from_hell 10964 ارسال شده در 11 مهر، 2011 مهناز دمهری..:دی ....مدیر تالار معماری... مطمئنم...اون دیوار رو که کنارش عکس گرفته خوب میشناسم....
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 اسمه یه سایت دیگه که توش عضوه رو بگی من دقیق میگم کیه نبدونم ...آخه من از کجا بدونم کدوم سایته؟؟؟ مهناز دمهری..:دی ....مدیر تالار معماری... مطمئنم...اون دیوار رو که کنارش عکس گرفته خوب میشناسم.... اشتباه گرفتی ... دیوار خونه ما هم همینجوری بود ... :persiana__hahaha: حالا داستانش چی هست؟
from_hell 10964 ارسال شده در 11 مهر، 2011 باز م میگم مهنااااز.... دیگه ...دیگه...داستان خاصی نداره...فقط میشناسم....
from_hell 10964 ارسال شده در 11 مهر، 2011 نیدونم....سپید جون ...من حدسم رو گفتم...دیگه.... میرم سه روز دیگه میام نتیجه رو میبینم....جایزمو بذارید کنار میام میبرم...:دی مدال بدید بهم ...:w42:
S.F 24932 ارسال شده در 11 مهر، 2011 متاسفانه یا خوشبختانه من هر دو رو می شناسم . حدس نیست یقینه . ببخشید طبق قوانین هم که نمی تونم بگم . فقط راهنمایی خواستین بگین . این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه .
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 11 مهر، 2011 این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه . عع یعنی منم ؟؟ :JC_thinking:
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 باز م میگم مهنااااز....دیگه ...دیگه...داستان خاصی نداره...فقط میشناسم.... باشه گلم .. هر چی شما بگی ... خودمم.. شک نکنید مثل اینکه تو هم هویتت رو گم کردی ... کمک خواستی بگو ... هدا ،عمه مهناز من نيست ولي اوني كه ترك نشسته بابا مهديمه سپیده جان .. چند بار بگم راهنمایی نکن ... :167: نیدونم....سپید جون ...من حدسم رو گفتم...دیگه....میرم سه روز دیگه میام نتیجه رو میبینم....جایزمو بذارید کنار میام میبرم...:دی مدال بدید بهم ...:w42: مدال؟ باشه .. شما درست بگو ... ما مدالم میدیم ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 متاسفانه یا خوشبختانه من هر دو رو می شناسم .حدس نیست یقینه . ببخشید طبق قوانین هم که نمی تونم بگم . فقط راهنمایی خواستین بگین . این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه . هر دورو می شناسی؟ نی نی ه کیه؟ چه نازههههه ... :aghosh: پس من چکارم؟ راهنمایی خواستید خودم هستم :persiana__hahaha: عع یعنی منم ؟؟ :JC_thinking: یکتا؟سپید؟ مهناز؟ سپید؟ کدوم سپید؟ خودمخودت خودش تموم :2rqfst4: بیشتر تلاش کن ... :icon_pf (34):
S.F 24932 ارسال شده در 11 مهر، 2011 هر دورو می شناسی؟ نی نی ه کیه؟ چه نازههههه ... :aghosh: پس من چکارم؟ راهنمایی خواستید خودم هستم :persiana__hahaha: نی نی ؟! والا به این سن بچه نی نی نمی گن ها . اونم میشناسم . بگم ؟ مدارکشم موجوده . ههه . دیدم واقعا چ راهنمایی هایی هم بودن .
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 نی نی ؟! والا به این سن بچه نی نی نمی گن ها . اونم میشناسم . بگم ؟ مدارکشم موجوده . ههه . دیدم واقعا چ راهنمایی هایی هم بودن . نی نی ه دیگه ... بگو ببینم درست می گی یا نه ... تو هم شدی هم دست سپیده ...؟ :167:
ارسال های توصیه شده