shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت هنرمندان گل انجمن در این تاپیک فقط نمونه آثارتونو قراره بذارید.......تا بصورت یک مجموعه در کنار هم باشه... ترجیحا اسپم نکنید تا بتونیم با دیدن کار دوستان عزیزمون لذت ببریم........ اگر سوالی هم داشتید در گفتگو: انجوی هنرمندان انجمن نو اندیشان بپرسید از هنرمندان باتشکر از دوستان عزیز 39 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ فرش بافی : بصورت برجسته و مدلدار( گرد) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 40 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ نقاشی رو سفال (کار با گواش روی گلدان سفالی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ فرش تصویری 32 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ پازل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 33 نقل قول لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :rose: 20 نقل قول لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب چند تا از طراحی های قدیممو پیدا کردم ولی حرفه ای نیست. خودم از رو کتاب کشیدم فقط ببخشید اسکنر نداشتم با دوربین عکس گرفتم شبم هست تاریک شد کمی حجم عکسهارو کم کردم ولی با این حال لینک عکسهارو هم زیرش میذارم. عکسها باز نشد از لینکش میتونید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 45 نقل قول لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 45 نقل قول لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ عشق عمو تا حالا فکر کردین چرا به من میگن eder پري كوچولو 18 نقل قول لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ این آپلوداولیه هم سرفه هفت سین 90 هست.که آخراش بود نفصشو جمع کرده بودم..اون مجسمه های وسطشو درستیدم:4chsmu1: خطاطی اون شعره هم که یه کلمش جا افتاده کار پدر گرامم هست لود دومیه هم حکاکی رو هندوانه هست چنتا دیگم تو پروفایلم هست.. یه تعدادیشم هست که عکسشو باهد پیدا کنم 32 نقل قول لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من که هنر مند نیستم ولی خو یه کوشولو یه کارایی میکنم بخاطر دخملم میزارم که نگه بی هنره مامانش:4chsmu1: و وااسه اینکه چش خواهر شووورم دراد میزارم:ws2: از رو دیوار اتاقم عکس گرفتم ازشون 44 نقل قول لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اینم از هنر من البته خیلی تازه کارم !!:4chsmu1: سیتی ژون دیدیییییییییییییییییییییییییییین؟ 43 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ اینجا چرا داره خاک میخوره ........... 34 نقل قول لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ اینم از اثر هنری من فقط لازمه که بگم این اولین طراحی بود که انجام دادم 29 نقل قول لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ اینم روبان دوزی من ، نخندینا ، اینارو امتحانی دوختم واسه یادگیری ، شهدخت جون میدونه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 30 نقل قول لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ اینم تابلوهای گلدوزی با دست ، کار من ( اگه یه خورده تار افتاده واسه کیفیت بالای دوربین گوشیمه ) 27 نقل قول لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ نمونه کارای ویترای من 24 نقل قول لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ این دستبندمه! خودم درستش کردم فقط کیفیت عکس یک مقدار نابوده:icon_pf (34): 22 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ خسته نباشید بچه ها کارا واقعا عالین شاهدخت جان چند تا از عکسا روئیت نمیشن 7 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .