*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ که چی بشه ؟ میگن باهاس به جای کلمه کپی بگیم روگرفت !!!!!!! اینو میگن معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور یا همون سازمان برنامه ریزی و بودجه سابق گفته ... پس چرا کلمات عربی رو حذف نمیکنن به جاش یه کلمه دیگه نمیگن ...؟؟؟ آهان یادم رفته بود ما عرب هستیم .... ولی خداییش میشه روگرفت ؟!!!!؟؟؟ اینو نمیدونم چرا نمیتونم هضمش کنم .... روگرفت ؟؟!! اونوقت فتوکپی چی میشه ؟؟؟/ خوتهشاً یکی بهم تفهیم کنه :w821: 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ باز اینها قاطی کردن:w00: چقد سعی کردن به جای کامپیوتر بگیم رایانه کی استفاده میکنه از این کلمات؟ 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هر وقت یه تکنولوژی رو از اول خودشون اختراع کردن واسش اسم بذارن!!!دههه... بالگرد!یارانه...روگرفت... بیخیاااااال....حالا مگه از واژه های قبلی استفاده کردیم که حالا بگیم رو گرفت...چی گرفت؟؟:دی 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ واه این دیگه چی هست؟ روگرفت رو از کجاشون درآوردن؟ به جان خودم اینها فضایی هستند و مسلما ایرانی نیستند...........:icon_pf (34)::w00: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هردم از این باغ......... واژه ای می رسد **********دیوانه تر از دیوانه ای می رسد دوستای گل من بزارین این افراد با این شیرین عقلی های خودشون به ارباب های خد خوش خدمتی کنن کی به کیه دو دو تا میشه 16 تا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده