pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اه چرا؟مگه عقربها چشونه خاله :banel_smiley_52: بگو هیچی بابا شوخی کردم عقربا خیلی هم خوبن... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هیچی بابا شوخی کردم عقربا خیلی هم خوبن... میدونم خوب هستند ولی بین خودمون باشه بعضی وقتها یک کارهای میکنند که رو اعصاب خرچنگها میرند:icon_pf (34): ولی من هنوز از توندیدم حامد جان.........ولی از باقیه هم ماهیهات زیاد دیدم..... در عین خوبیتون یکم بچه بازی درمیاریند.... 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ متولد 4 ام تیرم! این تاپیک واسه چیه حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ میدونم خوب هستند ولی بین خودمون باشه بعضی وقتها یک کارهای میکنند که رو اعصاب خرچنگها میرند:icon_pf (34):ولی من هنوز از توندیدم حامد جان.........ولی از باقیه هم ماهیهات زیاد دیدم..... در عین خوبیتون یکم بچه بازی درمیاریند.... خب هر کس یه جوره دیگه چی بگم... لازم شد در موردتون تحقیق کنم... :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ متولد 4 ام تیرم! این تاپیک واسه چیه حالا؟ خوش اومدی برای کنارهم بودن و درد دل کردن باهم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خب هر کس یه جوره دیگه چی بگم... لازم شد در موردتون تحقیق کنم... :gnugghender: ببخشید حامدجان قصد توهین نداشتم ولی خب این جزو عیبهاشون هست خب...........من دوستشون دارم ولی خب این طرز رفتارهها باعث میشه که فاصله بینمون زیاد بشه.........فاصله بین خرچنگها و عقربها:shame: حتما برو تحقیق کن هرکسی بتونه منو بشناسه بهش جایزه میدم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید حامدجانقصد توهین نداشتم ولی خب این جزو عیبهاشون هست خب...........من دوستشون دارم ولی خب این طرز رفتارهها باعث میشه که فاصله بینمون زیاد بشه.........فاصله بین خرچنگها و عقربها:shame: حتما برو تحقیق کن هرکسی بتونه منو بشناسه بهش جایزه میدم:4chsmu1: کسی اینجا حرف از عقرب زد؟؟؟ کسی منو صدا کرد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ کسی اینجا حرف از عقرب زد؟؟؟کسی منو صدا کرد؟؟ آره داشتم میگفتم بعضی از رفتارههاتون بچگونه هست......... تو بودی منظورم دیگه 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خوش اومدیبرای کنارهم بودن و درد دل کردن باهم مرسی, من که شناخت کافی از شما و بقیه ندارم! به طبع موضوعی هم نیست که در موردش حرفی بزنم! ضمنا تعصبی نسبت به ماه تولدم ندارم! اما تنها خصوصیتی که تو اکثر تیر ماهیا دیدم عصبانی و زودرنج بودنشونه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ مرسی, من که شناخت کافی از شما و بقیه ندارم! به طبع موضوعی هم نیست که در موردش حرفی بزنم! ضمنا تعصبی نسبت به ماه تولدم ندارم! اما تنها خصوصیتی که تو اکثر تیر ماهیا دیدم عصبانی و زودرنج بودنشونه همین مشکل مون هست دیگه:w74: شما معمولا برای مقابله با این مشکل چکار میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ظاهرا من يه كم دير رسيدم منم تير ماهيم از نوع دو زمانش 4 تير به دنيا اومدم 1 تير شناسنامه م زده 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ همین مشکل مون هست دیگه:w74:شما معمولا برای مقابله با این مشکل چکار میکنید؟ معمولا بحث نمی کنم! اگه هم بحثی پیش بیاد,سعی می کنم خودم از یه مرحله ای هیچ نظری ندم! شاید بگین فرار می کنم! اما من اینطوری آرامشمو که برام از بحث کردن مهم تره به دست میآرم! البته این خودخوری هم خوب نیست! چون یه چیزی مثل خُره از داخل تو رو می خوره! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ظاهرا من يه كم دير رسيدممنم تير ماهيم از نوع دو زمانش 4 تير به دنيا اومدم 1 تير شناسنامه م زده :jawdrop:سلام بر وحید خان چطوری قبل از متولد شدنت برات شناسنامه ثبت کردند؟ خوش اومدی :wubpink: هیچ وقت برای آمدن دیر نیست ........... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ معمولا بحث نمی کنم! اگه هم بحثی پیش بیاد,سعی می کنم خودم از یه مرحله ای هیچ نظری ندم! شاید بگین فرار می کنم! اما من اینطوری آرامشمو که برام از بحث کردن مهم تره به دست میآرم! البته این خودخوری هم خوب نیست! چون یه چیزی مثل خُره از داخل تو رو می خوره! منم جدیدا بحث نمیکنم و نتیجهش گریه شبانه هست و دوتا قرص معده و زجر و خوابیدن تا خوب بشه دردم خودخوری من عصبیم میکنه و میزنه به معده ام............:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هیچ وقت برای آمدن دیر نیست ........... خیلی زود دیر میشود اهان این مال یه جا دیگه بود ربطی نداشت 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop:سلام بر حمید خانچطوری قبل از متولد شدنت برات شناسنامه ثبت کردند؟ خوش اومدی :wubpink: هیچ وقت برای آمدن دیر نیست ........... حميد وحيدم وحيد هيپوداموس قبلش كه نگرفتن بعدش رفتن بگيرن كه مامور ثبت عشقش كشيده تاريخ تفلدمو زده 1 تير چطوري خدا ميدونه 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ منم جدیدا بحث نمیکنم و نتیجهش گریه شبانه هست و دوتا قرص معده و زجر و خوابیدن تا خوب بشه دردمخودخوری من عصبیم میکنه و میزنه به معده ام............:icon_pf (34): البته با کمی تمرین می تونین همیشه آرامش داشته باشین! من خونم توی یه شهرکه! توش کلی بچه های ریز و درشت هست که سب تا شب توی حیاط بازی می کنن! منم واسه ارشد می خونم! اوایل می رفتم لب پنجره هر جی از دهنم در می اومد بهشون می گفتم! الان مدتیه اصن کاری به کارشون ندارم! گاهی می رم پایین باهاشون صحبت می کنم! الان خیلی کمتر بازی می کنن و کمتر سر و صدا می کنن! و منم دیگه حرص نمی خورم! این یه نمونه ی سادش بوذ! خلاصه با کمی تمرین می تونید هر آنچه می خوایید رو به دست بیارین! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ حميدوحيدم وحيد هيپوداموس قبلش كه نگرفتن بعدش رفتن بگيرن كه مامور ثبت عشقش كشيده تاريخ تفلدمو زده 1 تير چطوري خدا ميدونه :icon_pf (34):روم به دیفال ببخشید مغزم خسته هست قاطی کردم..................:banel_smiley_52: مگه دست خودش بوده؟ سه روز باید زودتر بری سربازی که خوبی کم پیدایی؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):روم به دیفال ببخشید مغزم خسته هست قاطی کردم..................:banel_smiley_52: مگه دست خودش بوده؟ سه روز باید زودتر بری سربازی که خوبی کم پیدایی؟ سربازي ندارم سه روز زوتر تفلدم ميشه خوبيش اينه مرسي خوبم شكر خدا زير سايه تون يكي دو هفته اي بود كه درگير آزمون مرحله دوم ارشد بودم نميومدم كلا چند وقته حس و حال هيچي نيست اگنه عشق انجمنم تو خوبي؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سربازي ندارم سه روز زوتر تفلدم ميشه خوبيش اينه مرسي خوبم شكر خدا زير سايه تون يكي دو هفته اي بود كه درگير آزمون مرحله دوم ارشد بودم نميومدم كلا چند وقته حس و حال هيچي نيست اگنه عشق انجمنم تو خوبي؟ خب پس دیگه راحت شدی شر آزمون هم کنده شد رفت من به نظرت خوب هستم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده