peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ این مطلب شایدخیلی قدیمی و تکراری باشه اماجالبه نگاهی طنزگونه به بانوان محترم! گرچه هستنداستثنائاتی که چنین شباهتهای رادارند! زن مثل ويروسه ، اگه وارد زندگيت بشه > جيبها تو Search ميكنه > پولاتو Delete ميكنه > خانوادتو Edit ميكنه > ارتباط با دوستاتو Cut ميكنه دوستهای خودشو Paste میکنه > موبايلتو Scan ميكنه > خوشيهاتو Cancel ميكنه اموالتو Rename میکنه !!!Open رو Reject میکنه هر چی قربون تصدقش بری تو Recycle Bin میکنه هر چی منفی بهش گفتی Save میکنه هر وقت باهات دعواش بشه همشونو Restore میکنه روتو زیاد کنی Reboot تت میکنه آخرش هم ، مخت رو Hang ميكنه!!!!! 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): اینکه میگم حقیقته حقیقت خیال نکن یه صحبته یه صحبت 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اینکه میگم حقیقته حقیقتخیال نکن یه صحبته یه صحبت خب منم قبول دارم دیگه این یعنی قبول دارم :icon_pf (34):این یعنی متأسف هستم:shame: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ هر وقت باهات دعواش بشه همشونو Restore میکنه اینش خیلی درست بود 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من اعتراض دارم! :w00: ولی خیلی جالب بود 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دست خدا درد نکنه !!! عجب برنامه نویس و هکر قابلیه :icon_pf (17): راستی یادت رفت که تفاوتشون رو هم بگی : ویروس روی سیستم رو با هزار بدبختی و نصب آنتی ویروس سعی می کنی که پاکش کنی اما در مورد خانوما همه تلاشتون رو می کنین که حتما حداقل یه دونه اش رو روی زندگیتون نصب کنین :4chsmu1::2525s: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده