Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلام به به فرانه جون :icon_pf (44): مهربون کودک درون فعال سعی می کنم مشکلات رو نشون نده و تو خودش بریزه ولی گاهی نمی تونه کمی شیطون روابط عمومیش خوبه و سریع دوست پیدا می کنه همینا یادمه سلام سلام عزیز دل.. :dancegirl2: راست میگی بعضی وقتا نمیتونم خودمو کنترل کنم..تابلو میشم.. مرسی که اومدی عزیزم... اگه چیزی یادت اومد زودی بیا..:rose: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خب زیاد نمیشناسمش. ولی به نظر آرومه. قبلاً بیشتر اسپم میکرد. سادس. به نظرم بهتره یه کمی سادگیشو کم کنه تو این جامعه. حساسه ولی نه سر چیزای الکی. خوش برخورده. به نظرم اگه عصبانی بشه خیلی بدجور عصبانی میشه باید یه بار امتحانش کرد :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خب زیاد نمیشناسمش.ولی به نظر آرومه. قبلاً بیشتر اسپم میکرد. سادس. به نظرم بهتره یه کمی سادگیشو کم کنه تو این جامعه. حساسه ولی نه سر چیزای الکی. خوش برخورده. به نظرم اگه عصبانی بشه خیلی بدجور عصبانی میشه باید یه بار امتحانش کرد :gnugghender: به به ادمین اسبق.. اسپم دوست دارما ولی خو دیدم مدیرا انگاری اذیت میشن..منم که دل رحممممم..:girl_blush2: در مورد سادگیم..خب خیلی چیزا رو میفهمم ولی به روی خودم نمیارم سعی میکنم از کنار آدما آروم رد شم... این اخلاقم بده باید یذره خشن ناک شم... :w127: در مورد عصبانیت هم تو از کجا فهمیدی؟؟ تو دنیای واقعی خیلیا اینو بهم گفتن ولی تو مجازی تاحالا کسی اشاره نکرده بود.. شما امتحان کن ببین چی میشه.. مرسی که اومدیی.. :rose: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم خیلی متین و آرومه و به دور از حاشیه هاااا درونگرای مهربان برات آرزوی موفقیت دارم:rose: 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم خیلی متین و آرومه و به دور از حاشیه هاااادرونگرای مهربان برات آرزوی موفقیت دارم:rose: مرسی پری جونم که اومدیی...:aghosh: تو هم موفق باشی گلممم.. :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من شناخت زیادی ندارم ولی یه چیزایی حدس میزنم تو نت خیلی شیطون ولی تو خونه آروم مودب مهربون احتمالا زرنگ :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ایهیم ایهیم با سلام خسته نباشید و ارزوی قبولی ... ( استایل اعتراض ) فری که خصوصیات زیادی داره اما بارزترینشون : کچــــــــــــــــل ، خل و دیوونس فری از بهترین دوستام تو انجمنه و خیلی هم دوسش دارم چندباری هم تو درسا کمکم کرده و و حتما اگه کاری از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه خیلی خیلی مهربون و دلسوزه واااای رانندگیش در حد سباستین لوور کلا 0.01 ثانیه کلاج میگیره بعد دیگه قرار بود یه ناهار مهمون کنه که پیچوند :167: ترمی 4تا درس میخواد حذف کنه . باید کلی خواهش کنم و اعتماد به نفس بهش بدم تا بیخیل حذف بشه :brodkavelarg: اخرشم نمره هاش از من بهتره :shame: یه راز بگم فری ابروت برهههه ؟ بگمممم ؟ یه شوهر داره به اسم دکتر پیشبین که خیلی عاشقشه :wubpink: تازه یه دوستم داره کههه بگذریم یه انتقاد جدی اینه که اصلا اعتماد بنفس نداره یعنی من الان بهش بگم یا پروژه هوش من انجام میدی یا طلا رو میدزدم قبول نمیکنه اما بگم بابات میکشم قبول میکنه قدیم زیاد مشورت میکرد اما تازگی بیمعرفت شده بازم اگه یادم اومد برمیگردم 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ 2صفحه اسپم کردین دیگه!!! :167: شطرنجی میشوییم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من شناخت زیادی ندارم ولی یه چیزایی حدس میزنم تو نت خیلی شیطون ولی تو خونه آروم مودب مهربون احتمالا زرنگ :icon_pf (44): سلام مهندسسسسس.. مرسییی... :dancegirl2: ممنون که اومدی.. :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ یه شوهر داره به اسم دکتر پیشبین که خیلی عاشقشه فرانه بانوووووووووووووو واقعا تو ازدواجیدی؟؟؟؟!!!!!!!:w58: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ایهیم ایهیم با سلام خسته نباشید و ارزوی قبولی ... ( استایل اعتراض ) علیک سلاااممم چچل جون فری که خصوصیات زیادی داره اما بارزترینشون : کچــــــــــــــــل ، خل و دیوونس بابا تو استاد ماییییی... :ws2: فری از بهترین دوستام تو انجمنه و خیلی هم دوسش دارم چندباری هم تو درسا کمکم کرده و و حتما اگه کاری از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه من که همیشه شرمندت شدم بابااا.. :icon_pf (34): خیلی خیلی مهربون و دلسوزه واااای رانندگیش در حد سباستین لوور کلا 0.01 ثانیه کلاج میگیره کوفتههههه بعد دیگه قرار بود یه ناهار مهمون کنه که پیچوند :167: من پیچوندم یا شماها رفتین به بستنی خوریییی؟؟؟ :167: ترمی 4تا درس میخواد حذف کنه . باید کلی خواهش کنم و اعتماد به نفس بهش بدم تا بیخیل حذف بشه :brodkavelarg: این ترم نبودی کهههه کلی بیچاره شدم.. :ws54: اخرشم نمره هاش از من بهتره :shame: کی من؟؟؟؟ یه راز بگم فری ابروت برهههه ؟ بگمممم ؟ نخیر یه شوهر داره به اسم دکتر پیشبین که خیلی عاشقشه :wubpink: مسعووووووود مگه من تو رو نبینمممم :brodkavelarg: تازه یه دوستم داره کههه بگذریم کدوم دوستم مسعووود..اومدی زود بگوو.. یه انتقاد جدی اینه که اصلا اعتماد بنفس نداره موافقممم یعنی من الان بهش بگم یا پروژه هوش من انجام میدی یا طلا رو میدزدم قبول نمیکنه اما بگم بابات میکشم قبول میکنه خو معلومه که باید ایجوری باشم.. قدیم زیاد مشورت میکرد اما تازگی بیمعرفت شده خو تو وقت نداری وگرنه من حرف زیاد دارم.. بازم اگه یادم اومد برمیگردم حتما بیااااا...اون سوالمم جواب بدیاااا.. اگه خواستی خصوصی بوگو.. :45645: مرسی مسعودیییییییییی... ایشالله ارشد قبولیییییی.. :rose: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ فرانه بانوووووووووووووو واقعا تو ازدواجیدی؟؟؟؟!!!!!!!:w58: :ws28: نه باباااااا.. اینی که مسعود میگه یکی از استادامه.. مسعوده دیگه نمیشناسیش...؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ :ws28: نه باباااااا.. اینی که مسعود میگه یکی از استادامه.. مسعوده دیگه نمیشناسیش...؟؟ وا....یعنی شوخو بود؟! ایییییییییییییییییییییش.....مسعوووووووود :brodkavelarg: :دیییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ وا....یعنی شوخو بود؟! ایییییییییییییییییییییش.....مسعوووووووود :brodkavelarg: :دیییییییییییییییی اوهوممم.. بزن بکشش.. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ شیطون و مهربون:) وای مینا هلاک نشی انقد تحلیل کردیی... اینایی ک ندیدن باز ی چیزایی گفتن.. بیشتر میگفتی بابا.. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اوهوممم.. بزن بکشش.. پس توام بیا کمک! وای مینا هلاک نشی انقد تحلیل کردیی... اینایی ک ندیدن باز ی چیزایی گفتن.. بیشتر میگفتی بابا.. :flowerysmile: منم میخوام ببینمت!!! :دیییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ فرانه بانوووووووووووووو واقعا تو ازدواجیدی؟؟؟؟!!!!!!!:w58: :ws28: نه باباااااا.. اینی که مسعود میگه یکی از استادامه.. مسعوده دیگه نمیشناسیش...؟؟ وا....یعنی شوخو بود؟! ایییییییییییییییییییییش.....مسعوووووووود :brodkavelarg: :دیییییییییییییییی نخیرم شوخی نکردم فری میزنگم دکی بیاد بخونه از دستت ناراحت میشه انکارش کردی هااا مسعود همه میشناسن که صداقت صفتشه . اون دوست خوبت که تو رویان کار میکنه دیگهذ حیف نمیشه بیشتر توضیح بدم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ نخیرم شوخی نکردم فری میزنگم دکی بیاد بخونه از دستت ناراحت میشه انکارش کردی هااا مسعود همه میشناسن که صداقت صفتشه . اون دوست خوبت که تو رویان کار میکنه دیگهذ حیف نمیشه بیشتر توضیح بدم شکلک عطر بارون سرگردون در دوراهی که کی درست میگه؟اون یا اون؟ ( + :دی) به منم بگین قضیه چیه؟کنجکاویدم (اصنم فوضول نیستم) 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اون دوست خوبت که تو رویان کار میکنه دیگهذ حیف نمیشه بیشتر توضیح بدم رویان شمال کشور داداش حرفتو بزن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده