Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 تیر، 2016 عالی این تکنیک سایه و روشن بعد میده به نقاشی و تا حدودی به سه بعدی نزدیک میشه روی عکس یه نور منعکس شده فلش دوربینه یا از از سیلر ئ کیلر روی نقاشی استفاده کردی؟؟ از اسپری کادنس استفاده کردم....کیلر طرح رو خراب میکنه 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 از اسپری کادنس استفاده کردم....کیلر طرح رو خراب میکنه اهان از همونی که رو گلهای طبیعی می پاشن تا برق بزنه ؟؟ 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اهان از همونی که رو گلهای طبیعی می پاشن تا برق بزنه ؟؟ گل طبیعی رو نمیدونم اما برای کاغذ و چوب و فلز و سنگ استفاده میشه بلی همون وارنیش هستش 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 مرصی معصومه جان راستی طراحی های خودت هم بذار و اگه ایرادی داره طراحیم ممنون میشم بگی بقیه دوستان آثار هنری ندارن؟ 3
masi eng 47044 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 مرصی معصومه جانراستی طراحی های خودت هم بذار و اگه ایرادی داره طراحیم ممنون میشم بگی بقیه دوستان آثار هنری ندارن؟ خواهش کاری نکردم.. طراحیات عالیه.. ایراد نداره. ایراد تابلویی داره که نقاشش ماهر باشه و نقاشی بکشه که ایراد داشته باشه.. شما نقاشی ولی وقتی خودت یاد گرفتی و میکشی میشی استاد به مکتب نرفته.. بهت تبریک میگم.. زیباهستن. 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 خواهش کاری نکردم.. طراحیات عالیه.. ایراد نداره. ایراد تابلویی داره که نقاشش ماهر باشه و نقاشی بکشه که ایراد داشته باشه.. شما نقاشی ولی وقتی خودت یاد گرفتی و میکشی میشی استاد به مکتب نرفته.. بهت تبریک میگم.. زیباهستن. مرسی لطف داری ایراد زیاد داره کارم و خوشحال میشم بهم بگی که بتونم رفع کنم همونطور که خودت گفتی من کلاس نرفتم و همینجوری میکشم و شاید خیلی از اصول نقاشی و طراحی رو رعایت نکنم و شاید حتی ندونم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مرداد، 2016 این نقاشی پرفروش ترین نقاشی سال من بود.. و من همیشه رنگهای شاد رو استفاده میکنم در نقاشیم.. به هیچ وجه تاحالا کلاس نرفتم..و استاد نقاشی در دانشگاه تنکابن هم بودم...اگه نقاشان عزیز ایرادی داشت لطفا بهم بگید متشکرم/ 6
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 27 مرداد، 2016 ترکیب رنگت عالی ادم رو به وجد میاره مخصوصا اون رنگ اجری دیوار افرین سلام سهند گل. ممنونم از ذوق و استقبال... این یکی از اولین کارای کلاسیمه و طرح و رنگ رو از روی مدل انتخاب کردم. برای روزای اول گرافیست شدن شاید خوب بود اما در هر صورت، هنرمند اصلی یه آدم خارجکیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 نقاشی همه دوستان بسیار زیبا هستند:hapydancsmil: درود بر هر 3 عزیز 4
masi eng 47044 ارسال شده در 29 مرداد، 2016 نمونه کارم از سیاه قلم و زغال هنوز تموم نشده ها.. نمیه کاره اس/ 8
ارسال های توصیه شده