Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ پخ تون کنیم در رفتید که حالا بذار یه آتیش دورت بزنیم ببینیم چه میکنی خودت با خودت :gnugghender: تکذیب میکنم منم اینو شنیدم ولی تست کردیم اینطوری نبود 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مظلوم که نهولی گونه جدیدی از ماهی ها به نام "تیرماهی" این تاپیک شبیه به آکواریومی میمونه که تیرماهی در آن پرورش داده میشه ما هم که آبانی هستیم و عقرب حواستون باشه :gnugghender: خیلی ببخشیداااااا اماااااا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تکذیب میکنم منم اینو شنیدم ولی تست کردیم اینطوری نبود عقرب هم عقربهای قدیم والا بخدا چطور دلت اومد خودتو بندازی وسط آتیش؟ چکار کرد پس ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی ببخشیداااااا اماااااا:vahidrk: خواهش میکنم ولی منم ببخشید :3384s::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ عقرب هم عقربهای قدیم والا بخدا چطور دلت اومد خودتو بندازی وسط آتیش؟ چکار کرد پس ؟ هیچی مـــُرد 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم ولی منم ببخشید :3384s::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=5]ما همگی خصوصیات منحصر به فردی داریم. هنگامی که این خصلتها سرکوبشده یا درست درک نشوند، مشکلاتی نمایان میشوند که قادریم این مشکلات رابررسی کرده و راه حلهای صحیحی مبتنی بر خصوصیات ویژه هر برج خورشیدیارایه کنیم. ممکن است شما متولدین تیر ماه با این مشکلات روبرو شوید که واقعا بهنظرتان بغرنج و پیچیده میآیند. این راه حلهای پیشنهادی را امتحان کنید تا از نتایجحاصله شگفت زده شوید: مشکل: شما زود رنج و آسیبپذیر هستید و گاهی اوقات آن چنان احساس وابستگیعاطفی پیدا میکنید که نتیجتا متحمل آسیبهای سخت و تحقیر شدنهای موهوم وغیر واقعی میشوید. این حالت میتواند شرایط شدیدا نگران کننده تشویشبرانگیزی را برایتان ایجاد کند که حتی با همسرتان نیز دچار مشکل شوید. راه حل: مطمئن باشید که آن عشق و علاقهای را که ابراز میدارید، آن چیزی نیستکه نیاز دارید تا از شما حمایت شود. به همین دلیل نباید به دیگران وابسته شده و درحقیقت به آنها بچسبید. بهتر است به دنبال کاری باشید تا سرتان گرم شده و بر اینحالت منفی غلبه کنید. لازم است که تنها به خودتان متکی باشید و به جنبههایمثبت شخصیتتان بچسبید. [/h] 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=5]آدم کینه ای نیستم ولی به این معتقدم که : هر میخی که به دیوار میزنی وقتی در میاری جاش میمونه پس وقتی کسی را ناراحت کردی اگه از دلشم دربیاری بازم یادش میمونه...! میدونی چی میگم؟ [/h] 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدم کینه ای نیستم ولی به این معتقدم که : هر میخی که به دیوار میزنی وقتی در میاری جاش میمونه پس وقتی کسی را ناراحت کردی اگه از دلشم دربیاری بازم یادش میمونه...! میدونی چی میگم؟ من خودم چون کینه ای هستم، دقیقاً متوجه هستم چی میگی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بر اساس تاريخ تولدتان درخت مورد نظر را انتخاب نموده و درليست پايين آن را پيدا نموده و خصوصيات اخلاقي خود را مشاهده کنيد درخت مربوطه تاريخ تولد ... درخت انجير 24 خرداد الي 2 تير درخت توس 3 تير درخت سيب 4 تير الي 13 تير درخت صنوبر 14 تير الي 23 تير درخت نارون 24 تير الی 3 مرداد درخت توس ( الهام پذير )با نشاط و خوش پوش مهربان و در عين حال متظاهر افراط در هيچ کاري را دوست ندارند. از ابتذال متنفرند و زندگي در طبيعت و آرامش را دوست دارند.... خيلي احساساتي نميباشند. کمي بلند پرواز و پر از قوه تخيل ميباشند. و از وجودي آرام و راضي کننده سود ميبرند. درخت سيب ( عاشق )اين افراد فريبنده, جذاب و سراسر پر از انرژي مثبت ميباشند.اهل خوش و بش حادثه جو حساس و هميشه عاشق اند. دوست دارند عاشق باشند و هميشه عاشقشان باشند. با وفا زوجي پر محبت- بسيار بخشنده و پر استعداد و اصولاً براي امروز زندگي ميکنند - آنها فيلسوفاني با فکر آزاد ميباشند که داراي قوه تخيل بسيار بالا هستند درخت نارون ( شریف )داراي سرشتي مثبت بوده و با سليقه لباس ميپوشند علاقه اي به بخشيدن خطاهاي ديگران ندارند . همواره بشاش و علاقه اي به رهبري کردن دارند و دوست ندارند از کسي اطاعت کنند.شريکي صادق و مهربانند که دوست دارندبراي ديگران تصميم بگيرند - نجيب زاده - دست و دلباز و طبع خوبي براي شوخي دارند. درخت انجير ( حساس )خيلي قوي و مستقل بوده و به تناقضات و حرفهاي نامربوط ميدان نميدهند - زندگي را دوست دارند و همينطور خانواده - بچه ها و حيواناتشان را - شوخ طبع بوده و تنبلي و بطالت علاقه اي ندارند اين گروه داراي استعداد و هوش بالفطره ميباشند درخت صنوبر ( مرموز )داراي سليقه اي غير عادي و خوب بوده که تا حدي داراي گرايشات خود خواهانه ميباشند. اين افراد با نزديکان خود مدارا نموده و تا اندازه اي فروتن ميباشند. آنها خلاق کله شق بوده و داراي دوستان بسيار زياد و بلند پروازي آنها بسيار زياد ميباشد اين دسته از مردم بسيار قابل اعتماد ميباشند. من خودم 14 هم و صنوبر هستم 5 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بر اساس تاريخ تولدتان درخت مورد نظر را انتخاب نموده و درليست پايين آن را پيدا نموده و خصوصيات اخلاقي خود را مشاهده کنيددرخت مربوطه تاريخ تولد... درخت انجير 24 خرداد الي 2 تيردرخت توس 3 تيردرخت سيب 4 تير الي 13 تيردرخت صنوبر 14 تير الي 23 تيردرخت نارون 24 تير الی 3 مرداددرخت انجير ( حساس )خيلي قوي و مستقل بوده و به تناقضات و حرفهاي نامربوط ميدان نميدهند - زندگي را دوست دارند و همينطور خانواده - بچه ها و حيواناتشان را - شوخ طبع بوده و تنبلي و بطالت علاقه اي ندارند اين گروه داراي استعداد و هوش بالفطره ميباشند هیچ وقت اینهمه از درخت انجیر لذت نبرده بودم .... 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درخت انجير ( حساس )خيلي قوي و مستقل بوده و به تناقضات و حرفهاي نامربوط ميدان نميدهند - زندگي را دوست دارند و همينطور خانواده - بچه ها و حيواناتشان را - شوخ طبع بوده و تنبلي و بطالت علاقه اي ندارند اين گروه داراي استعداد و هوش بالفطره ميباشند :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درخت انجير ( حساس )خيلي قوي و مستقل بوده و به تناقضات و حرفهاي نامربوط ميدان نميدهند - زندگي را دوست دارند و همينطور خانواده - بچه ها و حيواناتشان را - شوخ طبع بوده و تنبلي و بطالت علاقه اي ندارند اين گروه داراي استعداد و هوش بالفطره ميباشند :hapydancsmil: میبینم که مثل خودم فطرتاسرشار از استعدادو باهوشید... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دیگه چیکار کنیم این همه هوش و استعداد رو؟ 1 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دیگهچیکار کنیم این همه هوش و استعداد رو؟ من که خیلی وقته دارم بسته بندیش میکنم و میفروشمش خدایی تموم نمیشه ...شما هم میخواید شروع کنید بسم ا..فقط تاریخ تولدتون رو بسته ها باشه چون خیلی تاثیر داره نشون میده ناب نابه ... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که خیلی وقته دارم بسته بندیش میکنم و میفروشمش خدایی تموم نمیشه ...شما هم میخواید شروع کنید بسم ا..فقط تاریخ تولدتون رو بسته ها باشه چون خیلی تاثیر داره نشون میده ناب نابه ... متولد کی هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] تلسکوپ VISTA تصویر جدیدی از یک چشمانداز کیهانی را متشکل از ابرهای درخشان گاز و پیچکهای غبار احاطهکننده ستارگان جوان داغ شکار کرد. به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، این نمای مادونقرمزی، شیرخوارگاه ستارهای موسوم به NGC 6357 را از زاویهای شگفتانگیز نمایش میدهد. این دستاورد به عنوان بخشی از تحقیقات VISTA عنوان شده که هماکنون از ساختار و چگونگی شکلگیری کهکشان راهشیری تصویربرداری میکند. شیرخوارگاه مزبور هشتهزار سال نوری از زمین فاصله و در مجمعالکواکب "عقرب" (The Scorpion) قرار دارد. این شی کیهانی به دلیل ظاهرش در تصاویر نور مرئی «سحابی خرچنگ» لقب گرفته است. این سحابی در نواحی مملو از ابرهای وسیع گاز و پیچکهای غبار تاریک واقع شده است. این ابرها ستارگان را تشکیل میدهند که از میان محصولات آنها میتوان به ستارگان داغ عظیم اشاره کرد که در نور مرئی به رنگ آبی-سفید میدرخشند. تصویر جدید نمایی کاملا متفاوت از تصاویر نور مرئی پیشین را ارائه میدهد؛ زیرا تشعشع مادون قرمز میتواند به بخش اعظم پوشش غباری که شی را میپوشاند، نفوذ کند. برای تهیه این تصویر از دادههای «تلسکوپ تحقیقاتی مادون قرمز و مرئی برای ستارهشناسی» ESO در رصدخانه پارانال شیلی استفاده شده است. 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان خوب و نازنین منم تیر ماهی هستم با مجموعخ ای از کاملترین خصوصیات تیر ماهی ها متولد 8 تیرم همسن شاهدخت عزیز 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان خوب و نازنینمنم تیر ماهی هستم با مجموعه ای از کاملترین خصوصیات تیر ماهی ها متولد 8 تیرم همسن شاهدخت عزیز شهدختم جیگرم خوش اومدی به خونت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده