Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا احساس راحتی میکنم ، شاید واسه اینکه هم ماهی هستیم هممون. بچه ها امروز یه اتفاق جالبی برام افتاد که فقط تو فیلما دیده بودم تاحالا ، ازون موقع به بد حالم دگرگون شد،حس غم نیست، حس شادی نیست ، نمیدونم چیه فقط نپرسید چه اتفاقی که نمیتونم بگم 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ منم نسبت به اینجا یه جور حس خوبی دارم چه جالب!امروز انگاری واسه خیلیااااااا متفاوت بوده .منتها واسشه یه سریااااااا خوب یه سریا بد 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ منم نسبت به اینجا یه جور حس خوبی دارمچه جالب!امروز انگاری واسه خیلیااااااا متفاوت بوده .منتها واسشه یه سریااااااا خوب یه سریا بد مگه واسه شما هم متفاوت بوده ؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ مگه واسه شما هم متفاوت بوده ؟ آره یجورایی ولی کاشکی نبود کاشکی زودتر ازین متفاوت میشد کاشکی کاشکی اصلا از اول نبودددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ی عزیزم خرچنگ کوچولوهای خودم مامانی دلش گرفته یجوریهایی تنگه یه جورهایی قاطی پاتی کرده تو سرما بستنی میخوره دلش وا نمیشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ وقـتــے دلـ ـتـ ـنـ ـگـــ ِ تـــو مــے شـــوم وقــتــے عَـطـر ِ تـنَـتــــ را مـےخـــواهـَـــ م مـن بـــ ِ بـــاد هَــــم الـتـمـاس مـــےکــــنَـم خــــــدا کـــ ِ جـــاي ِ خـــــود دارد 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]دقت کردین اونی که تو نگاه اول ازش متنفر میشی یه روزی میشه بهترین دوستت ، اما ما تیر ماهیها که از همون نگاه اول بهترین دوستیم ،مگه نه !؟[/h] 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ی عزیزم خرچنگ کوچولوهای خودم مامانی دلش گرفته یجوریهایی تنگه یه جورهایی قاطی پاتی کرده تو سرما بستنی میخوره دلش وا نمیشه وقـتــے دلـ ـتـ ـنـ ـگـــ ِ تـــو مــے شـــوموقــتــے عَـطـر ِ تـنَـتــــ را مـےخـــواهـَـــ م مـن بـــ ِ بـــاد هَــــم الـتـمـاس مـــےکــــنَـم خــــــدا کـــ ِ جـــاي ِ خـــــود دارد نهههه مامان خرچنگ ، قوی باش بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر، بار دگر روزگار چون شکر آید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ نهههه مامان خرچنگ ، قوی باش بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر، بار دگر روزگار چون شکر آید زندگی همینه پسرم این نیز بگذرد ولی کسی نگفت به چه قیمت و بهایی بگذرد 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ دقت کردین اونی که تو نگاه اول ازش متنفر میشی یه روزی میشه بهترین دوستت ،اما ما تیر ماهیها که از همون نگاه اول بهترین دوستیم ،مگه نه !؟ برمنکرش لعنت ولی قدرمونو ایا میدانند؟؟ دوستانمون؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خدایی ته خوش قلبی و مهربونی هستیم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خدایی ته خوش قلبی و مهربونی هستیم فکرکنم اینقدر تهشیم که افتادیم بیرون بعضی وقتها مامان خرچنگی خوابش گرفته بچه خرچنگهای عزیز بروید شماها هم لالا کنید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ شبتون بخیر دلتون شاد غمتون خواب 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ ته قلبت هنوز باید ، یه احساسی به من باشه چقدر باید بمونم تا، یکی مثل تو پیدا شه 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ برمنکرش لعنتولی قدرمونو ایا میدانند؟؟ دوستانمون؟ نه واقعا ... قدرمونو نمیدونن ... 1 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]من از همین تریبون اعلام میکنم، بازی با احساسات یه تیر ماهی،مثل بازی کردن با دمه شیره...!!:vahidrk:[/h] 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ من از همین تریبون اعلام میکنم، بازی با احساسات یه تیر ماهی،مثل بازی کردن با دمه شیره...!!:vahidrk: دقیقا منم باهات موافقم هزار درصد وای به روزی که یه تیری بفهمه سرکار بوده دیگه طرف مقابلش انگار سنگ گوشه جوی آب میشه و براش یه ذره هم اهمیت و شخصیت قائل نیست و دیگه هم هیچ وقت اون حس اعتماد رو نمیتونه پیدا کنه............. کلا میمیره براش ............. من که اینجوریم شماها رو نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ تیر ماهی ها مـــــــــــــــــــــــــــــــــاهننننننننننننن :hapydancsmil: تیر ماهی ها عسلنننننننننننننننننننن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]به جرأت بگم بزرگترین شانسی که هر کسی تو زندگیش میتونه داشته باشه این که تیر ماهی باشه[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده