samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من زن كه ميبينم حالم ميشه و ميشم كه مردم چقدر بي فكرند :ws2::167:معشوقه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آدم باید زنشو :167: بعد بره به معشوقش:ws2: بزنه و بهش بده کریم سوسکه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w72: :rose: 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ كريم سوسكه امديه دسته گل داشت گفتم چقدر قشنگه:rose:داد به من و من هم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :167: ارشاد 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دختره تو خیابون داشت بعد ارشاد اومد:167:گرفتش ؛ بعد من به بچه های بالا ولش کردن هویج 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بچه داشت گریه میکرد.... نمیدونستم باید چیکار کنم یهو یاد جد خدابیامرزم افتادم ک میگفت هویج بر هر درد بی درمان دواست... سینما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بچه داشت گریه میکرد.... نمیدونستم باید چیکار کنم یهو یاد جد خدابیامرزم افتادم ک میگفت هویج بر هر درد بی درمان دواست... سینما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رفتم سینما شهاب حسینی که مهناز افشار ولی امین حیایی عجب خزعبلی گفتم! 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دم افطار منتظربودم اذان بگن داشتممیکردم و از خدا میخواستم به مرادمون برسونمونمیدونم که امسال مراد میده :banel_smiley_52::167: کتک 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یه بار با استاد بحثم شد هی زیر بار نرفتمنم زیر بار نرفتم گفت میندازمت با کتک:167:من:banel_smiley_52:شدم :w410:افسر مافوق 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بی خبر رفتم تو دفتر افسر مافوق یهو دیدم نشسته و با یکی از سربازاداره جک مورددارمیگه و غش کرده از خنده...تا منو دید گفت...قاسمی... بیرون ... منم هویت 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یه دختری بنام یکتااینقدر برای من هویت سازی کردکه الان دچار بحران هویتی شدم رشته حقوق 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ زمان به کندی میگذشت تا چند وقت دیگه کنکورداشتم و باید رشته حقوق قبول میشدم برای فراگیری بیشتر علوم پایه به مسافرتهای طولانی رفتم وبالاخره رشته حقوق قبول شدم و اینک خطاکاران چون موم در دستان قدرتمند ما هستند 20سوالی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ به دوستم گفتم بیا تا تو مسابقه 20 سوالی با جوایز خوب شرکت کنیمبعد از پرسیدن 20 مین سوال من این طوریدوستم هم این طوریبود که بالاخره جواب این مسابقه چیه. دنیا 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تلفنی بهم خبر دادن ک حیوون خونگیم دنیا رو بهم ریخته و دست ب اسلحه شده و زده10،8،7 تا از بچه محل های فضول و بی تربیت رو تارومار کرده... کل کل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تو خیابون داشتم میرفتم یهو یه دختره رو دیدم براش زدم؛ ناراحت شد و با هم کل کلمون شد و بعدشکردیم. ولی مصلحت خدا رو ببین بعد از چن ماه با هم کردیم :Ghelyon::imoksmiley: مست 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :Ghelyon::imoksmiley: مست محتســـــب گفت: باید حـــــد زند هشــــیار مردم مســــت را گفت: هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست " میترا اعتصامی" _________________ :w589: :w888: خواب 6 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تو خواب دیدم یه دختری زیاد فک میزد. بهش گفتم چقدر زر میزنی، اونم کرد و منم همینی که alimec میگه 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دختر زشت که وجود نداره ما بخوایم باهاش جمله بسازیمحداقل بگو پسر زشت که بشه 1000تا جمله بسازی...چیه؟گریه نکن حالاعصبانی هم نشو:w00: کله شق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دختر زشت که وجود نداره ما بخوایم باهاش جمله بسازیمحداقل بگو پسر زشت که بشه 1000تا جمله بسازی...چیه؟گریه نکن حالاعصبانی هم نشو:w00: کله شق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام افطاری جایی دعوت بودیم یه دختر دیدم با سایه اش درگیر بوددیگران سر به سرش می ذاشتن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محل نمی ذاشت یهو یکی از جمع یه گوجه نثارش کردبازم اهمیت نداد انگاری کله شق بود بازم فک کنم مزخرف شد [/url]دختر زیبا :there::w36: :w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده