رفتن به مطلب

اینجا کسی هست که سفر حج رفته باشه؟

ارسال های توصیه شده

اینو قبول دارم

تو فرودگاه همه کشورا مرتب بودن بجز ایرانیا که از سر و کول هم بالا میرفتن و سر و صدا میکردن

:shame:

:icon_pf (34):

آره , توی هواپیما بارها و بارهامهماندار به بعضی ها میگفت آقا موبایلتونو خاموش کنید لطفا!!:w00:

یه چیز جالب توی مسجدالنبی , برای زیارت کشورها رو دسته بندی میکردند هر کشور به نوبت میرفت زیارت , همه کشورا مرتب نشسته بودند اما زائرای ایرانی!!! خادم میگفت خانم بشین , اون مینشست !! یکی دیگه بلند میشد !!! :w00: نتیجه اش این بود که همیشه آخرین کشوری که میرفت برا زیارت ایرانی ها بودند!!:banel_smiley_4:

کنار کعبه خدا رو شکر کردم که روی کعبه یه پارچه کشیدند و مثل ضریح امام رضا (ع) نیست:ws3: والا ایرانی ها اگه دستشون میرسید مگه ول میکردند,:icon_pf (34): من خیلی راحت تونستم به کعبه نزدیک بشم و دستم بهش رسید اما الان یکسالی میشه دانشجوی مشهدم حتی 1 بار دستم به ضریح نرسید!!!:banel_smiley_4:

چه فرهنگ غنی بعضی ها دارند.!!:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 140
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آخه یکی نیست به اینا بگه خدا که شما رو مثل سارا خانم تو شابدالعظیمش هم راه نمیده چه برسه لایق طوف حریم حرمش بشید اونوقت تو این تاپیک که سوال کرده کی رفته از حال و هوای اونجا بنویسه میاین اعتقادات پوچ و مسخره تونو مینویسین. بابا بی خیال ما شین . انقد ادای روشنفکرا رو در نیارین . به خدا همه میمیریم. اگه یه درصد فقط یه درصد اونچه اسلام گفته درست باشه و خدا و پیامبری هم باشه و ... واقعا چیکار میخواین بکنین؟اگه اون دنیا و اینایی که اسلام میگه راسته ما که ضرر نمیکنیم.هم اینجا خوشیم و لذت دنیا رو داریم و عاشق خودشو و بنده های پاکش هستیم هم اون دنیا انشاالله...اما شما که همش حرص میخورید بردن و خوردن و طلا بار زدن و حرم فلان امامو طلا زدن و مردم ما دارن از گشنگی میمیرن و آب لوله کشی نداریم و... تو رو جون مادرت تا حالا چند بار به فقیری کمک کردی؟ چند بار از مالت گذشتی و شکم گشنه ای رو سیر کردی؟کاش فقط آدما یه جو انصاف داشتن و دروغ رو با سیاست کثیف قاطی نمیکردن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
آخه یکی نیست به اینا بگه خدا که شما رو مثل سارا خانم تو شابدالعظیمش هم راه نمیده چه برسه لایق طوف حریم حرمش بشید اونوقت تو این تاپیک که سوال کرده کی رفته از حال و هوای اونجا بنویسه میاین اعتقادات پوچ و مسخره تونو مینویسین. بابا بی خیال ما شین . انقد ادای روشنفکرا رو در نیارین . به خدا همه میمیریم. اگه یه درصد فقط یه درصد اونچه اسلام گفته درست باشه و خدا و پیامبری هم باشه و ... واقعا چیکار میخواین بکنین؟اگه اون دنیا و اینایی که اسلام میگه راسته ما که ضرر نمیکنیم.هم اینجا خوشیم و لذت دنیا رو داریم و عاشق خودشو و بنده های پاکش هستیم هم اون دنیا انشاالله...اما شما که همش حرص میخورید بردن و خوردن و طلا بار زدن و حرم فلان امامو طلا زدن و مردم ما دارن از گشنگی میمیرن و آب لوله کشی نداریم و... تو رو جون مادرت تا حالا چند بار به فقیری کمک کردی؟ چند بار از مالت گذشتی و شکم گشنه ای رو سیر کردی؟کاش فقط آدما یه جو انصاف داشتن و دروغ رو با سیاست کثیف قاطی نمیکردن.

لطفا ادب رو رعایت کنید و پستتون رو ادیت کنید چون مجبور میشم از مدیر بخوام پستتون رو پاک کنه

• Like 7
لینک به دیدگاه

1- خودتو چقد لایق میدونی ... ایول !

2- رعایت ادب و خویشتن داری جز دینته بچه مسلمون ...

3- ارزش اونی که بی دینه و به فقیر کمک میکنه بیشتر از اونیه که کمکش بخاطر ثواب و اجر گرفتن از خداشه...

4- دین و ایمان یه درصدی ... آفرین !

• Like 8
لینک به دیدگاه
دوستان میخوام بدونم اگه کسی از شماها سفر حج رفته اون حال و هوا رو برام توصیف کنه.بدون اغراق.چیزی که واقعا اونجا دیده و احساسی که بهش دست داده و دلیل رفتنش و اینکه از رفتنش پشیمون هست یا نیست و اینکه بازم دلش میخواد بره یا نه با ذکر دلیل و اخریشم اینکه به بقیه پیشنهاد میکنه برن یا نه با ذکر دلیل

چقد سوال شد.ببخشید دیگه.اندازه حوصلتون جواب بدین:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بیکاری بری پولتو بدی به این عربا؟؟

من که بمیرم چنین کاری نمی کنم! عمرا!

در ضمن اینم بگم اوونایی که میرن باید جواب بدن یه روزی! همین پولو میگیرن پس فردا گلوله می کنن میریزن رو سرمون!

به نظرم مکه فقز نماد اتحاد مسلموناست! همین...

خدایی که بخوای دور یه مشت سنگ دنبالش بگردی همون بهتر که که نگردی

تاثیر ماثیرم نداره! من طرف دیدم مار رفته افعی که چه عرض کنم گودزیلا برگشته.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اینا رو میگفتم آ . شاهد از غیب رسید. مکه مال ایناست.

• Like 6
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
لطفا ادب رو رعایت کنید و پستتون رو ادیت کنید چون مجبور میشم از مدیر بخوام پستتون رو پاک کنه

کجایه حرفشون بی ادبی بود؟:w58:

شرمنده اسپم کردم, آخه بی ادبی ندیدم:ws37:

لینک به دیدگاه

ونوس خانم این همشهری شما اسم کاربرا رو نباید بیاره . میتونه حرفاشو بگه ولی این توهینه که بگیم تو رو فلان جام راه نمیدن و . . .

• Like 4
لینک به دیدگاه

در ضمن اینم بگم اوونایی که میرن باید جواب بدن یه روزی! همین پولو میگیرن پس فردا گلوله می کنن میریزن رو سرمون!

اونی هم که سفر اروپایی یا آمریکا یا اسرائیل میره , اونم باید جواب بده که پولشون گلوله میشه و میریزه تو سر فلسطین و لبنان !اگه آره باشه من اون دنیا جوابتو میدم.:icon_gol:

خیلی ها به خدا اعتقاد ندارن , ما هم کاری به اعتقاداتشون نداریم , قابل احترام . حالا به فرض ما خواستیم بت پرستی کنیم ( سنگ خونه خدا را بپرستیم )( خیلی به حج مثل شما فقط ظاهرشو میبنند.) شما هم کاری به کار ما نداشته باش :icon_gol:

کسی نگفته رو هم تاثیر مثبت داره , تو پست قبلم گفتم که قرار نیست هر کی سفر حج رفته متحول بشه :icon_gol:

موفق باشید.:icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

این حرفتون درست نیست , امام حسن عسکری حتی 1 بار هم به سفر حج مشرف نشدند.

قرار نیست هر کی میره حج آدم خوبه و هر کی نرفته آدم بده!!!!:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

[

اسلام یه دین اما هر جا یه جور اجرا میشه از نماز خوندن گرفته تا آداب ساده!

یه چیز دیگه که دیدم و جای تاسف داشت کارایی بود که بعضی از ایرانی ها اونجا انجام میدادند و باعث سرافکندگی بود!:banel_smiley_4:

عربام از اون طرف بوم افتادن مثلا نماز خوندنشون آدمو دیونه میکنه بس که طولانیه!!!:icon_pf (34):

برای زنها و دخترام خیلی ارزش قائل نیستن البته کلی نیست اما خب یکم دقت تو شهر و آدماش باعث میشه همچین حسی بهت دست بده!نمیدونم شاید هم اشتباه فکر میکنم.!

د

دوست عزیز درباره ی چیزی که نمیدونی حرف نزن خواهشا

اون عربی که شما میگه شورشو در اورده نمازش طولانیه چون فرقش سنیه

سنی میدونی کیه؟ همون که تو کردستان ایران بدترین طلما بهش میشه

کسایی که میگن عربای شیعه کش خودشون یادشون نره شیعه های سنی کشن هر کی میگه نیستن یه سر بزنه کردستان

یه سر بزنه کرمانشاه اصلا؟

چقدر سنی ها یاسرانی ها دارن از دست ما میکشن؟

شما میگی کشورای مختلف اسلام فرق داره ؟

بله داره 62 یا 3 فرقه داریم تو کشور مراکش اشاعره هستن میدونی چین؟ اونا نه امام دارن نه خلیفه اونا میگن هر چی تو قرانه

تو کشوری داریم مسلمان یزیدی؟ که تو عراقن؟ اینا میدونی کیا هستن؟ اینا همونایی هستن که شیعه و سنی زدن قتل عامشون کردن اینا دینشون اسمش اسلامه اما نه قبلشون مثل ماست نه نمازشون

اینا مثل منو تو قیم ندارن اینا مثل مسیحیا پدر خونده و مادر خونده دارن

کسایی هم که میگن پول مفته ؟ خودشون میرن دبی و هزار تا کشور دیگه اونجا عربای دبی عرب نیستن؟

اینا میرن مالزی و هزار تا دیگه از جوراب نمیگذرن میخرن اونجا خروج ارز مهم نیست؟

همیشه یاد گرفتیم بزنیم تو سر دین :banel_smiley_4:یه بار بزنیم تو سر خودمون ببینیم ما که ته ادعا هستیم چی کردیم واسه کشور که فقط ادعا داریم :banel_smiley_4:

اگه این پستو زدم منظورم نویسنده این نبود میخواستم بدونن کسایی که هیچی نمیدونن و فقط ادعا میکنن

:banel_smiley_4:

خودمم چیزی نمیدونم:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوست عزیز درباره ی چیزی که نمیدونی حرف نزن خواهشا

اون عربی که شما میگه شورشو در اورده نمازش طولانیه چون فرقش سنیه

سنی میدونی کیه؟ همون که تو کردستان ایران بدترین طلما بهش میشه

کسایی که میگن عربای شیعه کش خودشون یادشون نره شیعه های سنی کشن هر کی میگه نیستن یه سر بزنه کردستان

یه سر بزنه کرمانشاه اصلا؟

چقدر سنی ها یاسرانی ها دارن از دست ما میکشن؟

شما میگی کشورای مختلف اسلام فرق داره ؟

بله داره 62 یا 3 فرقه داریم تو کشور مراکش اشاعره هستن میدونی چین؟ اونا نه امام دارن نه خلیفه اونا میگن هر چی تو قرانه

تو کشوری داریم مسلمان یزیدی؟ که تو عراقن؟ اینا میدونی کیا هستن؟ اینا همونایی هستن که شیعه و سنی زدن قتل عامشون کردن اینا دینشون اسمش اسلامه اما نه قبلشون مثل ماست نه نمازشون

اینا مثل منو تو قیم ندارن اینا مثل مسیحیا پدر خونده و مادر خونده دارن

کسایی هم که میگن پول مفته ؟ خودشون میرن دبی و هزار تا کشور دیگه اونجا عربای دبی عرب نیستن؟

اینا میرن مالزی و هزار تا دیگه از جوراب نمیگذرن میخرن اونجا خروج ارز مهم نیست؟

همیشه یاد گرفتیم بزنیم تو سر دین :banel_smiley_4:یه بار بزنیم تو سر خودمون ببینیم ما که ته ادعا هستیم چی کردیم واسه کشور که فقط ادعا داریم :banel_smiley_4:

اگه این پستو زدم منظورم نویسنده این نبود میخواستم بدونن کسایی که هیچی نمیدونن و فقط ادعا میکنن

:banel_smiley_4:

تمام حرفاتون در جواب پست منه؟

بد نبود قسمت اول نوشته هامم پاک نمیکردید.

من گفتم فهمیدم یکی از دلایل دین گریزی چیه؟و اونم تفاوت اجرای یک دین واحد تو کشورهای دیگه هست.همین شیعه و سنی شدن !چقدر به اسلامو مسلمونو ضربه زد!!؟؟؟

مننه از سنی و شیعه دفاع کردم و نه چیزی علیه اونا گفتم !

فکر کنم مجاز باشم نظر شخصی خودمو بگم , من برداشت های خودمو تو این سفر نوشتم و به زور به خورد کسی ندادم!!اینکه شما تو این سفر چیزی دیگه برداشت کردید به خودتون بر میگرده.

آدمی هم نیستم که ادعا کنم , جالب شما اول پستتون منو مخاطب قرار میدید , آخر پستتون میگید منظورتون نویسنده این پست نیست!!!

موفق باشید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

نظرتون محترمه اما یکم با آرامش بیشتر دوست عزیز:icon_gol:

منم این تاپیک رو زدم که هر کس نظر شخصی و تجربشو بگه.نمیخوایم به هم بی احترامی کنیم یا تعیین تکلیف کنیم برای همدیگه

به سخره گرفتن اعتقادات

اوردن اسم یوزر و اینکه فلان جا راهش نمیدن چون لایق نیست.:icon_gol:

اونی هم که سفر اروپایی یا آمریکا یا اسرائیل میره , اونم باید جواب بده که پولشون گلوله میشه و میریزه تو سر فلسطین و لبنان !اگه آره باشه من اون دنیا جوابتو میدم.:icon_gol:

خیلی ها به خدا اعتقاد ندارن , ما هم کاری به اعتقاداتشون نداریم , قابل احترام . حالا به فرض ما خواستیم بت پرستی کنیم ( سنگ خونه خدا را بپرستیم )( خیلی به حج مثل شما فقط ظاهرشو میبنند.) شما هم کاری به کار ما نداشته باش :icon_gol:

کسی نگفته رو هم تاثیر مثبت داره , تو پست قبلم گفتم که قرار نیست هر کی سفر حج رفته متحول بشه :icon_gol:

موفق باشید.:icon_gol::icon_gol:

دوستان خواهشی که دارم ازتون اینکه هر کس نظر خودش رو بگه.کاری به این نداشته باشید که فلان کاربر چه عقیده ای داره.اگه میخواین انتقاد کنید به طور کلی انتقاد کنید.نه اسم یک یوزر رو بیارید و بگین این اینجوری هست.یک خواش دیگه هم که دارم لصفا به عقاید همدیگه احترام بذاریم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
قبول.

این باورها پوچی میاره.

زندگی جاودان در بهشت و جهنم چی به ارمغان میاره؟

شما یکبار فکر کردین قراره در اون دنیای جاودان چه کنید؟

بله

من بهش خیلی هم فکر کردم بتو هم نمیگم که تقلید کنی جلو کیف منو بگیری:ws3:

من دوبار رفتم

بار اولی که رفتم خیلی خوب بود و واقعا به معنای واقعی تاثیرش تو زندگیم رو دیدم!!!

بار دومی که رفتم هم خوب بود نه اینکه بد باشه ....ولی احساس بار اول رو نداشتم نمیدونم چطوری بیان کنم ، ولی احساس میکردم بار اول خدا بیشتر بهم نزدیک بوده...

تو مدنیه که وقتی رفتار سعودی ها رو می دیدم کلی حرص میخوردم با خودمم میگفتم چرا باید اینطوری با ایرانی ها برخورد کنن؛ اگه ایران سفر حج رو کلا به مدت چند سال لغو میکرد عربستان هم به خودش اجازه نمی داد اینطوری با ایرانی ها برخورد کنه!!!

چرا فکر میکنی عرب حف برخورد بد رو با هموطنت نره؟ هموطنی که میره اونجا نظم اون کشورو رعایت نمیکنه؟

من 7-8 سال پیش دانشجویی رفتم

از برخورد اعراب خیلی ناراحت شدم

دیگه نمیرم

قربونت برم برادر من

تو اون کشور میگن به گداها پول ندید هموطن تو میره میده همین اشاعه تکدی گری میکنه

فکر کنم الان بهتر رفتار میکنند.بخصوص تو مکه

اما خادمای خانم توی مسجد النبی :banel_smiley_52::w00:

البته از حق نگذریم تو بسیاری از موارد ایرانی ها مقصرند:banel_smiley_4:

خدا وکیلی شماها رفتید ندییدی دارن پارچه مکه رو نخشو میکنن میبرن؟ اگه کاری نداشته باشن سر ماه که دیگه چیزی از پارچه نمیمونه

شما بهتر نیست به دو طرف بگید:banel_smiley_4:

حق بنده به حق خدا تقدم داره:banel_smiley_4:

ونوس خانم این همشهری شما اسم کاربرا رو نباید بیاره . میتونه حرفاشو بگه ولی این توهینه که بگیم تو رو فلان جام راه نمیدن و . . .

شما چرا دیگه

کم اینوریا به اونوریا حرف زدن؟:banel_smiley_4:

بعدش منظ.ر از هم شهری چیه اونوقت؟:banel_smiley_4:خیلی جالبه که تو ایرانم میاد قومیتا رو از هم جدا میکنید :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تمام حرفاتون در جواب پست منه؟

بد نبود قسمت اول نوشته هامم پاک نمیکردید.

من گفتم فهمیدم یکی از دلایل دین گریزی چیه؟و اونم تفاوت اجرای یک دین واحد تو کشورهای دیگه هست.همین شیعه و سنی شدن !چقدر به اسلامو مسلمونو ضربه زد!!؟؟؟

مننه از سنی و شیعه دفاع کردم و نه چیزی علیه اونا گفتم !

فکر کنم مجاز باشم نظر شخصی خودمو بگم , من برداشت های خودمو تو این سفر نوشتم و به زور به خورد کسی ندادم!!اینکه شما تو این سفر چیزی دیگه برداشت کردید به خودتون بر میگرده.

آدمی هم نیستم که ادعا کنم , جالب شما اول پستتون منو مخاطب قرار میدید , آخر پستتون میگید منظورتون نویسنده این پست نیست!!!

موفق باشید.

من این سفرو نکردم برداشتی هم ندارم اما شما میگی عربا فلان کار و کردن؟ اونا هم دقیقا میان اینجا میگن چرا ایرانی ها نمازاشون پشت سر همه

بهتونم گفتن شما نمیدونید چون فرقشون فرق میکنه که کاکلانم درست گفتم در این مورد

منم برای شیعه و سنی در باره ی مشا نگفتم واسه دوستی گفتم که تو پستش نوشته بود عربای شیعه کش:banel_smiley_4: واسه همین تهش نوشتم برای شما نبود اما اولش کاملا واسه شما بود:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

قربونت برم برادر من

تو اون کشور میگن به گداها پول ندید هموطن تو میره میده همین اشاعه تکدی گری میکنه

:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من این سفرو نکردم برداشتی هم ندارم اما شما میگی عربا فلان کار؟ اونا هم دقیقا میان اینجا میگن چرا ایرانی ها نمازاشون پشت سر همه

بهتونم گفتن شما نمیدونید چون فرقشون فرق میکنه که کاکلانم درست گفتم در این مورد

منم برای شیعه و سنی در باره ی مشا نگفتم واسه دوستی گفتم که تو پستش نوشته بود عربای شیعه کش:banel_smiley_4: واسه همین تهش نوشتم برای شما نبود اما اولش کاملا واسه شما بود:icon_gol:

خواهشا پستو درست بخون! من گفتم عربا از اون طرف بوم افتادن؟؟؟ کجا گفتم عربای فلان کار؟؟

شما که میدونید ممنون که گفتید تا منم بدونم فرقشون فرق میکنه!!! چیزی رو که نمیدونستم !!!

دیگه به پستاتون جواب نمیدم چون نمیخوام تاپیک از مسیرش منحرف بشه , شما هم لطفا ادامه ندید , اگه حرفی هست تو پروفایلم بنویسید. :icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:JC_thinking:

هموطن منم هست:icon_redface: اما گفتی بد رفتار میکنن گفتم خودمونم میریم بهم میرزیم اونجا رو:ws3: درسته نباید اونا با همه یه جور رفتار کنن اما خودت رفتی و دیدی دیگه

این نخ مکه هم نگذاشتن کندن اوردن اونا هم اعتقاد ندارن به این کار ما (که البته طبق دین درستش همونه هاااا)میگن ما داریم اسلامونابود میکنیم:banel_smiley_52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خواهشا پستو درست بخون! من گفتم عربا از اون طرف بوم افتادن؟؟؟ کجا گفتم عربای فلان کار؟؟

شما که میدونید ممنون که گفتید تا منم بدونم فرقشون فرق میکنه!!! چیزی رو که نمیدونستم !!!

دیگه به پستاتون جواب نمیدم چون نمیخوام تاپیک از مسیرش منحرف بشه , :icon_gol::icon_gol:

مگه فلان کار فحشه:jawdrop:فلان کار ضمیره بر میگرده به مرجع حرفتون:jawdrop:من که نمیتونم همشو بیارم اینور:jawdrop:

شما لطف میکنی بحثو ادامه نمیدی که منحرف شه:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خودم قول میدم یه تاپیک راجه به شیعه و سنی بزنم.اصلا تو فکرشم بودم.میشه دست از سر این موضوع بردارین؟البته بازم اگه عشقتون میکشه ادامه بدین بحث رو

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...