hamid3p 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ منی اولدوروپ سیزین بو ترکی دانیشماغییز(منو کشته این ترکی صحبت کردناتون)اما حال الیرم هر یر د ترک گورند (اما حال میکنم هر جا که ترک میبینم)(بچه ها یه جاهایی روی حرف د باید فتحه گذاشت.اونو چطوری نشون بدیم؟) لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوسلار من چخ باشارمیرم(خیلی بلد نیستم) من بیلمیدیم همچین تاپیکیده وار چوخ خوشوم گلدی ساغل ساغل لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ سلام یولداشلار نجورسوز؟ علیشاه سن یاپ قشه دانیشیسان 1 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نزاکت خانیمین موغام ماهنیسینا قولاخ آسیردیم، گلدیم بورا، گوردوم احمد کایان سسی گلیر، اول فیکر الدیم بلکه نزاکتین ماهنیسیندا واریمیش من دقت الَمَیشم، سورا ددیم بلکه اوبیری سیستملرینن قاتیشیب منیم سیستمیم یانمیاسیز سیزی، یامان حرکتدی، ساغول 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نزاکت خانیم، موغام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ لرها هم می تونن بیان اینجا 3 لینک به دیدگاه
asghar67 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یولداشلار سلام. نه جه سیز من ایندیجان آختاریدیم ترک پاتوقی/اما تاپامیدیم/شانسی سیزین پاتوقزی تاپدیم؟ یاشیاسیز؟ 4 لینک به دیدگاه
asghar67 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سنی چوخ ایستی یوریم.( تو را خیلی دوست دارم) سیرتر ما (لوس نشو):5c6ipag2mnshmsf5ju3 باش آغری ور مه(سردرد نده) تلیس=کیسه=طوربا.(گونی) اله بیر دن به له (دی دفعه ای همین طوری):gnugghender: زحلم گدیر سنن/الجک(بدم می یاد/ولم کن):vahidrk: سیستمینه باخ؟(قیافه شو نگاه کن) اللرین آغری ماسین(دستت درد نکه):icon_pf (34): یامان(فحش) هیچ آداما دا بنزمیر(به آدمیزاد شبیه نیست) 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ نزاکت خانیمین موغام ماهنیسینا قولاخ آسیردیم، گلدیم بورا، گوردوم احمد کایان سسی گلیر، اول فیکر الدیم بلکه نزاکتین ماهنیسیندا واریمیش من دقت الَمَیشم، سورا ددیم بلکه اوبیری سیستملرینن قاتیشیب منیم سیستمیم یانمیاسیز سیزی، یامان حرکتدی، ساغول سلام بوتون دوست لارا احمد کایانین سسین من قویموشدوم چوخدان فلش موزیکلری الیه بیلرسوزکی سیزده قویاسوز اگرکی سویرسوز بیر فولکولور موزیک وار "ای قیزیم قیزیم" گونی اذربایجان ایجراسیله ایر واروزدی منه لازیمدی ساغولون 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام بوتون دوست لارااحمد کایانین سسین من قویموشدوم چوخدان فلش موزیکلری الیه بیلرسوزکی سیزده قویاسوز اگرکی سویرسوز بیر فولکولور موزیک وار "ای قیزیم قیزیم" گونی اذربایجان ایجراسیله ایر واروزدی منه لازیمدی ساغولون سلام قارداش ساغولاسان یح منیم یخومدو، تاپسام قویارام بورا نزاکتین ماهنیسینا قولاخ آسدیز؟ نجورودو؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ گئتمه کیمسه سیز جان سنه قوربان چوخ گوزلدی گوزل اوغلان ساغولاسان 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلامگجويز به خير ...چوخ خوشالام كه ب تالارا گلميشم (سلام شب به خير خوشحالم به اين تالار اومدم) تركي ديل دن خوشيم گلير (از زبان تركي خوشم مياد) من د ايستريم عضو ب تالار اولارم (منم مي خوام عضو اين تالار شم) لینک به دیدگاه
fuzuli 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ده یَرلی دیلداشلار سیزدن ایسته ییره م منیم " سومئر دیلی " کتابیمی اوخویوب ، اوندا اولان یانلیشلاری وبلاقیما گؤنده ر سیز. گؤروم کیم ایلک یازینی یازیب گؤنده ریر؟! منیم وبلاقیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرهنگ و زبان سومری لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منده تركم(من هم ترك هستم) ايشالاه هاميزين گلن گونريز خوش اولسون(ايشالله روز هاي اينده ي همه تون خوش باشه) 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread115451.html 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ به به بیدا آیری تاپیک تاپیشام تورکلره گوره:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ ینی با ترکا حال میکنم . در گوشه گوشه ی انجمن یه تاپیک دارن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ ینی با ترکا حال میکنم . در گوشه گوشه ی انجمن یه تاپیک دارن خیلی خوبیم چوخخخخخخخخ قشه یوخ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ خیلی خوبیم چوخخخخخخخخ قشه یوخ چوخخخخخخخخخخخ قشه یخ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده