HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ کلن دست پختا یا زرد بود یا سبز کتلک میلاد یه رنگ خاصی داشت بعدشم که دلمه خورده بود کلی مسخره ش کردیم که بخندعین دراکولا شده بود وقتی دلمه مهدی رو خورده بود 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ عزیزم میخوان صحنه تونل رو تعریف کنن :icon_pf (34):غیرتت کجاست مررررررررد :icon_pf (34): تعریف کنن خب. 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ عزیزم میخوان صحنه تونل رو تعریف کنن :icon_pf (34):غیرتت کجاست مررررررررد :icon_pf (34): آخر ما نفهمیدیم کی زن کیه بین شما دوتا وسطشم که یه سوتی دادی،یادم نی چی بود ولی خیلی ضایع بوددوست دختر زنم گفتی فکر کنم 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ عزیزم میخوان صحنه تونل رو تعریف کنن :icon_pf (34):غیرتت کجاست مررررررررد :icon_pf (34): شیخ نیشه عمویه من زنت باشه حالا تو شوهرش!!؟؟ عمو ظریف تره خو!! 8 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بقیشم تعریف میکردی خوینی مرده شوره اون ماسبقه دادنتگردن منو کلا نوچ کردی با اون حرکت ضایت داشتم خفه میشدم :icon_pf (34): تقصیر شماهاست که تو اون موقعیت آدم رو میخندونین 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ کتلک میلاد یه رنگ خاصی داشتبعدشم که دلمه خورده بود کلی مسخره ش کردیم که بخندعین دراکولا شده بود وقتی دلمه مهدی رو خورده بود دلمه که مال نبود دخملم آورده بود :aghosh: تعریف کنن خب. هی وایییییییی :icon_pf (34): عزیزم خب صحنش خصوصی بوداااااا آخر ما نفهمیدیم کی زن کیه بین شما دوتاوسطشم که یه سوتی دادی،یادم نی چی بود ولی خیلی ضایع بوددوست دختر زنم گفتی فکر کنم :ws28: حالا مهم رابطه زن و شهریه بقیش مهم نی شیخ نیشه عمویه من زنت باشه حالا تو شوهرش!!؟؟عمو ظریف تره خو!! چرا چرا اتفاقا پسندیدمش اساسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خودش اون دفه گفت مث زنیم دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بروبچ سفرمون یه شکار داشت برا انجمن اون همکار من که اومده بوده عضو شد الآن اینم مزیت دیگه تور :gnugghender: اینم پروفشه: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=82075 6 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بروبچ سفرمون یه شکار داشت برا انجمن اون همکار من که اومده بوده عضو شد الآن اینم مزیت دیگه تور :gnugghender: اینم پروفشه: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=82075 همونی که تو بازی هی به من جریمه میداد ؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خب میبینم که بهتون خوش گذشته خب باقیه خاطره نداشتند؟ خاطره تونلهاتونم بگید خب 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ دلمه که مال نبود دخملم آورده بود :aghosh: هی وایییییییی :icon_pf (34): عزیزم خب صحنش خصوصی بوداااااا :ws28: حالا مهم رابطه زن و شهریه بقیش مهم نی چرا چرا اتفاقا پسندیدمش اساسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خودش اون دفه گفت مث زنیم دوست دارم تو و دخترت ندارین که شیخ نمیخوای بری تحقیقات؟بعد تصمیم بگیری؟شاید قصد ادامه تحصیل داشته باشه خو 5 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خب میبینم که بهتون خوش گذشته خب باقیه خاطره نداشتند؟ خاطره تونلهاتونم بگید خب در تونل ها اتفاق خاصی نمیوفتاد جیمی و شیخ که وسط داشتن حرکات ناموزون انجام میدادن ، در ورودی تونل ها کمی به هم نزدیک میشدن ( یه کم بیشتر از کمی ) و در خروجی تونل ها از هم فاصله میگرفتن 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بروبچ سفرمون یه شکار داشت برا انجمن اون همکار من که اومده بوده عضو شد الآن اینم مزیت دیگه تور :gnugghender: اینم پروفشه: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=82075 آخ آخ همونی که عکسای حرفه ای مینداخت؟یا اون یکی؟اگه اولیه که به متین بنده خدا تا میخورد جریمه داد:ws28:16تا برگ دست متین بود،دست بقیه یه دونه خب میبینم که بهتون خوش گذشته خب باقیه خاطره نداشتند؟ خاطره تونلهاتونم بگید خب لطفا اصرار نفرمایید(هزینشو بده تا بت بگم) همونی که تو بازی هی به من جریمه میداد ؟ :167: 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ همونی که تو بازی هی به من جریمه میداد ؟ :167: نه اون دوستش بود خب میبینم که بهتون خوش گذشته خب باقیه خاطره نداشتند؟ خاطره تونلهاتونم بگید خب تونل خاطراتش مورد داره :icon_pf (34): قرار شد محمد یه تاپیک بذاره که بالای 25 ساله ها دسترسی داشته باشن بعدش توی اون تعریف کنیم تو و دخترت ندارین کهشیخ نمیخوای بری تحقیقات؟بعد تصمیم بگیری؟شاید قصد ادامه تحصیل داشته باشه خو تحقیق نداره که میخواد دکترا بگیره موندم خرجون رو کی میده :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ در تونل ها اتفاق خاصی نمیوفتاد جیمی و شیخ که وسط داشتن حرکات ناموزون انجام میدادن ، در ورودی تونل ها کمی به هم نزدیک میشدن ( یه کم بیشتر از کمی ) و در خروجی تونل ها از هم فاصله میگرفتن زاویه ت خوب نبوده پس متین اتفاق ها خیلی خاص بود 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ آخ آخ همونی که عکسای حرفه ای مینداخت؟یا اون یکی؟اگه اولیه که به متین بنده خدا تا میخورد جریمه داد:ws28:16تا برگ دست متین بود،دست بقیه یه دونه لطفا اصرار نفرمایید(هزینشو بده تا بت بگم) نه اون دوستش بود. اون یکی همکارم بود ایول این هزینه ها رو بگیر سهم منو عابدیم بده که اول زندگی پول لازمیماااااااااا 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ نه اون دوستش بود تونل خاطراتش مورد داره :icon_pf (34): قرار شد محمد یه تاپیک بذاره که بالای 25 ساله ها دسترسی داشته باشن بعدش توی اون تعریف کنیم تحقیق نداره که میخواد دکترا بگیره موندم خرجون رو کی میده :icon_pf (34): من میدونم این پس فردا میزنه تو سرت که من دکترم از تو بالاترم،بفرستش سر کار باوینی چی مرد بره کار کنه 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ زاویه ت خوب نبوده پس متیناتفاق ها خیلی خاص بود 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ من میدونم این پس فردا میزنه تو سرت که من دکترم از تو بالاترم،بفرستش سر کار باوینی چی مرد بره کار کنه آره باوووووووووو الآن فرستادمش دست فروشی 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ داشتم خفه میشدم :icon_pf (34): تقصیر شماهاست که تو اون موقعیت آدم رو میخندونین تو خب نمیخندیدی اون موقع عوضش من پوستتو کندمنذاشتم یه لیوان آب خوش از گلوت بره پایین بنده خدا متین تا میومد یه چیکه آب بره بالا همچین محکم میزدیم پس کله ش که نگو:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده