Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عالی این تکنیک سایه و روشن بعد میده به نقاشی و تا حدودی به سه بعدی نزدیک میشه روی عکس یه نور منعکس شده فلش دوربینه یا از از سیلر ئ کیلر روی نقاشی استفاده کردی؟؟ از اسپری کادنس استفاده کردم....کیلر طرح رو خراب میکنه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از اسپری کادنس استفاده کردم....کیلر طرح رو خراب میکنه اهان از همونی که رو گلهای طبیعی می پاشن تا برق بزنه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ما بهش میگیم اسپری وارنیش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اهان از همونی که رو گلهای طبیعی می پاشن تا برق بزنه ؟؟ گل طبیعی رو نمیدونم اما برای کاغذ و چوب و فلز و سنگ استفاده میشه بلی همون وارنیش هستش 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ مرصی معصومه جان راستی طراحی های خودت هم بذار و اگه ایرادی داره طراحیم ممنون میشم بگی بقیه دوستان آثار هنری ندارن؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ جای قشنگی بود.. روحم جلا گرفت 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ مرصی معصومه جانراستی طراحی های خودت هم بذار و اگه ایرادی داره طراحیم ممنون میشم بگی بقیه دوستان آثار هنری ندارن؟ خواهش کاری نکردم.. طراحیات عالیه.. ایراد نداره. ایراد تابلویی داره که نقاشش ماهر باشه و نقاشی بکشه که ایراد داشته باشه.. شما نقاشی ولی وقتی خودت یاد گرفتی و میکشی میشی استاد به مکتب نرفته.. بهت تبریک میگم.. زیباهستن. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خواهش کاری نکردم.. طراحیات عالیه.. ایراد نداره. ایراد تابلویی داره که نقاشش ماهر باشه و نقاشی بکشه که ایراد داشته باشه.. شما نقاشی ولی وقتی خودت یاد گرفتی و میکشی میشی استاد به مکتب نرفته.. بهت تبریک میگم.. زیباهستن. مرسی لطف داری ایراد زیاد داره کارم و خوشحال میشم بهم بگی که بتونم رفع کنم همونطور که خودت گفتی من کلاس نرفتم و همینجوری میکشم و شاید خیلی از اصول نقاشی و طراحی رو رعایت نکنم و شاید حتی ندونم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ این نقاشی پرفروش ترین نقاشی سال من بود.. و من همیشه رنگهای شاد رو استفاده میکنم در نقاشیم.. به هیچ وجه تاحالا کلاس نرفتم..و استاد نقاشی در دانشگاه تنکابن هم بودم...اگه نقاشان عزیز ایرادی داشت لطفا بهم بگید متشکرم/ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ عاشق اب و کوهای توی نقاشی هام هستم//:a030: لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ ترکیب رنگت عالی ادم رو به وجد میاره مخصوصا اون رنگ اجری دیوار افرین سلام سهند گل. ممنونم از ذوق و استقبال... این یکی از اولین کارای کلاسیمه و طرح و رنگ رو از روی مدل انتخاب کردم. برای روزای اول گرافیست شدن شاید خوب بود اما در هر صورت، هنرمند اصلی یه آدم خارجکیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ نقاشی همه دوستان بسیار زیبا هستند:hapydancsmil: درود بر هر 3 عزیز 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ نمونه کارم از سیاه قلم و زغال هنوز تموم نشده ها.. نمیه کاره اس/ 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۶ :تکاندن گرد و خاک کمپین مثلا استیکر:53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ بخشی از طراحی برای علم امام حسین 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده