Artaria 13629 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 اینجا احساس راحتی میکنم ، شاید واسه اینکه هم ماهی هستیم هممون. بچه ها امروز یه اتفاق جالبی برام افتاد که فقط تو فیلما دیده بودم تاحالا ، ازون موقع به بد حالم دگرگون شد،حس غم نیست، حس شادی نیست ، نمیدونم چیه فقط نپرسید چه اتفاقی که نمیتونم بگم 4
maryam_bah 1612 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 منم نسبت به اینجا یه جور حس خوبی دارم چه جالب!امروز انگاری واسه خیلیااااااا متفاوت بوده .منتها واسشه یه سریااااااا خوب یه سریا بد 3
Artaria 13629 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 منم نسبت به اینجا یه جور حس خوبی دارمچه جالب!امروز انگاری واسه خیلیااااااا متفاوت بوده .منتها واسشه یه سریااااااا خوب یه سریا بد مگه واسه شما هم متفاوت بوده ؟ 1
maryam_bah 1612 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 مگه واسه شما هم متفاوت بوده ؟ آره یجورایی ولی کاشکی نبود کاشکی زودتر ازین متفاوت میشد کاشکی کاشکی اصلا از اول نبودددددددددددددددددد 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 بچه ها ی عزیزم خرچنگ کوچولوهای خودم مامانی دلش گرفته یجوریهایی تنگه یه جورهایی قاطی پاتی کرده تو سرما بستنی میخوره دلش وا نمیشه 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 وقـتــے دلـ ـتـ ـنـ ـگـــ ِ تـــو مــے شـــوم وقــتــے عَـطـر ِ تـنَـتــــ را مـےخـــواهـَـــ م مـن بـــ ِ بـــاد هَــــم الـتـمـاس مـــےکــــنَـم خــــــدا کـــ ِ جـــاي ِ خـــــود دارد 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 [h=6]دقت کردین اونی که تو نگاه اول ازش متنفر میشی یه روزی میشه بهترین دوستت ، اما ما تیر ماهیها که از همون نگاه اول بهترین دوستیم ،مگه نه !؟[/h] 3
Artaria 13629 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 بچه ها ی عزیزم خرچنگ کوچولوهای خودم مامانی دلش گرفته یجوریهایی تنگه یه جورهایی قاطی پاتی کرده تو سرما بستنی میخوره دلش وا نمیشه وقـتــے دلـ ـتـ ـنـ ـگـــ ِ تـــو مــے شـــوموقــتــے عَـطـر ِ تـنَـتــــ را مـےخـــواهـَـــ م مـن بـــ ِ بـــاد هَــــم الـتـمـاس مـــےکــــنَـم خــــــدا کـــ ِ جـــاي ِ خـــــود دارد نهههه مامان خرچنگ ، قوی باش بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر، بار دگر روزگار چون شکر آید 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 نهههه مامان خرچنگ ، قوی باش بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر، بار دگر روزگار چون شکر آید زندگی همینه پسرم این نیز بگذرد ولی کسی نگفت به چه قیمت و بهایی بگذرد 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 دقت کردین اونی که تو نگاه اول ازش متنفر میشی یه روزی میشه بهترین دوستت ،اما ما تیر ماهیها که از همون نگاه اول بهترین دوستیم ،مگه نه !؟ برمنکرش لعنت ولی قدرمونو ایا میدانند؟؟ دوستانمون؟ 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 خدایی ته خوش قلبی و مهربونی هستیم فکرکنم اینقدر تهشیم که افتادیم بیرون بعضی وقتها مامان خرچنگی خوابش گرفته بچه خرچنگهای عزیز بروید شماها هم لالا کنید 2
Artaria 13629 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 ته قلبت هنوز باید ، یه احساسی به من باشه چقدر باید بمونم تا، یکی مثل تو پیدا شه 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 برمنکرش لعنتولی قدرمونو ایا میدانند؟؟ دوستانمون؟ نه واقعا ... قدرمونو نمیدونن ... 1
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 [h=6]من از همین تریبون اعلام میکنم، بازی با احساسات یه تیر ماهی،مثل بازی کردن با دمه شیره...!!:vahidrk:[/h] 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 من از همین تریبون اعلام میکنم، بازی با احساسات یه تیر ماهی،مثل بازی کردن با دمه شیره...!!:vahidrk: دقیقا منم باهات موافقم هزار درصد وای به روزی که یه تیری بفهمه سرکار بوده دیگه طرف مقابلش انگار سنگ گوشه جوی آب میشه و براش یه ذره هم اهمیت و شخصیت قائل نیست و دیگه هم هیچ وقت اون حس اعتماد رو نمیتونه پیدا کنه............. کلا میمیره براش ............. من که اینجوریم شماها رو نمیدونم 2
*Mahla* 3410 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 تیر ماهی ها مـــــــــــــــــــــــــــــــــاهننننننننننننن :hapydancsmil: تیر ماهی ها عسلنننننننننننننننننننن:hapydancsmil: 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 [h=6]به جرأت بگم بزرگترین شانسی که هر کسی تو زندگیش میتونه داشته باشه این که تیر ماهی باشه[/h] 1
ارسال های توصیه شده