bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ شکلک عطر بارون سرگردون در دوراهی که کی درست میگه؟اون یا اون؟ ( + :دی) به منم بگین قضیه چیه؟کنجکاویدم (اصنم فوضول نیستم) رویان شمال کشور داداش حرفتو بزن اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه اهاااااااا اوون رویانو میگی اینی ک من گفتم شهر رویان هست 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ نخیرم شوخی نکردم فری میزنگم دکی بیاد بخونه از دستت ناراحت میشه انکارش کردی هااا مسعود همه میشناسن که صداقت صفتشه . اون دوست خوبت که تو رویان کار میکنه دیگهذ حیف نمیشه بیشتر توضیح بدم مسعود خدا خفت نکنههه... :ws28: اتفاقا دیروز خونه همون دوستم بودم... جاتم اصن خالی نبود.. 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ پس توام بیا کمک! منم میخوام ببینمت!!! :دیییییییییییییییی منم میخوااااممممممم... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ شکلک عطر بارون سرگردون در دوراهی که کی درست میگه؟اون یا اون؟ ( + :دی) به منم بگین قضیه چیه؟کنجکاویدم (اصنم فوضول نیستم) رویان شمال کشور داداش حرفتو بزن مگه فوضولییی؟؟؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ مسعود خدا خفت نکنههه... :ws28: اتفاقا دیروز خونه همون دوستم بودم... جاتم اصن خالی نبود.. پیش دکی بودی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه مسعود انقد بچه رو گیج نکن..خوبیت نداره.. اهاااااااا اوون رویانو میگی اینی ک من گفتم شهر رویان هست بوی اسپم میاد.. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ مگه فوضولییی؟؟؟ :167: به این قیافه میخوره فضول باشه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ پیش دکی بودی نخیرم...پیش دوس جونم بودم.. :2525s: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ وای مینا هلاک نشی انقد تحلیل کردیی... اینایی ک ندیدن باز ی چیزایی گفتن.. بیشتر میگفتی بابا.. :flowerysmile: آخه چی بگم؟؟؟؟ بذار برم یکم بفکرم اگه چیز جدیدی اومد تو ذهنم میام میگم!!! الان هر چی بگم تکراری میشه!!! 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ مسعود خدا خفت نکنههه... :ws28: اتفاقا دیروز خونه همون دوستم بودم... جاتم اصن خالی نبود.. اما تورو خفه کنه خیلیم خالی بود حسود :brodkavelarg: تو همیشه از فاصله بین ما لذت میبردی اصلا عامل اصلی ... تو بودی میگم الان همه فک میکنن چه خبره 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ آخه چی بگم؟؟؟؟بذار برم یکم بفکرم اگه چیز جدیدی اومد تو ذهنم میام میگم!!! الان هر چی بگم تکراری میشه!!! باوشهههه... :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ میگم الان همه فک میکنن چه خبره ما فکر خاصی نمی کنیم :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اما تورو خفه کنه خیلیم خالی بود حسود :brodkavelarg: تو همیشه از فاصله بین ما لذت میبردی اصلا عامل اصلی ... تو بودی میگم الان همه فک میکنن چه خبره من عامل اصلی نبودم..من کمکی بودم.. خب بذا همه بدونن.. چی میشه مگه؟؟ همه فک میکنن تو الان واسه ارشدو اینا کم میای اینجا... بذار همه چی روشن شه.. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ما فکره خاصی نمکنین :ws3: ادبیات چند گرفتی پسرم؟؟ جا این حرفا یکی بیاد منو تحلیل کنه.. 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ نخیرم...پیش دوس جونم بودم.. :2525s: :vahidrk: ........... :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه ولی من هرگز اشتباه نمیکنم خب همون قضیه خاصی نیس رو بگو :4chsmu1: اهاااااااا اوون رویانو میگی اینی ک من گفتم شهر رویان هست منم میخوااااممممممم... :shad:چجوری آخه؟من ای دیتو ندارم مسعود انقد بچه رو گیج نکن..خوبیت نداره.. بوی اسپم میاد.. راس میگه دیگه! بتعریف واسم! به به چه بوی خوبی1:4chsmu1: اما تورو خفه کنه خیلیم خالی بود حسود :brodkavelarg: تو همیشه از فاصله بین ما لذت میبردی اصلا عامل اصلی ... تو بودی میگم الان همه فک میکنن چه خبره من گرفتم چی شد!:shad::4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ادبیات چند گرفتی پسرم؟؟ جا این حرفا یکی بیاد منو تحلیل کنه.. سوالاش سخت بود 16 شدم :w00: یکم تو داره .. یکم چ عررررررررررض کنم احساساتی .. خیلی مهربووون ( دفه قبل خیلیو نگفتم ) شوخ طبع 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ :shad:چجوری آخه؟من ای دیتو ندارم من گرفتم چی شد!:shad::4chsmu1: الان آی دیمو میدم...ولی حضوری خوفههه آورین آورین همونی که فک میکنی درسته.. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من گرفتم چی شد!:shad::4chsmu1: ب منم میگی :ws3: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده