shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ شنیدم خرچنگ پسرم دلش گرفته بود ؟ چی شده بود مامانی؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ آدما دو دستن یا تیر دنیا اومدن یا آرزوشون این بوده که تیر دنیا میومدن 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا مریم بانو ولی به روی خودشون نمیارند که 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ آدما دو دستنیا تیر دنیا اومدن یا آرزوشون این بوده که تیر دنیا میومدن بابا.......اینو من 6 ماه پیش تو تاپیک مردادی ها نوشتم......... 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بابا.......اینو من 6 ماه پیش تو تاپیک مردادی ها نوشتم......... من یه سال پیش تو پروف شهدخت نوشته بودم مریمی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من یه سال پیش تو پروف شهدخت نوشته بودم مریمی تصویرویعنی الان پروف شهدخت سنده 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تصویرویعنی الان پروف شهدخت سنده پ ن پ تاپیک مردادیا سنده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تصویرویعنی الان پروف شهدخت سنده کلا هرچی تیرماهی ها میگند سنده تصور کن ماه تیر نیاید شماها هم دیگه عمرا بیاید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ حالم بد خیلی بد بعد از دوسال یه حرفی از یکی از دوستام شنیدم از بس سنگین بود نمی تونم پاشم از افتادنم چرا من همیشه باید دهنم بسوزه از آش نخورده یک ماه دیگه سال 90 تموم میشه ........ پیر شدم رفت دوست ندارم زنده باشم اصلاااااااا کسی نیست بهش زندگیمو بدم برم بخوابم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ حالم بد خیلی بدبعد از دوسال یه حرفی از یکی از دوستام شنیدم از بس سنگین بود نمی تونم پاشم از افتادنم چرا من همیشه باید دهنم بسوزه از آش نخورده یک ماه دیگه سال 90 تموم میشه ........ پیر شدم رفت دوست ندارم زنده باشم اصلاااااااا کسی نیست بهش زندگیمو بدم برم بخوابم خیلی جدی نگیری الان داری دوره ی دپسردگیه یک تیرماهی رو سپری میکنی هفته دیگه حتما بیا همین جا حالت و توضیح بده 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6][/h][h=6]کلا اصن یه وعضیااااااااااا چی بگم آخه ؟؟؟:icon_razz: خرچنگ منگولا هااااا هم که همیشه واسه همه هستن نوبت خودشون که میرسه کلا واسه خودشون نیستن....[/h] 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی جدی نگیری الان داری دوره ی دپسردگیه یک تیرماهی رو سپری میکنی هفته دیگه حتما بیا همین جا حالت و توضیح بده عمه الی جونم کاشکی دوره دپرسگریم بود دیدی بعضی ها برای اینکه خودشونو عزیز کنند یک نفر دیگه رو خراب میکنند این شده قضیه من لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ کلا اصن یه وعضیااااااااااا چی بگم آخه ؟؟؟:icon_razz: خرچنگ منگولا هااااا هم که همیشه واسه همه هستن نوبت خودشون که میرسه کلا واسه خودشون نیستن.... چی شده مگه نویدی؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ این جا چی سرو میشه؟!!! چی میخوای کتی جون؟ فعلا همه چیز با طعم زهر و تلخه سوغاتی آوردند برامون تهمت ، افرا ، دروغ ، بهتون ، غم و غصه و..... چی میل داری برات بیارم 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چی شده مگه نویدی؟ چی بگم والا شما که خوب از اوضاع و احوال تیر ماهیها خبر داری .. بس که احساساتی ، همه چیم میریزیم تو خودمون ... 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]آیا شما حکم سنگ صبور را برای کل دوستانتان دارید؟ آیا وقتی یک شخص بی شعور, اذیتتان میکند از سر بی شعوریش به سادگی و با بزرگواری میگذرید؟ آیا همیشه ناراحتی هایتان را به زور توی دلتان میچپانید تا بقیه را ناراحت نکنید؟ آیا دوست دارید همیشه همه را خوشحال کنید؟ آیا کوچکترین حرف زیبایی قلبتان را انگولک میکند؟ . . . شما گناهی ندارید, فقط یک تیر ماهی هستید, خدا به شما صبر بدهد!!!!!!!!!!!![/h] 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چی میخوای کتی جون؟ فعلا همه چیز با طعم زهر و تلخه سوغاتی آوردند برامون تهمت ، افرا ، دروغ ، بهتون ، غم و غصه و..... چی میل داری برات بیارم آخیییییییییی چرا چی شدههههههههههه؟!!!! نبینم غمتو دختر عموییی... 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil:سپندارمذگان روز دلباختگان ایرانی بر همه بچه های گل تیرماهی انجمن خصوصا دخترای گل مبارک باشه:hapydancsmil: :w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده