Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام من سامان هستم ! متولد 14/4/70 هنوز جوجو تشریف دارم ! راستش به نکته درستی اشاره کردی ! در انبوه خلق تنها شدن و در وطن خویش رنج غربت کشیدن ! روز تولدمم آره یه کم دپرس بودم ! همش تو این فکرم که من برا چی زندگی میکنم ! خدا کیه ! این دنیا داره به کجا میره و... خیلی سوالای دیگه ! رویا پردازی زیاد میکنم چون دوست دارم ! ولی در رویا زندگی نمیکنم ! دوست دارم برای همه آرزوی خوشبختی کنم وهمه رو دوست داشته باشم ! اما در جامعه امروزی نمیتونم این طور باشم و این باعث عذاب کشیدنم میشه ! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام من سامان هستم ! متولد 14/4/70 هنوز جوجو تشریف دارم ! راستش به نکته درستی اشاره کردی ! در انبوه خلق تنها شدن و در وطن خویش رنج غربت کشیدن ! روز تولدمم آره یه کم دپرس بودم ! همش تو این فکرم که من برا چی زندگی میکنم ! خدا کیه ! این دنیا داره به کجا میره و... خیلی سوالای دیگه ! رویا پردازی زیاد میکنم چون دوست دارم ! ولی در رویا زندگی نمیکنم ! دوست دارم برای همه آرزوی خوشبختی کنم وهمه رو دوست داشته باشم ! اما در جامعه امروزی نمیتونم این طور باشم و این باعث عذاب کشیدنم میشه ! سلام سامان جان خوش اومدی منم همین حس و داشتم راستی چرا؟ وقتی اینجوری میشی چکا میکنی تا از دست این حالت راحت بشی؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خیلی جالبه من خصوصیات همه ماه ها رو میدونم ولی در مورد متولدین تابستون اصلا چیزی نمیدونم... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام خوش اومدی عزیزم..... الان چه حسی داری عمه جونم؟ شما هم روز تولدت دپ بودی؟ مثل من و خیلی های دیگه:icon_pf (34): دپ نه!! چرا باید دپ باشم؟؟ سفید بیشتر از این که ماه تولد تاثیر داشته باشه تلقین و ذهنیت آدماست که موثره!! ما بقی حاشیه امره البته این نظر منه.. منو که خواجه حافظم میشناسهمهدی ......... شیخ 13/4/1363 گاهی ابری گاهی بارونی گاهی حساس ........ پررو خنودن دپ شیطون مودب مارمولک مغرور ما نیز همینا که شیخ میگه!! البته باز نظرم اینه که مختصه تیریا نیست! البته شیطنت تو همشون وجود داره! تا حدی زود تحت تاثیر جو قرار گرفتن و زود تغییر حال و هوا دادن رو هم قبول دارم ولی هنوزم نظرم اینه که ذهنیت و تلقین و جو هست که باعث این حالت میشه!! 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خیلی جالبه من خصوصیات همه ماه ها رو میدونم ولی در مورد متولدین تابستون اصلا چیزی نمیدونم... خسته نباشی ! تو که میگی متولدین تمام ماه ها رو بلدی !:w00: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خیلی جالبه من خصوصیات همه ماه ها رو میدونم ولی در مورد متولدین تابستون اصلا چیزی نمیدونم... کلا همه ماهها به کنار تیری ها یک طرف هستند و خاص..........:icon_pf (34): من چون تقریبا با همه ماهها مراوده داشتم خصوصیات تمام ماهها رو میدونم و حتی میزان سازشون با همو البته غیر از مطالعات در این زمینه تجربیات شخصی خودمم هست....... 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سامان جان خوش اومدیمنم همین حس و داشتم راستی چرا؟ وقتی اینجوری میشی چکا میکنی تا از دست این حالت راحت بشی؟ راستشو هیچ کاری نمیکنم ! فقط نقااااااااااااب! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دپ نه!!چرا باید دپ باشم؟؟ سفید بیشتر از این که ماه تولد تاثیر داشته باشه تلقین و ذهنیت آدماست که موثره!! ما بقی حاشیه امره البته این نظر منه.. ما نیز همینا که شیخ میگه!! البته باز نظرم اینه که مختصه تیریا نیست! البته شیطنت تو همشون وجود داره! تا حدی زود تحت تاثیر جو قرار گرفتن و زود تغییر حال و هوا دادن رو هم قبول دارم ولی هنوزم نظرم اینه که ذهنیت و تلقین و جو هست که باعث این حالت میشه!! الی جون من نه تلقین میکنم به خودم نه هیچ چیزی تازه هرسال هم برای خودم جشن تولد میگیرم ولی خب این احساس دپ شدن نمیره از تو وجودم .......:icon_pf (34): خب خدا رو شکر که باز یکی پیدا شد تولدش دپ نبود.............:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ولی این تغییرهای ناگهانی بیشتر مختص ماها هست و البته من توی دی ماهی ها هم دیدم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ راستشو هیچ کاری نمیکنم !فقط نقااااااااااااب! یعنی توی رفتارت بروز نمی دی؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ یعنی توی رفتارت بروز نمی دی؟ :icon_pf (34): نه اصلا به غیر از دوستای صمیمیم همه فکر میکنن من آدم شادی ام ! خب دوست ندارم دیگران ناراحت بشن ! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نه اصلا به غیر از دوستای صمیمیم همه فکر میکنن من آدم شادی ام ! خب دوست ندارم دیگران ناراحت بشن ! بدیش میدونی چیه؟ همون دوستای صمیمیمون هم مواقعی که باید درکمون نمیکنند:icon_pf (34): منم جلوی دوستای صمیمیم نق میزنم از دستم شاکی میشوند..... چکار کنم خب:w74: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ به این دلیل جواب ندادم#814 این پست رو ویرایش میکنم. خب بدون نقل قول جواب بده درست میشه منم دیشب همین مشکل و داشتم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بدیش میدونی چیه؟ همون دوستای صمیمیمون هم مواقعی که باید درکمون نمیکنند:icon_pf (34):منم جلوی دوستای صمیمیم نق میزنم از دستم شاکی میشوند..... چکار کنم خب:w74: دوستای صمیمی هم درک نمیکنن ! پس بهتره که حاموش باشیم برای همیشه ... پشت نقاب ... این آخرین پست تو اینجاست ! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دوستای صمیمی هم درک نمیکنن !پس بهتره که حاموش باشیم برای همیشه ... پشت نقاب ... این آخرین پست تو اینجاست ! خب چرا حالا آخرین پست؟ هستیم در کنار هم ....... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشی ! تو که میگی متولدین تمام ماه ها رو بلدی !:w00: تمام ماه ها بغیر از ماه های تابستون... :4chsmu1: کلا همه ماهها به کنار تیری ها یک طرف هستند و خاص..........:icon_pf (34):من چون تقریبا با همه ماهها مراوده داشتم خصوصیات تمام ماهها رو میدونم و حتی میزان سازشون با همو البته غیر از مطالعات در این زمینه تجربیات شخصی خودمم هست....... جدی؟ خب بگو بیشتر با تیریها اشنا بشیم... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نشد بازم :icon_pf (34):اومدم تو پیغام خصوصی به تو بگم که از قول من بگی بازم نیومد :icon_pf (34): خصوصی هم نمیاد کپی هم نمیشه مثل همین پستات بنویس همین جا میدونم چی میگی :there: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ تمام ماه ها بغیر از ماه های تابستون... :4chsmu1: جدی؟ خب بگو بیشتر با تیریها اشنا بشیم... خب شما اول بگو برداشتی اگر از تیریها داری تا منم بگردم براتون پیداش کنم و بذارم اینجا 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من متولد 20تیر ماه هستم یعنی امروزم تولدم بود ولی هیچ فرقی با روزهای دیگه برام نداشت 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منم یکی از بهترین دوستام تیر ماهی خصوصیت بارزش هم اینه که خیلی زود با همه جوش میخوره و دوست میشه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ راستش بخورد نداشتم، یا شایدم داشتم و یادم نمیاد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده