Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 13 مهر، 2011 یعنی من خیلیییییی تابلو بود چهره ام؟ جاي شك نداشت عمه :4chsmu1:
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2011 ایـــــــــــــش ی دفه من درست حدسیدما!!! دفعه بعدی 20 امتیاز از آن توست ... یعنی من خیلیییییی تابلو بود چهره ام؟ اصلاً عوض نشدی ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2011 [/url] و اماخوش شانس این دور from_hell ... تبریک می گم ... ... دوستان عکساتون رو بفرستید ...
کتایون 15176 ارسال شده در 15 مهر، 2011 راستشو بگو زهرا اصلا من نبودم تشخیص هویتتون صفا نداشت نه؟!!!!!!!!!!!!
from_hell 10964 ارسال شده در 15 مهر، 2011 و اما خوش شانس این دور from_hell ... تبریک می گم ... ... دوستان عکساتون رو بفرستید ... عععععععععع..... پس چرا بهم نگفتیید؟ حالا من هی میگم مهناز شما بگید نه... من میگم اون دیوار رو میشناسم شما بگید نه.... یه مدال به من بدید....
partow 25305 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2011 راستشو بگو زهرا اصلا من نبودم تشخیص هویتتون صفا نداشت نه؟!!!!!!!!!!!! معلومه که نه ... عععععععععع.....پس چرا بهم نگفتیید؟ حالا من هی میگم مهناز شما بگید نه... من میگم اون دیوار رو میشناسم شما بگید نه.... یه مدال به من بدید.... قضیه دیواررررررر چیههههههه؟ مدال نداریم ... مگه مدال می خواد ؟
partow 25305 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2011 اینجا جا موند: :persiana__hahaha: [/url] توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس مهناز جان می باشد... mahnaz.d ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31:
ارسال های توصیه شده