peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 18 مهر، 2011 این مطلب شایدخیلی قدیمی و تکراری باشه اماجالبه نگاهی طنزگونه به بانوان محترم! گرچه هستنداستثنائاتی که چنین شباهتهای رادارند! زن مثل ويروسه ، اگه وارد زندگيت بشه > جيبها تو Search ميكنه > پولاتو Delete ميكنه > خانوادتو Edit ميكنه > ارتباط با دوستاتو Cut ميكنه دوستهای خودشو Paste میکنه > موبايلتو Scan ميكنه > خوشيهاتو Cancel ميكنه اموالتو Rename میکنه !!!Open رو Reject میکنه هر چی قربون تصدقش بری تو Recycle Bin میکنه هر چی منفی بهش گفتی Save میکنه هر وقت باهات دعواش بشه همشونو Restore میکنه روتو زیاد کنی Reboot تت میکنه آخرش هم ، مخت رو Hang ميكنه!!!!! 7
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 :icon_pf (34): اینکه میگم حقیقته حقیقت خیال نکن یه صحبته یه صحبت 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 مهر، 2011 اینکه میگم حقیقته حقیقتخیال نکن یه صحبته یه صحبت خب منم قبول دارم دیگه این یعنی قبول دارم :icon_pf (34):این یعنی متأسف هستم:shame: 2
masoume 5751 ارسال شده در 18 مهر، 2011 هر وقت باهات دعواش بشه همشونو Restore میکنه اینش خیلی درست بود 3
EOS 14528 ارسال شده در 18 مهر، 2011 دست خدا درد نکنه !!! عجب برنامه نویس و هکر قابلیه :icon_pf (17): راستی یادت رفت که تفاوتشون رو هم بگی : ویروس روی سیستم رو با هزار بدبختی و نصب آنتی ویروس سعی می کنی که پاکش کنی اما در مورد خانوما همه تلاشتون رو می کنین که حتما حداقل یه دونه اش رو روی زندگیتون نصب کنین :4chsmu1::2525s: 3
ارسال های توصیه شده