shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil:سپندارمذگان روز دلباختگان ایرانی بر همه بچه های گل تیرماهی انجمن خصوصا دخترای گل مبارک باشه:hapydancsmil: :w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq مبارک باشه مرسی فاطمه جون:hapydancsmil: 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 انگار ی خبراییه تیر ماهی های عزیز سذیع اعلام وجود کنن 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 انگار ی خبراییهتیر ماهی های عزیز سذیع اعلام وجود کننچی شده مگه عمه الی جونم؟وای دلم برای اینجا تنگ شده بودها اینجا مثل خونه خودمهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/yellow%20smiles/hapydancsmil.gif 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 [h=6]گاهی باید به دور خود یک دیوار تنهایی کشید .... نه برای اینکه دیگران را از خودت دور کنی ؛ بلکه برای اینکه ببینی برای چه کسانی اهمیت داری ، که این دیوار را بشکنند ... !!![/h] درود به همه بروبچ تیرماهی 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 [h=6]گاهی باید به دور خود یک دیوار تنهایی کشید .... نه برای اینکه دیگران را از خودت دور کنی ؛ بلکه برای اینکه ببینی برای چه کسانی اهمیت داری ، که این دیوار را بشکنند ... !!![/h]درود به همه بروبچ تیرماهی درود بر نوید عزیز واقعا گل میگی همیشه فقط یه نویده که میتونه حرف دل یه تیری رو به زیبایی بگه... اییشالا غم ودپرسی کمتر بیاد سراغه دلت خرچنگه ادیب مامانش 1
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 تــقــدیم به هــمــه ی خرچــــنگولیا ♥:icon_gol::icon_gol: 4
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 [h=6]یک نفر همراه باد آن یکی همسفر شعر و شمیم یک نفر خسته از این دغدغه ها آن یکی منتظر بوی نسیم همه هستیم در این شهر شلوغ این کفایت که همه یاد همیم زنده باد همه تیرماهی های باحال و بامرام ...[/h] 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 آخی یاد یه شعر از بچگیام افتادم دلم درسینه جفتک میزند هی برای دیدنت لک میزند هی الهی یخ کنی کز عشق سردت میان سینه برفک میزند هی .......................... الان دلم من در این حاله 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 یه سری آدما خیلی خوشحالن وقتی فکر می کنن ما تیر ماهیای صبور و زودباور و مهربون رو پیچوندن در صورتی که نمی دونن زمین گرد و دوباره گیر خودمون میوفتن ... واونجاست که خشم یه تیر ماهی رو در مقابل نامردیاشون می ببینن....!!! 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 برو بکس تیرماهی عزیز کجایی من دچار دپرسی شدم به تعداد زیاد هیچی هم نمیتونه شادم کنه چه گلی به سرم بگیرم 1
*Mahla* 3410 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 برو بکس تیرماهی عزیز کجاییمن دچار دپرسی شدم به تعداد زیاد هیچی هم نمیتونه شادم کنه چه گلی به سرم بگیرم بیا اینو بنوش شاد میشی 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 بیا اینو بنوش شاد میشی مهلا جونم این بخورم خوابم میپره میزنه به سرم میرم کلی کار میکنم آدم نیستم که 1
*Mahla* 3410 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 مهلا جونم این بخورم خوابم میپره میزنه به سرم میرم کلی کار میکنمآدم نیستم که پس برو بخواب :vahidrk: 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 پس برو بخواب :vahidrk: خوابم نمیاد دیشب تازه رفتم از 2 بخوابم 5 خوابیدم امشب که با کامیم هستم خوابو وله لش 1
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 [h=6]رنجشــــــــی نیست ما تیر ماهیا همینیم !! خیلی خوبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــم و خیــــــــــــــــــلی زود هم فراموش می شیم.....!!!!![/h] 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 شهدخت الان منو تیر ماهی حساب کردی که دعوتم کردی ؟ البته خیلی نزدیکم به تیر ماهیا ، نصف اینورم نصف اونور 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2012 شهدخت الان منو تیر ماهی حساب کردی که دعوتم کردی ؟ البته خیلی نزدیکم به تیر ماهیا ، نصف اینورم نصف اونور حتی یه درصد هم شک نکن که تیرماهی حسابت کردم برای دوروز اصلا قرار نیست خردادی حساب بشی...فکرشم نکن
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2012 [h=6] لزومی نداره من همونی باشم که تو فکر میکنی. من همونی ام که حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی!!! من کااااااااااملاً دیوونم! شک نکن!! می دانی من کیستم؟ من متولد ماه تیرم. نه به آسانی عاشق می شوم و نه وقتی عاشقم ،به راحتی ار آن فارغ می شوم ... .. . ... پس حتی این فکر هم از ذهنت خطور نکند که می توانی به آسانی عشقت را به من ابراز کنی و مرا بدست بیاوری و نه وقتی عاشقت شدم می توانی عشق مرا پس بزنی. فقط برای خودم هستم...!!!!!!!!!! من..؟! چه دوحرفیه وسوسه انگیزیست..... این من! نه زیبایم ، نه مهـربانم....نه عـاشق و نه محتاج نگاهی...! فراری از دختران آهن پرست و پسران مانکن پرست.... ... فقط برای خودم هستم...خوده خودم ! مال خودم ! صبورم و عجول!! سنگین...سرگردان...مغرور...قـانع....با یک پیچیدگی ساده و مقداری بی حوصلگیه زیاد!!! و برای تویی که چهره های رنگ شده را می پرستی نه سیرت آدمی ؛ هیچ ندارم راهت را بگیــر و بـــــــرو حوالی ما توقف ممنــــوع است... منو ببخش غریبه که بهت شانس آشنایی نمیدم دیگه طاقت دل کندن ندارم . می خوام که عشق خاصیت من باشه نه رابطه خاص من باکسی... [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده