانطور که عده ای با دیدن مو تحریک میشن،ما نیز با دیدن صورت تحریک میشویم،باید زنان روبنده بر چهره بگیرند. بدون شک حجاب چادر با روبنده بر چادر سیاه خالی برتری دارد،چون حجم صورت را هم میپوشاند. 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یک زمانی داداشم هی اصرار میکرد چادر بپوشیم ولی مابا مقاومتمون نه تنها خودمون نپوشیدیم بلکه بعد از چندسال مامانمونم از چادر در آوردیم و خیال هممون راحت شد............ الان کلا دیگه این چیزیها رو قبول نداره راحت شدیم........ مقاومت کن و از نقاط منفی چادریها به طور مستقیم بهشون بگو تا خودشون راضی بشوند که دست از سرت بردارند 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ حالا تکلیف ما مومنینی که با دیدن صورت هم تحریک میشویم چیست؟ اسلام عزیز چه راهکاری برای ما اندیشیده،چرا توصیه نکرده مومنات چهره را کامل بپوشاند؟ همانطور که عده ای با دیدن مو تحریک میشن،ما نیز با دیدن صورت تحریک میشویم،باید زنان روبنده بر چهره بگیرند. بدون شک حجاب چادر با روبنده بر چادر سیاه خالی برتری دارد،چون حجم صورت را هم میپوشاند. در تکمیل فرمایشات حضرت اسی ؛ بنده به محض اینکه زنی حتی با چادر و روبند و دستکش هم میبینم تحریک میشوم ، تکلیف بنده چیست؟ آیا من حق ندارم هروقت فهمیدم موجودی زن هست به او حمله ور شوم و ضمن اینکه او را نهی از منکر میکنم ، کتکش هم بزنم و بگویم ای افریته چرا نزدیک من میشوی؟ و سعی در گمراه نمودن من میکنی؟ امام جمعه موقت آیت الله العظمی خاتمی حدیث زیبایی نقل کرده اند که به نظر من باید اجرا شود ، ایشان در آخرین نماز جمعه نقل کردند: روزی از حضرت فاطمه (س) میپرسند برترین فضیلت برای یک زن چیست ، ایشان فرمودند: این است که نه او مردی را ببیند ، و نه مردی او را. به نظر من باید همه جا را تفکیک جنسیتی بکنند چون من تحریک میشوم 11 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یک زمانی داداشم هی اصرار میکرد چادر بپوشیم ولی مابا مقاومتمون نه تنها خودمون نپوشیدیم بلکه بعد از چندسال مامانمونم از چادر در آوردیم و خیال هممون راحت شد............الان کلا دیگه این چیزیها رو قبول نداره راحت شدیم........ مقاومت کن و از نقاط منفی چادریها به طور مستقیم بهشون بگو تا خودشون راضی بشوند که دست از سرت بردارند باز داداشای من کاری ندارن تازه داداش کوچیکم از چادر بدشم میاد، ولی مامانمو داشتم می پختم ولی این رفقای ناباب مخشو زدن که چرا مهناز چادر نمی پوشه. حالا مامان منم گیر داده عین .... پاچه می گیره. خدا لعنت کنه اونو یکی نیست بگه جمع کن:thumbsdownsmiley: بابا بتوچه این فضولیا.:w74: این جماعت فقط به عقاید گندیده خودشون چسبیدن .من دفعه قبل رفته بودم خونشون باهاش دعوا کردم:ubhuekdv133q83a7yy7 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ حالا تکلیف ما مومنینی که با دیدن صورت هم تحریک میشویم چیست؟ اسلام عزیز چه راهکاری برای ما اندیشیده،چرا توصیه نکرده مومنات چهره را کامل بپوشاند؟ همانطور که عده ای با دیدن مو تحریک میشن،ما نیز با دیدن صورت تحریک میشویم،باید زنان روبنده بر چهره بگیرند. بدون شک حجاب چادر با روبنده بر چادر سیاه خالی برتری دارد،چون حجم صورت را هم میپوشاند. بی خیال داش اسی نکنه می خوای لشکر زاغ سیا تو کوچه خیابون راه بیفته؟؟؟؟؟ :w768: 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خب شما بنظرم بايد آروم و منطقي (با دعوا و جنجال بدتر ميشه و ميشه لج و لجبازي) متقاعدشون كني كه تو انتخاب لباست بايد آزاد باشي و هيچكسم حق نداره در اين مورد دخالت كنه، و درست و منطقي نيست كه انقدر به حرف بقيه اهميت بدن و مسائل كاملا شخصي خونوادشونو مطابق خوشايند ديگران تغيير بدن؛ اين اونا هستن كه بايد خجالت بكشن تو طرز لباس پوشيدن يكي ديگه و تو حق انتخابش (چقدرم حق انتخاب داريم تو اين مملكت!!) دخالت ميكنن، نه پدر يا مادر شما يعني فردا يكي ديگه بگه "آقا از شما بعيده دخترتون با چادر بگرده"، بايد شما چادرو بذاري كنار؟ ديگه پوشش مجاز محدود اينجا چيه كه آدم بخواد محدودترشم بكنه؟! همون مانتو روسري هم اضافه و دست و پاگيره... شعر چادر ايرج ميرزا هم توصيه ميشود اونوقت خودتم بخواي چادر سرت كني، شايد بگن نميخواد دخترم! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خب شما بنظرم بايد آروم و منطقي (با دعوا و جنجال بدتر ميشه و ميشه لج و لجبازي) متقاعدشون كني كه تو انتخاب لباست بايد آزاد باشي و هيچكسم حق نداره در اين مورد دخالت كنه، و درست و منطقي نيست كه انقدر به حرف بقيه اهميت بدن و مسائل كاملا شخصي خونوادشونو مطابق خوشايند ديگران تغيير بدن؛ اين اونا هستن كه بايد خجالت بكشن تو طرز لباس پوشيدن يكي ديگه و تو حق انتخابش (چقدرم حق انتخاب داريم تو اين مملكت!!) دخالت ميكنن، نه پدر يا مادر شمايعني فردا يكي ديگه بگه "آقا از شما بعيده دخترتون با چادر بگرده"، بايد شما چادرو بذاري كنار؟ ديگه پوشش مجاز محدود اينجا چيه كه آدم بخواد محدودترشم بكنه؟! همون مانتو روسري هم اضافه و دست و پاگيره... شعر چادر ايرج ميرزا هم توصيه ميشود اونوقت خودتم بخواي چادر سرت كني، شايد بگن نميخواد دخترم! :icon_pf (34):چه شعری هم مگه هنوز تو کتابهاش موجود هست؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):چه شعری هم مگه هنوز تو کتابهاش موجود هست؟ نميدونم من پي دي افشو دارم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بی خیال داش اسی نکنه می خوای لشکر زاغ سیاه تو کوچه خیابون راه بیفته؟؟؟؟؟ ببینید،الان عمر کلاغ از همه پرنده ها بیشتر است. چرا چون خودش را بر سایرین عرضه نمیکند و توسط هیچکس هم شکار نمیشود. اما قناری و کبوتر و.... که برای همه دلبری میکنند،مدام در قفس هستند و حبس میشوند. کلاغ باشید،امنیت جاودانه داشته باشید. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده