شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مجلس خبـــرگان گفتگوی آزاد درست کردین ! :icon_pf (34): این ابوالفضل پیره،چه میدونه درد جوون چیه تاپیک میزنه آخه....... :w00: به همکار من چب نگاه کنی خفت میکنما خیلی هم خوبه:w00: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حـامد عزیـــز عنوان جدیدت رو تبریک میگم. و می دونم مثل گذشته،پیروز خواهی بود. به همکار جدید شقایق جـان هم تبریک میگم. امیدوارم پیروز باشین. 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حامد جان خسته نباشی ابوالفضل جان آرزویموفقیت دارم برات 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حامد جان خسته نباشی ابوالفضل جان آرزویموفقیت دارم برات ممنون دوست عزیز. و همچنین. :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مرسی واسه زحماتت حامد جان تبریک میگم به مدیر جدید 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حقیقتا این تالار گفتگوی آزاد نواندیشان خیلی خاصه . یکی از دلایلش هم انتخاب مدیران فهمیده برای این بخشه آقا حامد که جای خود دارن ازشون تشکر میکنم واقعا خوشحالم که میبینم آفا ابولفضل دوست داشتنی یکی از مدیران این بخش شده ... بهت تبریک میگم دوست عزیز 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حقیقتا این تالار گفتگوی آزاد نواندیشان خیلی خاصه . یکی از دلایلش هم انتخاب مدیران فهمیده برای این بخشه آقا حامد که جای خود دارن ازشون تشکر میکنم واقعا خوشحالم که میبینم آفا ابولفضل دوست داشتنی یکی از مدیران این بخش شده ... بهت تبریک میگم دوست عزیز ممنون مهدی جان. شما لطف دارید دوست عزیز. 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به بهههههه...چه عالی تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ پس اسم آقا ابوالفضل هم بنفش شد! تبریییییییییک 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به جفتتون تبریک میگم:icon_gol: هم به حامد عزیز که کلی برا تالار آزاد زحمت کشید و الان وظیفه ی سخت رو رو قبول کرده و هم به ابولفظل عزیز و فعال که همیشه تو این تالار اکتیوه و پست نخونده و تشک زده نگذاشته 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تبریک میگم به همکار جدید.........تشکر از همکار قبلی با آرزوی بهترینا 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به بهههههه...چه عالی تبریک میگم پس اسم آقا ابوالفضل هم بنفش شد!تبریییییییییک به جفتتون تبریک میگم:icon_gol: هم به حامد عزیز که کلی برا تالار آزاد زحمت کشید و الان وظیفه ی سخت رو رو قبول کرده و هم به ابولفظل عزیز و فعال که همیشه تو این تالار اکتیوه و پست نخونده و تشک زده نگذاشته ممنونم از همه شما. امیدوارم لیاقت اینهمه لطف و توجهتون رو داشته باشم. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من هم تبریک میگم فقط امید وارم سر به سر تاپیک های من نزاره ممنون. 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم هم خسته نباشید میگم به آقا حامد،هم به آقا ابولفضل تبریک میگم،امیدوارم همیشه موفق باشن :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ موفق باشین!! هم اونایی که تازه اومدن... هم اونایی که رفتن... هم اونایی که قبلا بودن.. .هم اونایی که هنوز هستن... کلا همگی با هم!!! 4 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من که تازه واردم، ولی بااین حال به آقا حامد خسته نباشید عرض میکنم و امیدوارم که در مراحل دیگه زندگی هم موفق باشن و خدمت آقا ابوالفضل تبریک عرض کرده و امیدوارم روزای خوبی پیش رو داشته باشن 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ موفق باشین!!هم اونایی که تازه اومدن... هم اونایی که رفتن... هم اونایی که قبلا بودن.. .هم اونایی که هنوز هستن... کلا همگی با هم!!! ممنون. من که تازه واردم، ولی بااین حال به آقا حامد خسته نباشید عرض میکنمو امیدوارم که در مراحل دیگه زندگی هم موفق باشن و خدمت آقا ابوالفضل تبریک عرض کرده و امیدوارم روزای خوبی پیش رو داشته باشن به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز. یه سری به اینجا بزن. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=274 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ چه انتخاب خوبی شخصی منصف، صبور، فهمیده و منطقی راستش من معتقدم مدیریت تبریک نداره! (بیشتر تسلیت داره!:دی) برای همین تبریک نمیگم! فقط ارزو میکنم و امیدوارم در کارتون و در این جایگاه موفق باشید:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ آقا حامد خسته نباشی آقا ابولفضل بهتون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده