hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 15 مهر، 2011 به دوستان عزیز دل خوش تک تک دارن از مسافرت برمیگردن و میان اینجا خودی نشون میدن این تاپیک رو زدم که بیاید و از خاطراتتون تعریف کنید عکسم بزارید فقط قبلش با فتو شاپ صورتا رو بپوشونید درسته به علت ترافیک به مقصد اصلی نرفتید و سر از جاجرود در آوردید اما مهم اینه که با هم بودید.جاجرود هم قشنگه اما نرفتم تا حالا البته تنگه هم نرفته بودم راستش منم دوس داشتم پیشتون باشم که نشد مزاحمین میگن میایم خونتون بعدم نمیان مردم آزاری در حد بنز:w00: حالا دوستان عکساتون رو بزارین ما هم ببینیم و از اول خاطراتتون رو تعریف کنید تمام و کمال از یه ذره جا بندازید با خشم من طرفید:167: اینم یادتون نره که تغییر برنامه یه اتفاق پیش بینی نشده بوده و تقصیر هیچ کس نیست! تازه به گفته آنوشه خانوم 30% پولتون برمیگرده بهتون(خدا شانس بده ) 22
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 فکر کنم همه از خستگی بیهوش شدن! تا چند دقیقه پیش شتی با حمید اینجا رو گذاشته بودن رو سرشون که 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 15 مهر، 2011 بیهوش نیستیم اما حسش هم نیست رزرو،فردا پر میکنم... عکس به هیچ عنوان قرار داده نخواهد شد،حتی سانسوری!به خواسته لیدر تیم 12
SH E I KH 18713 ارسال شده در 15 مهر، 2011 عکسم بزارید فقط قبلش با فتو شاپ صورتا رو بپوشونید تصمیم بر این شد که عکسی توی انجمن گذاشته نشه. البته ربطی به این سفر نداره درمورد تور کاشان هم همینطور بود. طبق هماهنگی که اول سفر انجام شد عکسی توی انجمن گذاشته نمیشه. 15
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 تصمیم بر این شد که عکسی توی انجمن گذاشته نشه.البته ربطی به این سفر نداره درمورد تور کاشان هم همینطور بود. طبق هماهنگی که اول سفر انجام شد عکسی توی انجمن گذاشته نمیشه. ای بابا.باشه.هرچی تصمیم جمع باشه اشکال نداره.دوس داشتیم ببینیم که... 3
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 بابا حداقل 10 نفر از کسایی که رفتید تور الان هستید چرا نمیاید از خاطراتتون بگین؟هان؟:167::167: بالاخره تغییر سفرم یه خاطرس دیگه ناراحت نباشید باووووو بیاید بگید دیگه مردم از بس صبر کردم! 4
hilda 13376 ارسال شده در 15 مهر، 2011 استادین تو کش دادن اتفاقای بد و مسخره همیشه همین بوده ! چون خوش نگذشته باید کوفته بقیه هم بکنید ؟ برید بخوابید مجبور نیستید کشیک بدید تو سایت نشد که نشد تمومش کنید لطفا این بحث لو س و بچه گانه رو 8
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 استادین تو کش دادن اتفاقای بد و مسخرههمیشه همین بوده ! چون خوش نگذشته باید کوفته بقیه هم بکنید ؟ برید بخوابید مجبور نیستید کشیک بدید تو سایت نشد که نشد تمومش کنید لطفا این بحث لو و بچه گانه رو طرف حسابت من بودم؟ همشون هستانا ولی نمیان اینجا بگن ما هم لذت ببریم! 2
hilda 13376 ارسال شده در 15 مهر، 2011 طرف حسابت من بودم؟همشون هستانا ولی نمیان اینجا بگن ما هم لذت ببریم! با شمانبودم با اونایی بودم که اعصاب دغونشون رو از ما طلب کارن! واقعا مهد کودک شده اینجا 5
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 با شمانبودمبا اونایی بودم که اعصاب دغونشون رو از ما طلب کارن! واقعا مهد کودک شده اینجا قبول دارم..... همشون هستن ولی...! درکم خوب چیزیه والا! خجالت داره! روزی 100 تا از این اتفاقای ناخواسته تو زندگی آدم رخ میده.... درک داشتن و واقع بین بودن خوب چیزیه والا! 3
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 حمید بیا جوراباتو تعریف کن :ws28: بنده خدا بوش اورجیناله:ws28: 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 15 مهر، 2011 بابا خسته ايم گناه كه نكرديم حالا تو سايتم هستيم خاطره نوشتن حوصله ميخواد بذاريد فردا همه مينويسن خيالتون راحت هيچكسم اعصابش خورد نيست:dancegirl2: 13
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 مهر، 2011 :ws28:بنده خدا بوش اورجیناله:ws28: فکر کنم فضا رو عطر آگین کرد 6
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 فکر کنم فضا رو عطر آگین کرد عطر آگین شدن فضا=خفه شدن:ws28::ws28: فکر کنم اصل فرانسس:دی 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 مهر، 2011 خبرا چه زود میرسه:jawdrop: نه بابا دفعه ی پیش حمید برام تعریف کرد 5
ارسال های توصیه شده