zebel 619 249 ارسال شده در 19 مهر، 2011 سلام به نظر شما بهترین (هنرمند ترین نه فقط خوشگل ترین) بازیگر سینمای ایران کیست؟ اول خودم میگم: حامد بهداد 17
Ehsan 112346 ارسال شده در 19 مهر، 2011 هم در زمان قبل از نقلاب و هم بعد از آن میتوان نظر داد: قبل از انقلاب: محمد علی فــردین (آقایان) - آذر شیوا (خانم ها) بعد از انقلاب: خسرو شکیبایی (آقایان) - نیکی کریمی (خانم ها) 14
pianist 31129 ارسال شده در 19 مهر، 2011 انتخاب خیلی سخته کاش میشد چنتا بازیگر نام ببریم پرویز پرستویی نیکی کریمی 9
zebel 619 249 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2011 انتخاب خیلی سخته کاش میشد چنتا بازیگر نام ببریم پرویز پرستویی نیکی کریمی ممنون از اینکه نظر دادید ولی بهترین یه دونه باید باشه دیگه،نه؟ :ws2: 8
yasi * m 5032 ارسال شده در 23 مهر، 2011 مگه رو این مسائل شوخی هم میکنن؟تعجب داره؟ نه، به نظرم عجیب اومد، بازیگرایی که دوستای دیگه گفتن ، بازیگرای خیلی قوی بودن. ولی فکر نمیکردم کسی گلزارو به عنوان یه بازیگر قوی بشناسه. دلیلتو واسه این انتخاب میشه بفرمایید!!!؟:mornincoffee: 8
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 23 مهر، 2011 سوال من بو سوال ياسي نزديكتر است! چرا تعجب میکنید شماها؟خب مگه چی گفتم؟به نظر من بزرگترین بازیگر تاریخ سینمای ایران گلزار هست.مگه غیر از اینه؟ 1
AFARIN 7196 ارسال شده در 23 مهر، 2011 آقاي بازيگر : عزت الله انتظامي فاطمه معتمد آريا و خسرو شكيبايي و پرويز پرستويي هم جزو بهترينها هستن بنظرم 9
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 مهر، 2011 شکیبایی، پرستویی، کیانیان، انتظامی اینا کسایین که دیگه تکرار نمی شن. از خانم ها هم فاطمه معتمد آریا ،نیکی کریمی، مریلا زارعی و خیلی های دیگه 10
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 23 مهر، 2011 نه، به نظرم عجیب اومد، بازیگرایی که دوستای دیگه گفتن ، بازیگرای خیلی قوی بودن. ولی فکر نمیکردم کسی گلزارو به عنوان یه بازیگر قوی بشناسه. دلیلتو واسه این انتخاب میشه بفرمایید!!!؟:mornincoffee: دلیلم بازی های قوی هست که کرده.یعنی شما بازی هاشو ندیدین؟ 2
yasi * m 5032 ارسال شده در 23 مهر، 2011 دلیلم بازی های قوی هست که کرده.یعنی شما بازی هاشو ندیدین؟ بازی قوی یکی دوتا اونم تو قدیما....مثل بوتیک. فکرم نمیکنم هنر خودش بوده، هر کی با اون کارگردان کار کنه به اجبار هم که شده بازی خوبی ارائه میده....شما از بین اینهمه بازیگر ، رفتی چسبیدی به 2 تا بازی خوب این آقا!!! البته نظرت محترمه 6
الهام. 8079 ارسال شده در 23 مهر، 2011 چرا تعجب میکنید شماها؟خب مگه چی گفتم؟به نظر من بزرگترین بازیگر تاریخ سینمای ایران گلزار هست.مگه غیر از اینه؟ به نظر من گرونترينه...ولي نه بزرگترين! من خيلي قبولش ندارم دلیلم بازی های قوی هست که کرده.یعنی شما بازی هاشو ندیدین؟ بازي قوي در حد بازيگرايي كه بقيه گفتن نه...من كه نديدم! البته...نظر هركسي فرق مي كنه بازی قوی یکی دوتا اونم تو قدیما....مثل بوتیک. فکرم نمیکنم هنر خودش بوده، هر کی با اون کارگردان کار کنه به اجبار هم که شده بازی خوبی ارائه میده....شما از بین اینهمه بازیگر ، رفتی چسبیدی به 2 تا بازی خوب این آقا!!!البته نظرت محترمه به منم اونقد پول بدي قول ميدم خوب بازي كنم :4chsmu1: 5
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 23 مهر، 2011 بازی قوی یکی دوتا اونم تو قدیما....مثل بوتیک. فکرم نمیکنم هنر خودش بوده، هر کی با اون کارگردان کار کنه به اجبار هم که شده بازی خوبی ارائه میده....شما از بین اینهمه بازیگر ، رفتی چسبیدی به 2 تا بازی خوب این آقا!!!البته نظرت محترمه به نظر من گرونترينه...ولي نه بزرگترين!من خيلي قبولش ندارم بازي قوي در حد بازيگرايي كه بقيه گفتن نه...من كه نديدم! البته...نظر هركسي فرق مي كنه به منم اونقد پول بدي قول ميدم خوب بازي كنم :4chsmu1: هر کی بازیش بهتر باشه خب دستمزدش هم میره بالاتر.همه ی بازیهاش خوبه.بازی ضعیف من ازش ندیدم.واقعا هیچ کس در حد اون نیشت الان.پرستویی و انتظامی و ... بازیگران خیلی معمولی هستن.فکر نمیکنم قابل مقایسه باشن 1
ارسال های توصیه شده