shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil:سپندارمذگان روز دلباختگان ایرانی بر همه بچه های گل تیرماهی انجمن خصوصا دخترای گل مبارک باشه:hapydancsmil: :w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq مبارک باشه مرسی فاطمه جون:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ انگار ی خبراییه تیر ماهی های عزیز سذیع اعلام وجود کنن 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ جیگر همه بچه های تیر رووووووووووووووو بخورمممممم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ انگار ی خبراییهتیر ماهی های عزیز سذیع اعلام وجود کننچی شده مگه عمه الی جونم؟وای دلم برای اینجا تنگ شده بودها اینجا مثل خونه خودمهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/yellow%20smiles/hapydancsmil.gif 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]گاهی باید به دور خود یک دیوار تنهایی کشید .... نه برای اینکه دیگران را از خودت دور کنی ؛ بلکه برای اینکه ببینی برای چه کسانی اهمیت داری ، که این دیوار را بشکنند ... !!![/h] درود به همه بروبچ تیرماهی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]گاهی باید به دور خود یک دیوار تنهایی کشید .... نه برای اینکه دیگران را از خودت دور کنی ؛ بلکه برای اینکه ببینی برای چه کسانی اهمیت داری ، که این دیوار را بشکنند ... !!![/h]درود به همه بروبچ تیرماهی درود بر نوید عزیز واقعا گل میگی همیشه فقط یه نویده که میتونه حرف دل یه تیری رو به زیبایی بگه... اییشالا غم ودپرسی کمتر بیاد سراغه دلت خرچنگه ادیب مامانش 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تــقــدیم به هــمــه ی خرچــــنگولیا ♥:icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]یک نفر همراه باد آن یکی همسفر شعر و شمیم یک نفر خسته از این دغدغه ها آن یکی منتظر بوی نسیم همه هستیم در این شهر شلوغ این کفایت که همه یاد همیم زنده باد همه تیرماهی های باحال و بامرام ...[/h] 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ آخی یاد یه شعر از بچگیام افتادم دلم درسینه جفتک میزند هی برای دیدنت لک میزند هی الهی یخ کنی کز عشق سردت میان سینه برفک میزند هی .......................... الان دلم من در این حاله 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ یه سری آدما خیلی خوشحالن وقتی فکر می کنن ما تیر ماهیای صبور و زودباور و مهربون رو پیچوندن در صورتی که نمی دونن زمین گرد و دوباره گیر خودمون میوفتن ... واونجاست که خشم یه تیر ماهی رو در مقابل نامردیاشون می ببینن....!!! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برو بکس تیرماهی عزیز کجایی من دچار دپرسی شدم به تعداد زیاد هیچی هم نمیتونه شادم کنه چه گلی به سرم بگیرم 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برو بکس تیرماهی عزیز کجاییمن دچار دپرسی شدم به تعداد زیاد هیچی هم نمیتونه شادم کنه چه گلی به سرم بگیرم بیا اینو بنوش شاد میشی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ بیا اینو بنوش شاد میشی مهلا جونم این بخورم خوابم میپره میزنه به سرم میرم کلی کار میکنم آدم نیستم که 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ مهلا جونم این بخورم خوابم میپره میزنه به سرم میرم کلی کار میکنمآدم نیستم که پس برو بخواب :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ پس برو بخواب :vahidrk: خوابم نمیاد دیشب تازه رفتم از 2 بخوابم 5 خوابیدم امشب که با کامیم هستم خوابو وله لش 1 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]رنجشــــــــی نیست ما تیر ماهیا همینیم !! خیلی خوبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــم و خیــــــــــــــــــلی زود هم فراموش می شیم.....!!!!![/h] 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ شهدخت الان منو تیر ماهی حساب کردی که دعوتم کردی ؟ البته خیلی نزدیکم به تیر ماهیا ، نصف اینورم نصف اونور 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ شهدخت الان منو تیر ماهی حساب کردی که دعوتم کردی ؟ البته خیلی نزدیکم به تیر ماهیا ، نصف اینورم نصف اونور حتی یه درصد هم شک نکن که تیرماهی حسابت کردم برای دوروز اصلا قرار نیست خردادی حساب بشی...فکرشم نکن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6] لزومی نداره من همونی باشم که تو فکر میکنی. من همونی ام که حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی!!! من کااااااااااملاً دیوونم! شک نکن!! می دانی من کیستم؟ من متولد ماه تیرم. نه به آسانی عاشق می شوم و نه وقتی عاشقم ،به راحتی ار آن فارغ می شوم ... .. . ... پس حتی این فکر هم از ذهنت خطور نکند که می توانی به آسانی عشقت را به من ابراز کنی و مرا بدست بیاوری و نه وقتی عاشقت شدم می توانی عشق مرا پس بزنی. فقط برای خودم هستم...!!!!!!!!!! من..؟! چه دوحرفیه وسوسه انگیزیست..... این من! نه زیبایم ، نه مهـربانم....نه عـاشق و نه محتاج نگاهی...! فراری از دختران آهن پرست و پسران مانکن پرست.... ... فقط برای خودم هستم...خوده خودم ! مال خودم ! صبورم و عجول!! سنگین...سرگردان...مغرور...قـانع....با یک پیچیدگی ساده و مقداری بی حوصلگیه زیاد!!! و برای تویی که چهره های رنگ شده را می پرستی نه سیرت آدمی ؛ هیچ ندارم راهت را بگیــر و بـــــــرو حوالی ما توقف ممنــــوع است... منو ببخش غریبه که بهت شانس آشنایی نمیدم دیگه طاقت دل کندن ندارم . می خوام که عشق خاصیت من باشه نه رابطه خاص من باکسی... [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده