Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سوالاش سخت بود 16 شدم :w00: یکم تو داره .. یکم چ عررررررررررض کنم احساساتی .. خیلی مهربووون ( دفه قبل خیلیو نگفتم ) شوخ طبع خو بیشتر میخوندیییییی... :w00: هرچقد دوس داری عرررررررررررررررررررض کن.. من احساساتیم؟؟؟ :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خواهشاً از موضوع اصلی خارج نشده و اسپم نکنین ... 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خواهشاً از موضوع اصلی خارج نشده و اسپم نکنین ... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من عامل اصلی نبودم..من کمکی بودم.. خب بذا همه بدونن.. چی میشه مگه؟؟ همه فک میکنن تو الان واسه ارشدو اینا کم میای اینجا... بذار همه چی روشن شه.. پس کی بود ؟ من الان دیگه به هیچکس فکر نمیکنم. وای خدم دارم باور میکنم اگه چیزی هست که نیست خودت بگو :167: اگه بگی منم دکییی ... 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ هرچقد دوس داری عرررررررررررررررررررض کن.. من احساساتیم؟؟؟ :girl_in_dreams: یکم فک کن مث من بی حوصله هست :icon_pf (34): رو هم رفته دختر خیلی خوبیه (حسابت بالا زده ) 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ پس کی بود ؟ من الان دیگه به هیچکس فکر نمیکنم. وای خدم دارم باور میکنم اگه چیزی هست که نیست خودت بگو :167: اگه بگی منم دکییی ... بیا با هم با مساالمت کنار بیایم.. من میگم ولی تو نگو.. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ الان آی دیمو میدم...ولی حضوری خوفههه آورین آورین همونی که فک میکنی درسته.. پس بده بده پس بیا همدان حضوری همو ببینیم من همیشه درس میفکرم :4chsmu1: ب منم میگی :ws3: خرج داره! خواهشاً از موضوع اصلی خارج نشده و اسپم نکنین ... :icon_gol: الان خجالت کشیدم پس کی بود ؟ من الان دیگه به هیچکس فکر نمیکنم. وای خدم دارم باور میکنم اگه چیزی هست که نیست خودت بگو :167: اگه بگی منم دکییی ... دو تا تونم هرچی میدونین بگین....اشکال نداره تموم اینا خاطره میشه! والا!!! 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ یکم فک کن مث من بی حوصله هست :icon_pf (34): رو هم رفته دختر خیلی خوبیه (حسابت بالا زده ) الان فک کردم دیدم هستم.. بی حوصله خودتی من فقط تنبلم.. :45645: بازم بزن به حساب حالااا.. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ :icon_gol: الان خجالت کشیدم جای شکرش باقیه.. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ جای شکرش باقیه.. پس هنوز نا امید نشو! 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ پس هنوز نا امید نشو! وقتی متین اومد همتونو درو میکنه... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ وقتی متین اومد همتونو درو میکنه... وا....چرا؟ ما فقط میخواستم حقایقو روشن کنیم! والاااا! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ زن داداش من خیلی گل هستش نیاز به تحلیل هم نداره کسی هم حق حرف در اوردن براش رو نداره:w36::icon_pf (17)::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol: این سه نفری هم که دازم بوس میکنم به ترتیب اولیش داداشم امین نپو دومیش زن داداش گلم فرانه سومیش هم سکوت (شیما جونم) هستن 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ زن داداش من خیلی گل هستش نیاز به تحلیل هم نداره کسی هم حق حرف در اوردن براش رو نداره:w36::icon_pf (17)::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol:این سه نفری هم که دازم بوس میکنم به ترتیب اولیش داداشم امین نپو دومیش زن داداش گلم فرانه سومیش هم سکوت (شیما جونم) هستن ما کی عروس شدیم خودمون خبر نداریم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااام فرانه جونم مرسی از دعوتت گلم... خب...باید بتحلیلم شخصیتت رو...:JC_thinking: دخمل خوب و شوخیه... هم مهندسه هم پزشکه خیلی وقتا آن هست و در سایت فعالیتهای بشدت علمی ومفیدی انجام میدهدد عسک کوشولوییاش هم خیلی ناناسه مماخش هم خیلی بامزس:aghosh: از آواتارها و عکسهای شخصی که باسه پروفش استفاده میکنه هم خیلی خوشمان میاید 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااام فرانه جونممرسی از دعوتت گلم... خب...باید بتحلیلم شخصیتت رو...:JC_thinking: دخمل خوب و شوخیه... هم مهندسه هم پزشکه خیلی وقتا آن هست و در سایت فعالیتهای بشدت علمی ومفیدی انجام میدهدد عسک کوشولوییاش هم خیلی ناناسه مماخش هم خیلی بامزس:aghosh: از آواتارها و عکسهای شخصی که باسه پروفش استفاده میکنه هم خیلی خوشمان میاید سلام سلاممم.... :dancegirl2: اون فعالیتهای علمی رو خوف اومدی.. مماخم به اون خوشجلی.. :4chsmu1: :girl_blush2: قابل تو رو نداره عجیجم.. مرسی که اومدییییییییی.. بازم بیا بیا بیا.. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام.یکی منو تحلیل شخصیت کنه خو یذره فعال شو بچه ها شخصیتتو بشناسن بیان تحلیلت کنن.. بعدم برو ته صف.. 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ در کل هرچی ازش بگم بازم کم گفتم ... :imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده