دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقد هنر مند داریییییییییییییم:w14: باریکلا به همگی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این یکی از کارهای تابلو ی من هست....:hapydancsmil: 22 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ چه خوششششششگلللللللههههههههه مهناز. باریک الله بابا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ این هم یکی دیگه از تابلوهامه....:hapydancsmil: 17 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ وقت نکردم ببرم واسه قاب... با آبرنگ... 18 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ این هم یکی دیگه از کازای تابلو م........:hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Mr.Sabouri 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ این هم یکی دیگه از تابلوهامه....:hapydancsmil: خیلی زیبا! :icon_pf (34): فقط یه سوال: اینا چرا سه بعدی به نظر میرسن؟ با آبرنگ که اینجوری نمیشه * در ضمن با وجود دوستان هنرمندی مثل شما و دیگر دوستانی که در این تاپیک حضور دارن و همچنین دوستانی که حضور ندارند میشه مسابقه ای در زمینه طراحی با تکنیک های طراحی ساده که نیاز به پیشینه طراحی آنچنانی نداشته باشه و در زمان مناسب(مثلا تابستون) برگزار کرد. به نظرم جالب بشه! 10 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ هنرم نداریم هنر من صوتیه (کیبورد - سنتور - دف - تمبک میزنم ) عالی بود ... ممنون از همگی 8 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی زیبا! :icon_pf (34): فقط یه سوال: اینا چرا سه بعدی به نظر میرسن؟ با آبرنگ که اینجوری نمیشه * در ضمن با وجود دوستان هنرمندی مثل شما و دیگر دوستانی که در این تاپیک حضور دارن و همچنین دوستانی که حضور ندارند میشه مسابقه ای در زمینه طراحی با تکنیک های طراحی ساده که نیاز به پیشینه طراحی آنچنانی نداشته باشه و در زمان مناسب(مثلا تابستون) برگزار کرد. به نظرم جالب بشه! سپاس ... حالا چرا خودتون رو میزنید.... این تابلو سه بعدی ه....و با ابرنگ نیست....یکسری تکنیک داره ک باعث میشه اینطور باشه.......تازگی یکی دیگه هم درست کردم ک قرار میدم تو همین تاپیک... هنرمند نیستم 8 لینک به دیدگاه
Mr.Sabouri 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سپاس ... حالا چرا خودتون رو میزنید.... این تابلو سه بعدی ه....و با ابرنگ نیست....یکسری تکنیک داره ک باعث میشه اینطور باشه.......تازگی یکی دیگه هم درست کردم ک قرار میدم تو همین تاپیک... هنرمند نیستم کلا نقاشی کردن رو دوست دارم ولی بنا به دلایلی سالهای نوجوانی به سر رفت و ثمری در این ضمینه نداشت! خوشحال میشم راجع به تکنینکتون قدری صحبت بفرمایید یکی از صفت بارز هنرمندان همین تواضع شونه 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خیلی زیبا! :icon_pf (34): فقط یه سوال: اینا چرا سه بعدی به نظر میرسن؟ با آبرنگ که اینجوری نمیشه * در ضمن با وجود دوستان هنرمندی مثل شما و دیگر دوستانی که در این تاپیک حضور دارن و همچنین دوستانی که حضور ندارند میشه مسابقه ای در زمینه طراحی با تکنیک های طراحی ساده که نیاز به پیشینه طراحی آنچنانی نداشته باشه و در زمان مناسب(مثلا تابستون) برگزار کرد. به نظرم جالب بشه! عالی این تکنیک سایه و روشن بعد میده به نقاشی و تا حدودی به سه بعدی نزدیک میشه روی عکس یه نور منعکس شده فلش دوربینه یا از از سیلر ئ کیلر روی نقاشی استفاده کردی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ [ATTACH=CONFIG]19535[/ATTACH] ترکیب رنگت عالی ادم رو به وجد میاره مخصوصا اون رنگ اجری دیوار افرین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده