just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ رفیقم میگه امتحان چی داری؟میگم وصایا..میگه وصایای امام؟! ـَـَـ نــه پـَـَـــ وصایای خدا بیامورز بابا بزرگم و از خودم تست میگیرم که یه موقع حرفش زمین نمونه 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ صبح یه پشه سمج بیدارم کرد مامانم گفت پشه نیشت زد بیدار شدی؟ پـَ نه پـَ آلارم گوشیم خراب شده بود دیشب با پشه صحبت کردم صبح ساعت 6 بیدارم کنه! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ تو صف پمپ گاز منتظرم تا نوبتم بشه، یارو زده به شیشه میگه آقا شما هم میخوای گاز بزنی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ من میخوام لیس بزنم 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ - مسخرشو در آوردی با این پ ن پ - با موئی ؟؟؟؟؟ - پ ن پ با عممم ؟ - خب همی ر نمشه مثه بچه آدم بگی ؟ پ ن پ چیه بی کلاس ؟ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ ساعت 5-4 صبح زنگ زده..گوشی رو برداشتم به زور دارم جواب میدم..میگه خواب بودی؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم سر گلدسته ی مسجد محلمون اذان میگفتم صدام گرفته 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ رفتیم پایگاه انتقال خون میگه شمام اومدین خون بدین؟پـــ نه پــ ما پشه ایم اومدیم مهمونی...!!! 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ رفتم باغ وحش از نگهبانه میپرسم ببخشید آقا قفس شیرا کجاست ؟ میگه بازدید کننده ای ؟پَـــ نَ پَــــ نه از اقوامشون هستم اینورا کاری داشتم گفتم سری بهشون بزنم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ روی نیمکت توی پارک، روزنامه دستمه... اومده میگه... روزنامه میخونی؟ پَ نه پَ سبزی خریدم نمیدونم لای کدوم صفحه گذاشتم 6 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ رفتم آزمایشگاه آزمایش ادرار بدم … ظرف رو می دم پرستاره میگه ادراره؟؟ پَ نه پَ سکنجبینه برو کاهو بیار بزنیم توش بخوریم! 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دارم فیلم میبینم ... زنه توش بیکینی پوشیده... مامانم اومده میگه فیلم خارجیه؟ پَـــ نَ پَـــ مختار نامست یه چند قسمتش تو سواحل انتالیا فیلمبرداری شده 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ رفتم دستشویی عمومی در میزنم میگم یکم سریع تر… میگه شمام دستشویی داری؟ پَ نه پَ اومدم ببینم شما کم و کسری نداری ؟! 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ رفتم مرغ سوخاری بخرم یارو میگه همینجوری میبری؟ پَ نه پَ یه شرت پاش کن جلو مهمونا خجالت نکشه 6 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دراز کشیده بودم لب استخر … دوستم میگه آفتاب می گیری؟ پَ نه پَ با خورشید مسابقه گذاشتیم، هر کی دیرتر بخنده برندس ! 5 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هفته پیش مریض شدم، رفتم آمپول بزنم … آمپولارو دادم به پرستاره …میگه آمپول بزنم؟ پَ نه پَ توش آب پر کن تفنگ بازی کنیم! 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ با دوستم رفتیم بیرون میگه واسه نیمه شعبان چراغانی کردن ؟ پـــ نه پــــ عروسی دختر جورج بوشه .شب هم قراره شکیرا بیاد به میمنت این عروسی بخونه 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اف اف خونه خورده جواب دادم دارم میرم پایین ، مامانم میپرسه دوستته ؟ پ ن پ رییس جمهور گینه بیساؤ میخواد زنشو طلاق بده ، میرم شاهدشون بشم 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ با دوست دخترم مهمونی دعوت بودیم ، رسیدیم دم در خونه ی صاحب مهمونی ، دوست دخترم می گه : باهم بریم بالا ؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ تو برو بالا ، یه پسر خوشتیپ هم دست و پا کن از مهمونا ، تا 4صبح باهاش برقص ، من وامیستم این پایین نگهبانی می دم که خدایی نکرده 110ی چیزی مزاحم رقصت نشه خانومم!!! 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ شستم زخم شده دورش چسب پیچیدم میگه زخم شده؟میگم په نه په از حموم اومده در سرش حوله پیچیده که سرما نخوره!! 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ میگم آرومتر بخون ..کر شدیم میگه : یعنی صدام خوب نیست ؟ میگم پ نه پ :صدات خوبه تیپتم که دوست دارم... اگه امید و وارطان هم موافق باشن مرحله بعد می بینمت ..اما میخوام یه چیز متفاوت ارائه کنی ! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دوستم میگفت سیستمو که روشن میکنم بوق میزنه،مشکلش چیه؟گفتم فکر کنم رمش مشکل داره،گفت مگه وقتی رم مشکل داره،سیستم بوق میزنه؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ راهنما میزنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده