sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حالم از این آدمها به هم میخوره:ws44: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ این که ی داستانه! ولی من میشناسم مردی رو که 1 سال بعد از ازدواجش همسرش ام اس گرفته و الان 20 ساله که با اون زن داره زندگی میکنه در حال حاضر دیگه کاملا فلج شده خانومش ولی تحت هیچ شرایطی حاضر نشده دوباره ازدواج کنه!! ُُ لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ مرتيكه بي لياقت به درد نخور پرروووووووووو.... :w589: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ در این میان مادر و خواهر منصور آتش بیار معركه بودند و منصور را برای طلاق تحریک می کردند. از این قسمتش حالم بهم میخوره، این مردای بی اراده. منصور به درختی تكیه داد و سیگاری روشن كرد. سیگاری یا سیگاری ؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی بی انصافن بعضی از مردا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ عاشق واقعی انگشت شمار نیست اصلا وجود نداره تازه عاشقا به نظر من نباید به هم برسن اینجوری قشنگ تره لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی بی انصافن بعضی از مردا:icon_pf (34): زن بی انصاف هم کم نداریم فرنوشی لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هر وقت آدم تونست غرور رو در خودش خفه کنه می تونه عاشق بشه.... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دختره ی احمق..... هرکی بود همون اوایل ولش میکردو میرفت... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دختره ی احمق.....هرکی بود همون اوایل ولش میکردو میرفت... چرا؟ لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ چرا؟ خو بهش میگفت... هرادمی تا یه حد توان داره.....این به معنی عشق دروغین که نیست....چقدر توقع دارن ها... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خو بهش میگفت...هرادمی تا یه حد توان داره.....این به معنی عشق دروغین که نیست....چقدر توقع دارن ها... خوب آخه خیلی ادعای عاشقیش میشد لازم بود امتحانش کنه به نظر من شما چی فکر می کنی؟ اگر عاشق واقعی بود بازم ولش می کرد؟ به نظرت امتحان کردن شوهرش درست بود یا نبود؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ شماها بیرون گود نشستید و میگید لنگش کن اول اینکه ظرفیت انسانها با هم متفاوت است ، اونایی که ادعاشو دارن اگه راست میگن برن یه هفته فقط واسه امتحان از یه سالمند نگهداری کنند. ببینن طاقتشون چقدره بعدش بیان حرف از عشق و عاشقی بزنن عشق هم مثل بقیه دوست داشتنهاست اونایی که پدر و مادر پا به سن دارن ... چقدر طاقت نگهداریشو دارید. اونم از کسی که یک عمری نگهداریتون کرده .... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ شماها بیرون گود نشستید و میگید لنگش کناول اینکه ظرفیت انسانها با هم متفاوت است ، اونایی که ادعاشو دارن اگه راست میگن برن یه هفته فقط واسه امتحان از یه سالمند نگهداری کنند. ببینن طاقتشون چقدره بعدش بیان حرف از عشق و عاشقی بزنن عشق هم مثل بقیه دوست داشتنهاست اونایی که پدر و مادر پا به سن دارن ... چقدر طاقت نگهداریشو دارید. اونم از کسی که یک عمری نگهداریتون کرده .... خوب اینکه باید در شرایش قرار بگیریم تا خودمونو بسنجیم درست و بحثی توش نیست ولی عشق واقعی رو هیچ کس نداره فکر هم نمی کنم که مثل بقیه دوست داشتنا باشه.... شما وقتی عاشق کسی میشی اونو هر جور که هست باید قبول داشته باشی لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خوب آخه خیلی ادعای عاشقیش میشد لازم بود امتحانش کنه به نظر من شما چی فکر می کنی؟ اگر عاشق واقعی بود بازم ولش می کرد؟ به نظرت امتحان کردن شوهرش درست بود یا نبود؟ تو دنیا چی واقعی هست که عاشق واقعی باشه؟ همینکه همو از بچگی دوس داشتن...اون همه خاطره قشنگ داشتن....اونقدر جالب دوباره به هم رسیدن....همین که چندماه مرده دوام اورد کافی نبود؟حتما باید خودشو نابود میکرد تا عشقش اثبات بشه؟ لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ واخعا زیبا و تاثیر گذار بود... مرتیکه احمق نامرد... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تو دنیا چی واقعی هست که عاشق واقعی باشه؟همینکه همو از بچگی دوس داشتن...اون همه خاطره قشنگ داشتن....اونقدر جالب دوباره به هم رسیدن....همین که چندماه مرده دوام اورد کافی نبود؟حتما باید خودشو نابود میکرد تا عشقش اثبات بشه؟ من موافقم که عشق واقعی وجود نداره گفت که می خواست روز تولدش غافل گیرش کنه.... شاید واقعا دیگه نمی تونست حرف بزنه در ضمن از اول که خوب نبوده با مرور زمان بهبودیشو به دست آورده خودش که نمی خواسته این قدر طول بکشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده