سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ این چه وضعیههههههههههههههههمن روو اون پاراگرافا حساب ویژه ای باز کرده بودم .. قبول نیست :دی :persiana__hahaha: اتفاقا میخواستم بگم :persiana__hahaha: بمیری با این پاراگراف هاااااااااااااا بابا اون یکی دو کلمه من به اندازه هزار تا پاراگراف توش حرف نهفته هست :persiana__hahaha: درک نمیکنی دیگه 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا میخواستم بگم :persiana__hahaha:بمیری با این پاراگراف هاااااااااااااا بابا اون یکی دو کلمه من به اندازه هزار تا پاراگراف توش حرف نهفته هست :persiana__hahaha: درک نمیکنی دیگه پاراگراف هارو بنویس که درک کنم دیگههههههه :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام سمني جواب سلام واجبه ..........:persiana__hahaha: سقف آرزوهات چقدره ؟ تا الان با نرم افزار plc كار كردي؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام سمني جواب سلام واجبه ..........:persiana__hahaha: :persiana__hahaha:سلام سلام سقف آرزوهات چقدره ؟:persiana__hahaha:خیلییییییییییییییی تا الان با نرم افزار plc كار كردي؟نه متاسفانه مرسی سمانه بابت همه چی دوستان از همه ممنونم و عذر خواهی میکنم به علت اینکه واقعا درگیر بودم و نمیرسیدم زیاد بیام . از همه ممنونم :rose: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ممنونم از سمنی عزیز که با تمام مشکلاتی که داشت صبورانه به سوالها جواب دادم :rose:موفق باشی گلم:rose: شرمنده واقعا نمیدونستم اینقدر سرت شلوغه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده