Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 14 مهر، 2011 خسته نباشی حامد جان تبریک میگم ابولفضل جان...امیدوارم موفق باشین..انتخاب خیلی مناسبی بود 3
vahid88 9652 ارسال شده در 14 مهر، 2011 من هم به نوبه خودم به هردوی این عزیزان تبریک می گم و آرزوی موفقیت براشون دارم همچنین از زحمات حامد عزیز در طی این مدت تشکر و قدردانی می کنم. 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 مهر، 2011 خشته نباشین و موفق باشین:icon_gol: پ ن: برای هردوتون گفتم!!!:دیییییییییی 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 15 مهر، 2011 اه ابولفضل میبینم توهم رنگی شدی تبریک .........حالا رئیست زنه چه احساسی داری؟ حامد هم که مبارکش باشه البته میدونم این چیزیها اصلا براش مهم نیست ولی بازم خسته نباشی هی پست اخطار میدادی ..........کارسختیه:icon_pf (34): 3
morta 3324 ارسال شده در 15 مهر، 2011 آقا حامد ای شا ا... تا ادمینی سایت ... فکر نکنم کسی باشه که از انتخاب آقا ابولفضل ناراضی باشه ... 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 16 مهر، 2011 سلام. يه خسته نباشيد درست و حسابي به حامد عزيز و تبريك جانانه به ابوالفضل خان. حامد اين مدت خيلي زحمت كشيد.ايشالا موفق و سرحال باشي حامد جون. ابوالفضل رو هم كه از مهندسان به خوبي مي شناسم.كارش درسته. 5
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 16 مهر، 2011 ممنونم از همه دوستان که اومدن خسته نباشید گفتن به حامد و تبریک گفتن به ابوالفضل خیلی خوشحالم که اکثریت از انتخاب ابولفضل راضی بودن ممنون از همه شما:rose: 2
afa 18504 ارسال شده در 16 مهر، 2011 خسته نباشيد به همه دوستان ............ به ابوالفضل عزيز هم تبريك ميگم .........برات ارزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي رو دارم 2
danielo 15240 ارسال شده در 16 مهر، 2011 Abolfazl_r خیلی انتخاب خوبی هست و یکی از کاربر هایی هست که دوستش دارم. حیف که سربازی نمیزاره مثل گذشته تو سایت فعال باشم و پست های بچه ها را بخونم و خودم هم پست بدم.چون هم وقتش را دیگه ندارم و و هم دیگه اون حس سابق از من گرفته شده 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 16 مهر، 2011 باز هم با لطف وافر خودتون نسبت به بنده شرمنده ام کردید. امیدوارم بتونم در خدمتتون باشم. 5
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 2011 باز هم با لطف وافر خودتون نسبت به بنده شرمنده ام کردید. امیدوارم بتونم در خدمتتون باشم. تو میتونی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری