verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من نمی گم مقصر نیست و حماقت نکرده اما خیلی چیزای دیگه هم دخیل بوده شوهرش دو شیفت کار میکرده این یعنی اصلا وقت نداشته خانومش رو ببینه ... خانومی که با یه نگاه و چند تا بلوتوث یه رابطه رو شروع می کنه یعنی خیلی خیلی خیلی کمبود محبت داره ،رفتن هر روزش به پارک با فرزندش یعنی تفریحات زیادی نداره و خیلی تنهاست...و اون پسره هم خیلی شیاد بوده که با حضور یه دختر بچه معصوم کنار این خانوم باز هم به نقشه اش ادامه داده ... تازه جامعه هم مقصره ... یکم دیگه ادامه بدم میرسم به اینکه اصلا آفرینش مشکل داره.... ( من نبودم تقصیر آستینم بود... آستین مال لباس بود... لباس مال بابام بود...بابام مال ایران بود... ایران مال خدا بود ... فهمیدید تقصیر کیه دیگه !!!!!) 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ :icon_gol: ببینید باید ریشه ای وکمی وسیع تر بررسی کرد . نمونه های زیادی ازاینکه اجبار باعث خیانت و حتی ادمکشی میشه سراغ داریم . هم مثالش زیاده هم نمونه های عینی. فرض کنید اقای ایکس را به یه پاسگاه برای بازجویی میبرندبر اثر کتک زدنش یا فقط تهدید به کتک زدنش مجبور میشه لخت بشه . بابا کرم هم برقصه فیلمش هم فردا میذارن توی یو تیوب . بعد یه تاپیک براش میزنند ایا اینکه رقصید اشتباه کرده یا نه ؟ جواب واضحه او اصولا دوست نداشت حتی داخل پاسگاه بشه به اجبار بردنش و به اجبار لختش کردند و به اجبار رقصوندنش . ممکنه دوستش هم لو بده اینم از خیانت .. دیگه چی ؟؟ این خانم هم اگه بخواد بررسی بشه باید عنوان تاپیک این باشه که چرا این خانم مجبور به این کار شد و نه اینکه ایا اشتباه کرد یا نکرد و احمق بود یا نبود . با سوالی که من گفتم موضوع بیشتر ریشه یابی میشه و اما با سوال تاپیک فقط سطحی . مرسی با کمال احترام باید بگم که هیچ اجباری در اینکه این خانم بخواد خیانت کنه وجود نداشته و هیج توجیهی قابل پذیرش نیست. حتی در صورتی که فرض کنیم این خانم دچار کمبودهای شدیدی از نظر محبت همسر باشه باز هم به خاطر زحماتی که همسرش برای خانواده ش و برادر زنش متحمل شده باید خویشتنداری میکرد. فرق انسان و حیوان در همینه. البته لازمه این نکته رو هم عرض کنم که هیچ یک از ما در جایگاهی نیستیم که بخواهیم اعمال سایر انسانها را ارزشگذاری کنیم. ولی توجیه چنین اعمالی هم کار درستی نیست و ممکنه با عواقبی همراه باشه. 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ :icon_gol: ببینید باید ریشه ای وکمی وسیع تر بررسی کرد . نمونه های زیادی ازاینکه اجبار باعث خیانت و حتی ادمکشی میشه سراغ داریم . هم مثالش زیاده هم نمونه های عینی. فرض کنید اقای ایکس را به یه پاسگاه برای بازجویی میبرندبر اثر کتک زدنش یا فقط تهدید به کتک زدنش مجبور میشه لخت بشه . بابا کرم هم برقصه فیلمش هم فردا میذارن توی یو تیوب . بعد یه تاپیک براش میزنند ایا اینکه رقصید اشتباه کرده یا نه ؟ جواب واضحه او اصولا دوست نداشت حتی داخل پاسگاه بشه به اجبار بردنش و به اجبار لختش کردند و به اجبار رقصوندنش . ممکنه دوستش هم لو بده اینم از خیانت .. دیگه چی ؟؟ این خانم هم اگه بخواد بررسی بشه باید عنوان تاپیک این باشه که چرا این خانم مجبور به این کار شد و نه اینکه ایا اشتباه کرد یا نکرد و احمق بود یا نبود . با سوالی که من گفتم موضوع بیشتر ریشه یابی میشه و اما با سوال تاپیک فقط سطحی . مرسی با کمال احترام باید بگم که هیچ اجباری در اینکه این خانم بخواد خیانت کنه وجود نداشته و هیج توجیهی قابل پذیرش نیست.حتی در صورتی که فرض کنیم این خانم دچار کمبودهای شدیدی از نظر محبت همسر باشه باز هم به خاطر زحماتی که همسرش برای خانواده ش و برادر زنش متحمل شده باید خویشتنداری میکرد. فرق انسان و حیوان در همینه. البته لازمه این نکته رو هم عرض کنم که هیچ یک از ما در جایگاهی نیستیم که بخواهیم اعمال سایر انسانها را ارزشگذاری کنیم. ولی توجیه چنین اعمالی هم کار درستی نیست و ممکنه با عواقبی همراه باشه. باید بگم که هر دو درست میگید هیملر عزیز از بعد روانشناختی و اجتماعی و اقتصادی داره بررسی میکنه و ابولفضل جان از بعد شخصیتی و فردی چیزی که مسلمه هیچ وقت یه اتفاق بخاطر یه اشتباه صورت نمیگیره همیشه چند اشتباه دست به دست هم میدن تا منجر به یک حادثه بشن در این که اون زن اشتباه کرده (یا هرزگی یا سادگی یا ...) شکی نیست . از طرفی مسائل اقتصادی و اجتماعی و احساسه کمبود شوهر عامل دیگه ی این موضوع بوده دست به هم دادن همه ی این مسائل کنار هم باعث وقوع حادثه میشه متاسفانه ما چون عادت کردیم همیشه تقصیر ها رو بندازیم گردن یک نفر، همیشه بزرگترین اشتباه رو به عنوان تنها اشتباه میبینیم و از اشتباهات دیگه چشم پوشی میکنیم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ این حماقت نیست ، این هوس هست ، همه ممکن هست همچین کاری بکنند ، بلخره (همون بالاخره) هرکسی یه چیزی دلشو میلرزونه ، حتی یوسف ، اگه زلیخا خوشگلتر بود 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ حماقت بیشتر در مورد عملیه که شاید از قبل می دونیم سرانجامش چی می شه و باز ادامه می دیم! مثل کاری که همین خانوم انجام داد! اما,سادگی نوعی حماقته که نادانسته بعضی وقتا از هر کسی سر می زنه! که در مورد افراد مختلف تعدادش فرق داره! (نظر شخصی بود و شاید اشتباه) 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ با کمال احترام باید بگم که هیچ اجباری در اینکه این خانم بخواد خیانت کنه وجود نداشته و هیج توجیهی قابل پذیرش نیست.حتی در صورتی که فرض کنیم این خانم دچار کمبودهای شدیدی از نظر محبت همسر باشه باز هم به خاطر زحماتی که همسرش برای خانواده ش و برادر زنش متحمل شده باید خویشتنداری میکرد. فرق انسان و حیوان در همینه. البته لازمه این نکته رو هم عرض کنم که هیچ یک از ما در جایگاهی نیستیم که بخواهیم اعمال سایر انسانها را ارزشگذاری کنیم. ولی توجیه چنین اعمالی هم کار درستی نیست و ممکنه با عواقبی همراه باشه. :icon_gol: داداش من اون خانم در ان لحظه انچه درمخیله اش نمیگنجیده فکر کردن به معنای خیانت است انچه ما به ان خیانت میگوییم تنها واژه ایست که در لابلای مشکلات دورنی و برونی که این خانم رااحاطه کرده گم شده . خیانت اصطلاحی است که ما انرا به عنوان یه norm در جامعه نهادینه کرده ایم اماانرا نا بجا بکار میبریم . سوالی از شما یا دسوتان دیگر ایا اگه خانمی مث همین در بهترین وضعیت اقتصادی و داشتن شوهری جوان که با پارو بپایش جواهر میریزه و همیشه هم همراهش در سفر های تفریحی است با کسی دیگه دوست بشه بهش میگیم خائن یا نه ؟؟ اگه اره و این خیانت کرده من با توجه به داده هایی که در پست اول از زبان این خانم گفته شده نمیتونم کار این یکی رو خیانت بدونم . انجه شما فرمودین هر چی به سرش بیاد نباید خیانت بکنه هم متاسفانه درست نیست بله در همان مثالی که من برای شما نوشتم ممکنه بین 100 نفر که دستگیرش میکنند یکی دو تا هم مقاومت کنند و لخت نشن و نرقصن . ممکنه یک مبارز یا 10 تا از صد مبارز دوست خویش را زیر شکنجه لو ندهند یعنی خیانت نکنند اما همه اینا ونیز اگر این خانم قرار بود انجام نده قاعده نیستند و استثنا هستند و استثنا همیشه قاعده نمیشه و نمیشه انتظارش را داشت 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ مقصر اصلی خودشه نمیشه اسمشو سادگی گذاشت!! اما اینکه چه کمبودی تو زندگیش داشت که با چند تا پیامک یا تصویر تحریک شد شاید برگرده به نحوه ارتبط شوهرش باهاش! بهر حال خودش خواست!و نمیشه کسی رو جز خودش سرزنش کرد!! 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ :icon_gol:داداش من اون خانم در ان لحظه انچه درمخیله اش نمیگنجیده فکر کردن به معنای خیانت است انچه ما به ان خیانت میگوییم تنها واژه ایست که در لابلای مشکلات دورنی و برونی که این خانم رااحاطه کرده گم شده . خیانت اصطلاحی است که ما انرا به عنوان یه norm در جامعه نهادینه کرده ایم اماانرا نا بجا بکار میبریم . سوالی از شما یا دسوتان دیگر ایا اگه خانمی مث همین در بهترین وضعیت اقتصادی و داشتن شوهری جوان که با پارو بپایش جواهر میریزه و همیشه هم همراهش در سفر های تفریحی است با کسی دیگه دوست بشه بهش میگیم خائن یا نه ؟؟ اگه اره و این خیانت کرده من با توجه به داده هایی که در پست اول از زبان این خانم گفته شده نمیتونم کار این یکی رو خیانت بدونم . انجه شما فرمودین هر چی به سرش بیاد نباید خیانت بکنه هم متاسفانه درست نیست بله در همان مثالی که من برای شما نوشتم ممکنه بین 100 نفر که دستگیرش میکنند یکی دو تا هم مقاومت کنند و لخت نشن و نرقصن . ممکنه یک مبارز یا 10 تا از صد مبارز دوست خویش را زیر شکنجه لو ندهند یعنی خیانت نکنند اما همه اینا ونیز اگر این خانم قرار بود انجام نده قاعده نیستند و استثنا هستند و استثنا همیشه قاعده نمیشه و نمیشه انتظارش را داشت ببینید دوست عزیز در مورد زنی که از همسرش فرزندی رو به دنیا آورده نمیتونیم بگیم که از عواقب کارش بی اطلاع بوده. این خانم چشم و گوش بسته که نبوده. ایشون از جنس مرد شناخت کامل داشته. دختر 14 ساله نبوده که بگیم در اثر کنجکاوی عملی رو مرتکب شده و نتیجه این عمل منجر به بروز یه حادثه ناگوار شده. این خانم آگاهانه انتخاب کرده. یک مادر بوده. دارای حس و عاطفه مادری هست. با یک دختر مجرد خیلی فرق میکنه. شناختش. تصمیم گیریش. احساسات و حتی قوه تحلیل و طرز تفکرش. شاید خانم های متاهل انجمن بدونن منظور من از این تفاوت چیه. ضمن اینکه من نگفتم هر آنچه بر سرش بیاد. چون شما داشتید عمل این خانم رو با توجه به شرایطش توجیه میکردید عرض کردم حتی اگر خانم کمبود عاطفی هم داشته باشه نباید فقط به فکر تامین نیازهای اولیه جسمی خودش باشه. زیرا فرق انسان و حیوان در قوه عقل و تصمیمگیری اونه. و ارجحیت عقلانیت و احساسات انسانیه که بین حیوان و انسان تمایز ایجاد میکنه. و علتش هم همون فداکاری همسرش هست. هر فداکاری یک ارزشی داره. کسی که ارزش ها رو میبینه، درک میکنه، و آگاهانه اونها رو پایمال میکنه خائنه. 3 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا هر چیزی میشه به طرف حق میدم یه جوون تجاوز میکنه میگیم پول نداشته زن بگیره حق داشته طرف هم پولشو داره هم شوهرشو هرزگی میکنه باز میگیم حق داشته اون یکی ..... میگیم حق داشته یعنی ما انقدر داغون وضع شدیم که اگر شرایط انجام کارهایی که دلمون میخواد فراهم نبود تن به هرکار کثیفی بدیم؟!!!!! یعنی انقــــــــــــــــــــــدر.....:icon_pf (34): من نمی گم مقصر نیست و حماقت نکرده اما خیلی چیزای دیگه هم دخیل بوده شوهرش دو شیفت کار میکرده این یعنی اصلا وقت نداشته خانومش رو ببینه ... خانومی که با یه نگاه و چند تا بلوتوث یه رابطه رو شروع می کنه یعنی خیلی خیلی خیلی کمبود محبت داره ،رفتن هر روزش به پارک با فرزندش یعنی تفریحات زیادی نداره و خیلی تنهاست...و اون پسره هم خیلی شیاد بوده که با حضور یه دختر بچه معصوم کنار این خانوم باز هم به نقشه اش ادامه داده ... تازه جامعه هم مقصره ... یکم دیگه ادامه بدم میرسم به اینکه اصلا آفرینش مشکل داره....( من نبودم تقصیر آستینم بود... آستین مال لباس بود... لباس مال بابام بود...بابام مال ایران بود... ایران مال خدا بود ... فهمیدید تقصیر کیه دیگه !!!!!) اخه همیشه که نباید گفت دوست دارم اون اقا داره از روحو جسمو عمرش مایه میذاره که بدهی برادر همسرشو بده این محبت نیست؟ این لطف نیست؟ این از خودگذشتگی نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ aksare ma adamha vaghti gir mioftim taze b in fekr mikonimke cheghadr karemon eshtebah boudeh va kaseye chekonam chekonam dast migirim va ino rou sadegi nemishe gozasht shaghayegh jan:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ البته نمی شه اسم این رو گذاشت حماقت یا سادگی. زنه خودش خواسته یعنی دوست داشته که با یکی ارتباط داشته باشه. حالا این وسط شوهرش هم مقصر هست که بخاطر نیاز مالی برادر زنش خودش و به دردسر انداخته و از نیازهای عاطفی و جنسی زنش چشم پوشی کرده یا کم توجهی کرده که کار به اینجا کشیده. البته این برداشتم به خاطر تحریک خانم بوسیله یه عکس بود که آغازگر ماجرا بود. دقیقا میخواستم بیام همینو بگم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چقدر آدم میتونه احمق باشه؟؟؟؟!!!! یه لحظه فکر کردم تاپیک مذهبیه و یکی به مقام شامخ حضرت آدم (ع) اهانت کرده.... :zadan: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ زنی ک ندونه ی پسر جوون واسه چی اومده طرفش باید بره بمیره البته اگه ندونه ی بار پای درد دل ی همچین پسری نشستم میگفت زنا مثه دخترا هزار جور نازو اطوار ( اتوار اتفار ؟ ) نمیان بیرون اومدنشون راحت تره بابا و داداش و مامانشون مراقبشون نیستن شوهرشونم ک سره کاره خونه ی خالیم دارن و کلی دلیل ک میرفت سمت خانومای شوهردار ب نظر من هیچ توجیهی نداره این کار اگه شوهرش بهش نمیرسه دلیل نمیشه ک بره سراغ یکی دیگه وقتی هنوز تو خونه ی شوهرشه طلاقو واسه همین گذاشتن اینم دیگه ب دین برنمیگرده تو هیچ جامعه ای خیانت عادی نیست اون پسر مطمئن باشه یکی دیگه میاد سراغ زن خودش انچه شما در پست اول نگاشته ایدهمه اش داستان است اصل و ریشه مطلب اینه که در مورد شوهرش گفته : نتیجه یا این خانم از نظر رابطه ی عاطفی و زن وشوهری دچار کمبود است یا اینکه از نظر مالی میخواسته گوشه ای از کمبود زندگی را جبران کند حماقتی در کار نبوده خدا بهشون زبون داده بود که مینشست به شوهرش میگفت لازم نکرده واسه خاطر برادرم دو جا کار کنی اگه همسر گرام گوش نداد طلاق نه اینکه اینکارا رو کنه ماشالا دیگه داره عادی مشه طرف شوهر داره دوست پسرم داره یا بالعکس 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ببینید دوست عزیز در مورد زنی که از همسرش فرزندی رو به دنیا آورده نمیتونیم بگیم که از عواقب کارش بی اطلاع بوده. این خانم چشم و گوش بسته که نبوده. ایشون از جنس مرد شناخت کامل داشته. دختر 14 ساله نبوده که بگیم در اثر کنجکاوی عملی رو مرتکب شده و نتیجه این عمل منجر به بروز یه حادثه ناگوار شده. این خانم آگاهانه انتخاب کرده. یک مادر بوده. دارای حس و عاطفه مادری هست. با یک دختر مجرد خیلی فرق میکنه. شناختش. تصمیم گیریش. احساسات و حتی قوه تحلیل و طرز تفکرش. شاید خانم های متاهل انجمن بدونن منظور من از این تفاوت چیه. ضمن اینکه من نگفتم هر آنچه بر سرش بیاد. چون شما داشتید عمل این خانم رو با توجه به شرایطش توجیه میکردید عرض کردم حتی اگر خانم کمبود عاطفی هم داشته باشه نباید فقط به فکر تامین نیازهای اولیه جسمی خودش باشه. زیرا فرق انسان و حیوان در قوه عقل و تصمیمگیری اونه. و ارجحیت عقلانیت و احساسات انسانیه که بین حیوان و انسان تمایز ایجاد میکنه. و علتش هم همون فداکاری همسرش هست. هر فداکاری یک ارزشی داره. کسی که ارزش ها رو میبینه، درک میکنه، و آگاهانه اونها رو پایمال میکنه خائنه. :icon_gol: ابوالفضل عزیز من نمیدونم چرا وقتی مسائلی از این قبیل اتفاق میافته همه ما از تمایز انسان و حیوان حرف میزنیم ! بیایید یه بار هم شده از شباهتهای انسان و حیوان حرف بزنیم 2تا مثال مثال اول. گرگها و حیوانات درنده معمولابا شهرها و دهات کاری ندارند بطور غریزی کارشان را بگونه ای تنظیم کرده اند که بین حفاظت از جان خویش و رفع گرسنگی از خویش تعادلی بر قرار سازند اینه که معمولا تا نزدیک شهرها و محل های تجمع انسان ها پیش میرن ورفع گرسنگی میکنند و جلوترنمیرن داخل شهر ها نمیشن تا خود را در خطر انسان قرار ندهند گاهی نیاز ( رفع گرسنگی ) تعادل فکری انها را به هم میزند و مجبورند خطر کنند و چون در جنگل و دشت شکاری نیافته اند وارد شهری یا روستایی میشوند و توسط مردم و چوپانان کشته میشن مثال 2 . اقای بیل کلینتون رییس جمهور امریکاست با همه ی امتیازات .خانمش یعنی همین هیلاری هم 10 سال پیش از الان خیلی خوشکلتر . این اقا را در دفتر کارش بایه خانم میگیرند و همه چیز بصورت علمی به نفع وجود یه ارتباط جن30 بین رییس جمهور و ان خانم جوان بوده. نیاز ( رفع عطش جنسی ) نیازمندی , عقل را هم از مرد اول جهان و هم از گرگ ها گرفته و جان و موقعیت انها رابه بازی میگیرد در مورد این خانم همانطور که گفتم نیاز جنسی و اقتصادی کار خودش رو کرده چون شوهرش مجبور شد دو شیفت کار کند علت و انگیزه بخوبی در این 4/5 کلمه نشون داده شده در این موارد شما میگویید نیازمند هم باشه نباید آن کار را میکرد ! رهبران اخلاقی و دینی جامعه میگویندنباید ان کار را میکرد! قانون نویسان و به تبع انان قضات میگویند نباید ان کار را میکرد! شاید برخی جامعه شناسان و حامیان حقوق زن هم بگویند نباید ان کار را میکرد ! من هم میگویم نباید ان کار را میکرد ! همه میگویند نباید ان کار را میکرد! اما نیاز ها همیشه ادم و نیز حیوان را دستوری دیگر میدهند اگر کسی تونست به گرگ گرسنه با عرف و اخلاق دستور دهد که از گرسنگی در گوشه ای بماند تا بمیرد میتواندامثال این خانم را هم رام کند . یکبار دیگه در مورداصل سوال تاپیک واینکه حماقت یا نه ؟ نه حماقت نبوده چه بهتر از این !! میخواسته کاری بکنه . امروز یا فردا انجام میشد . اگر با این نه با یکی دیگه. وقتی بجای اینکه سگ دو بزند و به هدفش برسه ,مراد و مقصودش با پای خودش اومده توی پارک دیگه چی ازین بهتر ! اگه جوابش رو نمیداد احمق بود موفق باشید . 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اون پسر مطمئن باشه یکی دیگه میاد سراغ زن خودش خدا بهشون زبون داده بود که مینشست به شوهرش میگفت لازم نکرده واسه خاطر برادرم دو جا کار کنی اگه همسر گرام گوش نداد طلاق نه اینکه اینکارا رو کنه ماشالا دیگه داره عادی مشه طرف شوهر داره دوست پسرم داره یا بالعکس دقیقا ! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ :icon_gol:ابوالفضل عزیز من نمیدونم چرا وقتی مسائلی از این قبیل اتفاق میافته همه ما از تمایز انسان و حیوان حرف میزنیم ! بیایید یه بار هم شده از شباهتهای انسان و حیوان حرف بزنیم 2تا مثال مثال اول. گرگها و حیوانات درنده معمولابا شهرها و دهات کاری ندارند بطور غریزی کارشان را بگونه ای تنظیم کرده اند که بین حفاظت از جان خویش و رفع گرسنگی از خویش تعادلی بر قرار سازند اینه که معمولا تا نزدیک شهرها و محل های تجمع انسان ها پیش میرن ورفع گرسنگی میکنند و جلوترنمیرن داخل شهر ها نمیشن تا خود را در خطر انسان قرار ندهند گاهی نیاز ( رفع گرسنگی ) تعادل فکری انها را به هم میزند و مجبورند خطر کنند و چون در جنگل و دشت شکاری نیافته اند وارد شهری یا روستایی میشوند و توسط مردم و چوپانان کشته میشن مثال 2 . اقای بیل کلینتون رییس جمهور امریکاست با همه ی امتیازات .خانمش یعنی همین هیلاری هم 10 سال پیش از الان خیلی خوشکلتر . این اقا را در دفتر کارش بایه خانم میگیرند و همه چیز بصورت علمی به نفع وجود یه ارتباط جن30 بین رییس جمهور و ان خانم جوان بوده. نیاز ( رفع عطش جنسی ) نیازمندی , عقل را هم از مرد اول جهان و هم از گرگ ها گرفته و جان و موقعیت انها رابه بازی میگیرد در مورد این خانم همانطور که گفتم نیاز جنسی و اقتصادی کار خودش رو کرده چون شوهرش علت و انگیزه بخوبی در این 4/5 کلمه نشون داده شده در این موارد شما میگویید نیازمند هم باشه نباید آن کار را میکرد ! رهبران اخلاقی و دینی جامعه میگویندنباید ان کار را میکرد! قانون نویسان و به تبع انان قضات میگویند نباید ان کار را میکرد! شاید برخی جامعه شناسان و حامیان حقوق زن هم بگویند نباید ان کار را میکرد ! من هم میگویم نباید ان کار را میکرد ! همه میگویند نباید ان کار را میکرد! اما نیاز ها همیشه ادم و نیز حیوان را دستوری دیگر میدهند اگر کسی تونست به گرگ گرسنه با عرف و اخلاق دستور دهد که از گرسنگی در گوشه ای بماند تا بمیرد میتواندامثال این خانم را هم رام کند . یکبار دیگه در مورداصل سوال تاپیک واینکه حماقت یا نه ؟ نه حماقت نبوده چه بهتر از این !! میخواسته کاری بکنه . امروز یا فردا انجام میشد . اگر با این نه با یکی دیگه. وقتی بجای اینکه سگ دو بزند و به هدفش برسه ,مراد و مقصودش با پای خودش اومده توی پارک دیگه چی ازین بهتر ! اگه جوابش رو نمیداد احمق بود موفق باشید . دوست عزیز من برای این اظهار نظر متاسفم. جای بحث باقی نمیمونه چون ما اشتراکی با هم نداریم و هر کدوم از ما مسائل رو از زاویه دید خودش میبینه. اینجا منطق بین ما حکم نمیکنه. بلکه احساسات شما قصد توجیه این رفتار رو داره و احساسات من عکس این عمل رو انجام میده. ولی چیزی که واضحه اینه که رفتار شما پرخطر محسوب میشه چون دارید از عملی که موجب از هم گسیختگی خانواده میشه دفاع میکنید و همونطور که خودتون گفتید این در هیچ جای این دنیا مورد قبول نیست. چون به صلاح بشریت نیست. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دوست عزیز من برای این اظهار نظر متاسفم. جای بحث باقی نمیمونه چون ما اشتراکی با هم نداریم و هر کدوم از ما مسائل رو از زاویه دید خودش میبینه. اینجا منطق بین ما حکم نمیکنه. بلکه احساسات شما قصد توجیه این رفتار رو داره و احساسات من عکس این عمل رو انجام میده. ولی چیزی که واضحه اینه که رفتار شما پرخطر محسوب میشه چون دارید از عملی که موجب از هم گسیختگی خانواده میشه دفاع میکنید و همونطور که خودتون گفتید این در هیچ جای این دنیا مورد قبول نیست. چون به صلاح بشریت نیست. عزیز مال شما را نمیدانم . من مثال هایی زدم واضح و اصلا احساسات در کار نبود . قرار هم نیست که همه با هم توافق نظر داشته باشیم اگر با هم اتفاق نظر داشته باشیم که دیگه گفتمان معنایی نداره . انچه بر سر این خانم اومده موضوعی است که چه بخواهیم چه نخواهیم هر روزه داره اتفاق میافته . علت های اصلی انها هم معلومه مقداریش را خود خانوم گفته اند که من 2بار انرا دکر کردم و علت های دیگه هم داره که باید بررسی و کنکاش بشه تا جامعه حتی الامکان از این پدیده رها بشه . محکوم کردن یک نفر که جامعه و فقر و مشکلات فراوان فردی و اجتماعی انرا احاطه کرده دردی را درمان نمیکنه . این خانم فقط یک قربانی است ونه یک گناهکار .شما او را محکوم میکنید اما من او را تبرئه میکنم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده