رفتن به مطلب

اینجا کسی هست که سفر حج رفته باشه؟

ارسال های توصیه شده

مگه فلان کار فحشه:jawdrop:فلان کار ضمیره بر میگرده به مرجع حرفتون:jawdrop:من که نمیتونم همشو بیارم اینور:jawdrop:

شما لطف میکنی بحثو ادامه نمیدی که منحرف شه:icon_gol:

لازم نیست همشو بیارید , من همه پستامو حفظم یادم نمیاد به عربی کاری رو نسبت داده باشم !!!

این پستو واسه این دادم که پست قبلیمو دیر ویرایش کردم بعد از نقل قول گرفتن شما!!

اگه حرفی مونده خوشحال میشم تو پروفایلم جواب بدم تا اینکه اینجا رو منحرف کنم !!:icon_gol:

شما که اصولا حرف منحرف کننده ای زبونم لال نمیزنید.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 140
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خودم قول میدم یه تاپیک راجه به شیعه و سنی بزنم.اصلا تو فکرشم بودم.میشه دست از سر این موضوع بردارین؟البته بازم اگه عشقتون میکشه ادامه بدین بحث رو

اگه منظورتون منم , معذرت میخوام , چشم ادامه نمیدم :icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودم قول میدم یه تاپیک راجه به شیعه و سنی بزنم.اصلا تو فکرشم بودم.میشه دست از سر این موضوع بردارین؟البته بازم اگه عشقتون میکشه ادامه بدین بحث رو

باشه :banel_smiley_4:

لازم نیست همشو بیارید , من همه پستامو حفظم یادم نمیاد به عربی کاری رو نسبت داده باشم !!!

این پستو واسه این دادم که پست قبلیمو دیر ویرایش کردم بعد از نقل قول گرفتن شما!!

اگه حرفی مونده خوشحال میشم تو پروفایلم جواب بدم تا اینکه اینجا رو منحرف کنم !!:icon_gol:

شما که اصولا حرف منحرف کننده ای زبونم لال نمیزنید.:icon_gol:

من نگفتم خودم همشه درست میگم :banel_smiley_4: نمیدونم چرا جبهه میگیرید:jawdrop: ببخشید:icon_redface::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
ونوس خانم این همشهری شما اسم کاربرا رو نباید بیاره . میتونه حرفاشو بگه ولی این توهینه که بگیم تو رو فلان جام راه نمیدن و . . .

خب آره , اشتباه کردن اسمو آوردن؛ اما خب میخواست جوابشو بدن؛ باید نقل قول میگرفت،که نمیدونست :ws37:

این همشهری ؛ خواهرمه؛ قصد توهین نداشت؛ اما توهین به اعتقاداتشو دید....

به سخره گرفتن اعتقادات

اوردن اسم یوزر و اینکه فلان جا راهش نمیدن چون لایق نیست.:icon_gol:

.

اینجا کم به کعبه و اسلام و.... توهین شد؟؟؟ شما جوابشونو دادین؟؟؟

ندادین دیگه ؛:ws46: چون حرفای خودتونم بود,

کاشکی اینجا خاطرات سفرا گفته میشد و بعضی ها اینطور به این سفر و زیارت توهین نمیکردند؛:hanghead:

خیلی ها تو این انجمن به این زیارت رفتن ؛ اما از ترس این توهین ها نمیشه چیزی گفت؛ طرف با کلی ذوق میگه رفتم؛ میگین چرا رفتی ؛ اونیکی میگه اون یه سنگه؛ یکی دیگه.....:ws37:

تو این انجمن اگه یه پست بزنی که خداو اسلام و... رو قبول نداری کلی تشکر ازت میشه؛ اما اگه برعکسشو بگی ؛ توهینه ؛ باید ادیت کنی و .....:JC_thinking:

یه سوال برام پیش اومد که واقعا اگر دین نبود الان ما سر چی میتونستیم اینجوری و با این شدت دعوا کنیم :banel_smiley_4:

موافقم؛ من اصلا از این بحثا خوشم نمیااااااااااااااااااااااااد :ws3:و دیگه در موردشم چیزی نمیگم:girl_blush2:

لینک به دیدگاه

نمی دونم چرا در اینجور بحثها حجاب و حج و ... بحث یه جای دیگه می کشه ..

هر کس اعتقادی داره برای خودش و دیگران قابل احترام ولی احترام متقابل.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب آره , اشتباه کردن اسمو آوردن؛ اما خب میخواست جوابشو بدن؛ باید نقل قول میگرفت،که نمیدونست :ws37:

مرسی عزیزم. ببخشید دیگه . کاش همه انسانها مثل شما مهربان بودند و دیدشان هم مثبت بود. ممنون که جواب دادید. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینجا کم به کعبه و اسلام و.... توهین شد؟؟؟ شما جوابشونو دادین؟؟؟

ندادین دیگه ؛:ws46: چون حرفای خودتونم بود,

کاشکی اینجا خاطرات سفرا گفته میشد و بعضی ها اینطور به این سفر و زیارت توهین نمیکردند؛:hanghead:

خیلی ها تو این انجمن به این زیارت رفتن ؛ اما از ترس این توهین ها نمیشه چیزی گفت؛ طرف با کلی ذوق میگه رفتم؛ میگین چرا رفتی ؛ اونیکی میگه اون یه سنگه؛ یکی دیگه.....:ws37:

تو این انجمن اگه یه پست بزنی که خداو اسلام و... رو قبول نداری کلی تشکر ازت میشه؛ اما اگه برعکسشو بگی ؛ توهینه ؛ باید ادیت کنی و .....:JC_thinking:

موافقم؛ من اصلا از این بحثا خوشم نمیااااااااااااااااااااااااد :ws3:و دیگه در موردشم چیزی نمیگم:girl_blush2:

ببینید هر کسی ازاد هست که نظرش رو اعلام کنه.اگه دقت کرده باشین من چند بار هم تذکر دادم که دوس دارم تو این تاپیک فقط تجربه های بچه ها گفته بشه،اما حالا هم که بحث به جاهای دیگه کشیده شد عیبی نداره چون بحث های خوبی انجام گرفت و بچه ها هم خودشون تمایلی نشون ندادن که به موضوع تاپیک برگردن.اگه کسی اعتقادش بر خلاف عقیده من باشه و بیان کنه من کاری ندارم اما اینکه اسم یک یوزر رو بیاره این یه مقدار زشت هست.

الانم از دوستان خواهش میکنم فقط در چارچوب موضوع تاپیک بحث رو ادامه بدن که بیشتر از این ناراحتی پیش نیاد.

همینجا هم از تمامی مسلمانان انجمن که حس میکنن بشون توهین شده و مورد بی احترامی قرار گرفتن عذرخواهی میکنم.

همه ی ما در ابتدا ایرانی هستیم و هموطن.هیچ دین و مذهبی هم بزرگتر و بالاتر از وطن ادم نیست.همه به همدیگه احترام میذاریم و با هم دوست هستیم.اگه هم بحثی انجام میشه باید هدف از اون افزایش اگاهی باشه نه خورد کردن طرف مقابل.:icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
ببینید هر کسی ازاد هست که نظرش رو اعلام کنه.اگه دقت کرده باشین من چند بار هم تذکر دادم که دوس دارم تو این تاپیک فقط تجربه های بچه ها گفته بشه،اما حالا هم که بحث به جاهای دیگه کشیده شد عیبی نداره چون بحث های خوبی انجام گرفت و بچه ها هم خودشون تمایلی نشون ندادن که به موضوع تاپیک برگردن.اگه کسی اعتقادش بر خلاف عقیده من باشه و بیان کنه من کاری ندارم اما اینکه اسم یک یوزر رو بیاره این یه مقدار زشت هست.

الانم از دوستان خواهش میکنم فقط در چارچوب موضوع تاپیک بحث رو ادامه بدن که بیشتر از این ناراحتی پیش نیاد.

همینجا هم از تمامی مسلمانان انجمن که حس میکنن بشون توهین شده و مورد بی احترامی قرار گرفتن عذرخواهی میکنم.

همه ی ما در ابتدا ایرانی هستیم و هموطن.هیچ دین و مذهبی هم بزرگتر و بالاتر از وطن ادم نیست.همه به همدیگه احترام میذاریم و با هم دوست هستیم.اگه هم بحثی انجام میشه باید هدف از اون افزایش اگاهی باشه نه خورد کردن طرف مقابل.:icon_gol::icon_gol:

:w16::w16::w16:

لینک به دیدگاه

مینا جان حرفت کاملا درسته ؛ ایرانی ها اصلا قوانین کشور عربستان رو رعایت نمیکنن..

ولی منظور من به بعضی از مسائلی بود که اونجا واقعا برای خودم اتفاق افتاد؛ مثلا در مدینه بودیم میخواستم بریم مسجد النبی نماز بخونیم ؛ اونجا اجازه نمیدادن موبایل ببریم اگه موبایل با خودمون می بردیم باید به قسمت امانات اونجا تحویل میدادیم ؛ منم اون روز با خودم موبایل بردم رفتم که به قسمت امانات تحویل بدم ؛ شاید باورتون نشه ولی با یه برخورد بد بهم گفت دیگه موبایل رو بهتون نمیدم ؛ منم بهش گفتم چرا؟ که یه نفر دیگه شون اومد بیرونم کرد .. که بعد از 3 روز بالاخره مامانم ازشون تحویل گرفت....

در صورتی که دیگر کشورها راحت میومدن و موبایل هاشون رو اونجا امانت میزاشتن...

یا اینکه یه جایی رفتیم که شیعه های عربستان اونا زندگی میکردن یه منطقه کاملا محروم بود...

البته تو ایران خودمون از این مناطق محروم زیاد داریم و حتی میتونم به جرات بگم محروم ترش رو هم داریم ولی برای کشوری مثل عربستان که اینقدر به شهرهاش میرسه برام عجیب بود

در کل از کشور عربستان متنفر شدم ؛ درسته ایرانی اصلا قوانین کشور رو رعایت نمیکنن ولی رفتار های عربها هم اصلا درست نیست.....

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم برای شیعه و سنی در باره ی مشا نگفتم واسه دوستی گفتم که تو پستش نوشته بود عربای شیعه کش:banel_smiley_4: واسه همین تهش نوشتم برای شما نبود اما اولش کاملا واسه شما بود:icon_gol:

شرمنده من تو پستم نوشته بودم، والبته هیچ منظور بدی هم نداشتم و نمی خواستم خدایی نکرده به سنی ها توهین کنم!

ویرایش شد:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این سعودیا کلا دین و ایمان ندارن. این مکه رفتن شده وسیله ای برا جمع کردن پول کشورایی مثل ما...

پسر عمه من کنار غار حرا قرآن میخوند شرطه ها قرآن دستشو کشیدن پرت کردن پایین

اونم ازونجا که شدیدا مذهبی بود توهین به قرآنو تحمل نکرد شرطه رو هل داد از بالای سنگ انداخت پایین

یه دردسری درست شد که نگو...

• Like 3
لینک به دیدگاه
مینا جان حرفت کاملا درسته ؛ ایرانی ها اصلا قوانین کشور عربستان رو رعایت نمیکنن..

ولی منظور من به بعضی از مسائلی بود که اونجا واقعا برای خودم اتفاق افتاد؛ مثلا در مدینه بودیم میخواستم بریم مسجد النبی نماز بخونیم ؛ اونجا اجازه نمیدادن موبایل ببریم اگه موبایل با خودمون می بردیم باید به قسمت امانات اونجا تحویل میدادیم ؛ منم اون روز با خودم موبایل بردم رفتم که به قسمت امانات تحویل بدم ؛ شاید باورتون نشه ولی با یه برخورد بد بهم گفت دیگه موبایل رو بهتون نمیدم ؛ منم بهش گفتم چرا؟ که یه نفر دیگه شون اومد بیرونم کرد .. که بعد از 3 روز بالاخره مامانم ازشون تحویل گرفت....

در صورتی که دیگر کشورها راحت میومدن و موبایل هاشون رو اونجا امانت میزاشتن...

یا اینکه یه جایی رفتیم که شیعه های عربستان اونا زندگی میکردن یه منطقه کاملا محروم بود...

البته تو ایران خودمون از این مناطق محروم زیاد داریم و حتی میتونم به جرات بگم محروم ترش رو هم داریم ولی برای کشوری مثل عربستان که اینقدر به شهرهاش میرسه برام عجیب بود

در کل از کشور عربستان متنفر شدم ؛ درسته ایرانی اصلا قوانین کشور رو رعایت نمیکنن ولی رفتار های عربها هم اصلا درست نیست.....

واسه دخترخاله منم همچین مشکلی پیش اومد اما اون داشت فیلم برداری میکرد

اما میدونید داشتن گوشی دوربین دار تا حداقل 4 سال قبل تو عربستان ممنوع بود؟الان نمیدونم تغییر کرده یا نه

اگه میبینی با ایرانی بدن واسه اینه ایرانیا شیعه ان

اره مناطق شیعه نشین ممنوع هستن همونطوری که اغلب مناطق سنی نشین ایران اغلب محروم هستن:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه
لطفا ادب رو رعایت کنید و پستتون رو ادیت کنید چون مجبور میشم از مدیر بخوام پستتون رو پاک کنه

ادب اینه که هر چی دل هر کی میخواد به اعتقادات من بگن. از حج که هیچ! بگن سنگیه که دورش میچرخن تا عربا پولدار شن!!! از حضرت ابراهیم و خود خدا هم نگذرن!! اونوقت اینا اوج ادب شد و منی که اسم یه نفر رو آوردم و عین جملشو که میگه به شابدالعظیم راهم ندادن رو نوشتم شده بی ادبی!!!!!!!!!!! بابا ای ول!!

میدونین از روز اول خلقت آدم تا خود موسی که دریا شکافته شد و چند روز بعد همونایی که معجزه دیدن گوساله پرستیدند تاپیامبر ما و ...تا خود حالا اگه دنیا زیر و رو بشه تا ذره ای ماها هدایت بشیم دریغ از ذره ای تاثیر.همیشه ولنگو واز بودن راحت تره تا اینکه ب بسم الله رو بگیمو کلی مسئولیت بیفته رو دوشمون. حکایت ایمان ما آدما همینه. اگه بپذیریم خدا و پیامبر و اهل بیت و قیامتی هست... اونوقت باید بار تکلیف رو بدوش بکشیم. پس صورت مسئله رو پاک میکنیم و میچریمو تو شهوتهای کذایی و زودگذر و پوچ خفه میشیمو میریم دبی حال میکنیم و انتالیا میخوریمو لاس وگاس مست میکنیمو ...وای استغفرالله!اینجوری که شبیه گاو و گوسفند و خوک میشیم نه!نه!! میریم تفریح میکنیم و از لذایذ دنیوی که برای ماست استفاده میکنیم.

یه بار خدای نکرده کسی به دل نگیره ها . روی سخن همه اینا خودم بودم اساعه ادب نشه!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
ادب اینه که هر چی دل هر کی میخواد به اعتقادات من بگن. از حج که هیچ! بگن سنگیه که دورش میچرخن تا عربا پولدار شن!!! از حضرت ابراهیم و خود خدا هم نگذرن!! اونوقت اینا اوج ادب شد و منی که اسم یه نفر رو آوردم و عین جملشو که میگه به شابدالعظیم راهم ندادن رو نوشتم شده بی ادبی!!!!!!!!!!! بابا ای ول!!

میدونین از روز اول خلقت آدم تا خود موسی که دریا شکافته شد و چند روز بعد همونایی که معجزه دیدن گوساله پرستیدند تاپیامبر ما و ...تا خود حالا اگه دنیا زیر و رو بشه تا ذره ای ماها هدایت بشیم دریغ از ذره ای تاثیر.همیشه ولنگو واز بودن راحت تره تا اینکه ب بسم الله رو بگیمو کلی مسئولیت بیفته رو دوشمون. حکایت ایمان ما آدما همینه. اگه بپذیریم خدا و پیامبر و اهل بیت و قیامتی هست... اونوقت باید بار تکلیف رو بدوش بکشیم. پس صورت مسئله رو پاک میکنیم و میچریمو تو شهوتهای کذایی و زودگذر و پوچ خفه میشیمو میریم دبی حال میکنیم و انتالیا میخوریمو لاس وگاس مست میکنیمو ...وای استغفرالله!اینجوری که شبیه گاو و گوسفند و خوک میشیم نه!نه!! میریم تفریح میکنیم و از لذایذ دنیوی که برای ماست استفاده میکنیم.

یه بار خدای نکرده کسی به دل نگیره ها . روی سخن همه اینا خودم بودم اساعه ادب نشه!!

زندگی نامه ی فرعون های مصر و نوع چگونگی کشته شدن آن ها تقریبا به صورت کامل مشخص هست.طبق ادعایی که مورخین میکنن تو هیچ کتاب تاریخی نوشته نشده موسی وجود داشته.

من معذرت میخوام از صحبت های دیگران:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:ws46:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ادم از رو تصمیم و عقل خودش خوک و گاو بشه بهتر از اینه که میمون دست افسانه های 1400 سال پیش بشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

اومدم جواب بعضی از پستا رو بدم گفتم دوباره .....

یه صحبت خطاب به همه دوستان از جمله خودم!!!

چرا همیشه همه چیز و قاطی میکنیم!!

اونایی که به سفر حج اعتقاد دارند و رفتند برداشت های خودشونو تو این تاپیک بنویسند , اونایی هم که اعتقاد ندارند خب فرض کنند سفر حج یه سفر مثل سفر به دبی و اروپا و... هست که ما دوست داشتیم بریم اونجا!اصلا ما لیاقت همین سفرا رو داریم شما ها برید جاهای بهتر , دیگه این بحث کردنو گاو و گوسفند و میمون گفتن و کنیز و غلام بودن و ... نداره!!

نمیدونم چی بگم!!

ببخشید شاید شما درست میگید و این تاپیک این مدلی بهتر پیش بره!!

• Like 7
لینک به دیدگاه

نه.چون بت پرست نیستم.

بیخود هم نگیذ نمادین هست که یاد مناظره جعفر نماینده محمد با نماینده بت پرستان جلوی پادشاه حبشه میوفتم که نماینده بت پرستان میگفت ما این سنگ ها را نمیپرستم بلکه روحی که در کالبد این بت ها وجود داره را میپرستیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...