hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ چرا جو میدی؟! نه بابا فقط بچه ها حوصله تایپ ندارن 3 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ بسیار عالی (در حد باقالی) بود. با تشکر 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ وای جام خالی بوده واقعا خیلی دوس داشتم کنارتون باشم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سی درصد 16 تومان چقدر میشه 4 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سی درصد 16 تومان چقدر میشه 4800 تومان ؛ امید تو نرفتی ، ولی عضو انجمن که هستی پس باید به تو هم خسارت پرداخت شه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ 4800 تومان ؛ امید تو نرفتی ، ولی عضو انجمن که هستی پس باید به تو هم خسارت پرداخت شه راست میگی هاااااااااااااااااااااا من انقدر گلوم پاره شد داد زدم تنگه تنگه خسارت من رو هم بدید :w00: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ راست میگی هاااااااااااااااااااااا من انقدر گلوم پاره شد داد زدم تنگه تنگه خسارت من رو هم بدید :w00: :w00: اینقد داد زدی گوشمون سنگین شد .....:ubhuekdv133q83a7yy7 باید خسارت گوش تک تکمونو بدی 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ به به عجب خاطرات جالبی لذت بردم واقعا 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ به به عجب خاطرات جالبیلذت بردم واقعا هنوز کجاش رو دیدی ادامه اش رو گوش کن 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ هنوز کجاش رو دیدی ادامه اش رو گوش کن تو ادامشو ضبط کن من بعدا میام ازت میگیرم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ تو ادامشو ضبط کن من بعدا میام ازت میگیرم fاشه اما فردا پولی میشه حق کپی رایت میاد روش 6 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ fاشه اما فردا پولی میشه حق کپی رایت میاد روش + هولوگرام نقره ای 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا اسپم نکنید دیگه.خواهشا پستاتون رو پاک کنید که بچه ها بیان خاطرات بزارن 3 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بسی خوشحال شدیم از زیارت دوستان نواندیش ... مرسی بسی 11 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام خوب بیاید تعریف کنید بگید کیا بودند؟چی کارا کردید؟چرا منو نبردید؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ طرف حسابت من بودم؟همشون هستانا ولی نمیان اینجا بگن ما هم لذت ببریم! دوست من،هر کسی به دلیلی خسته بود و نمیشد اونموقع توضیحی داد من کفشام اذیتم کرد و الان تمام پام از قوزک موزک و اینا زخم هست ولی چیزی نگفتم توی سفر که بقیه هم سفر بهشون بچسبه الانم پانسمان کردم که خوب خوب شه با شمانبودمبا اونایی بودم که اعصاب دغونشون رو از ما طلب کارن! واقعا مهد کودک شده اینجا داغون نیست،خسته ایم،هر کسی جای ما بود خسته میشد خب قبول دارم.....همشون هستن ولی...! درکم خوب چیزیه والا! خجالت داره! روزی 100 تا از این اتفاقای ناخواسته تو زندگی آدم رخ میده.... درک داشتن و واقع بین بودن خوب چیزیه والا! پس درکمون میکردی عزیزم.... حمید بیا جوراباتو تعریف کن مهناز نگو که دلشون خونه البته فکر کنم باد کولر چیزی رو حالیشون نکرد فکر کنم فضا رو عطر آگین کرد به شدت،و البته آب رو اینجوری نمیشه که پست 36ام خاطره باشه،تاپیک جدید باز میکنیم و پست اولش میشه خاطره و بعد از اون اسپم آزاد که به نفعتون هست که اسپم نکنید ... بعدا میگم چرا..عنوانش هم فکر کنم مورد داره تاپیکت حمید جان... 11 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اه چقد اسپم کسی نیومده خاطره بگه برم یه تاپیک دیگه بزنم :gnugghender: از اولش خاطره باشه یا اینکه پستای اول پاکشه بعد اسپم شروع شه:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بازم یه تاپیک برای اسپمرهای گرام .... جمعش کنین بابا ... 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ تازه به گفته آنوشه خانوم 30% پولتون برمیگرده بهتون(خدا شانس بده ) یکی حساب کنه 30%، 16 تومن چقدر میشه سرمون کلاه نره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده