pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ رفتيم رستوران ، ميگم 2تا جوجه لطفا ، ميگه جوجه کباب؟پـَـَـ نَ پـَـَــــ ازين جوجه رنگيا ، يه قرمز بدين يه سبز 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ رفتم مغازه ميگم آقا مرگ موش ميخوام، ميگه براي موش هاي خونتون ميخواين؟ پَ نَ پَ ميخوايم بريزيم تو خورشتمون خوش رنگ شه 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سوار تاکسيم ميگم آقا نگه داريد ميگه پياده ميشي؟ پـَـَــــ نــه پـَـَــــــ ميخوام باد لاستيکا رو چک کنم 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ زنگ زدم میگم :بابا بیا منو گرفتن... ـ میگه خاک تو سرت گشت ارشاد ؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ مرکز نخبگان ایران 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ رفتم فروشگاه میگم سیخ داری؟ میگه برا کباب؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ برا خاروندن دیافراگمم از تو دهنم می خوام 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خواهرم از بیرون میاد خونه..میبینه پشت سیستمم...میگه کامپیوتر روشن کردی؟؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ دکتر گفته بشین جلوی مانیتور خاموش زل بزن بهش واسه چشات خوبه...! 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ميري مسجد وضو بگيري تا نماز بخوني ميبيني يه آقايي ميرسه ميگه پسر جان وضو ميگيري ميگي پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخوام قزل الا صيد كنم 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ نون بربری خریدم همسایمون منو دیده میگه نون بربریه؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ ماشین جدیدمه طرح بربری تولید شده 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تو لباس فرم منو دیده میگه سربازی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ عضو سیاه لشگر سریال مختارم محل فیلم برداری رو گم کردم 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ساعت 7 صبح رفتم برا امتحان دانشگاه نگهبانه میپرسه امتحان داری؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدم خمیر بگیرم بدم دست نونوا 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تو هواپیما نشستم دارم دعا می خونم بغل دستیم می گه دعا می کنی سالم برسی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دوست دارم صحنه سقوط هواپیما رو از نزدیک ببینم دعا می کنم سقوط کنیم 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ از بالا در دارم میام تو خونه بابام از راه رسید میگه باز تو کلید یادت رفت؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دارم آمادگی جسمانیمو تست میکنم امشب میخوایم بریم سرقت!!! 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ زنه شیکمش اومده جلو ، رفیق ما میپرسه این حامله س؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ این زن آقا گرگه اس، شنگول رو خودش خورده، منگول رو داده شوهرش 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یکی زنگ زده میگه شما فرشادین میگم نه میگه پس اشتباه گرفتم؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ من فرشادم صدای تورو شنیدم الزایمرگرفتم یادم نیست !!! 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اومده از خواب بیدارم کرده میگه خوابی ؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دوستم چشم گذاشته منم رفتم زیر پتو قایم شدم نصف شبی 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حسینی بای دست پسره رو گرفته میگه با یاد چی میری کنکور بدی؟پسره میگه با یاد خدا..... پـَـَـ نــه پـَـَــــ بگه به یاد دوست دخترم میرم سر جلسه 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یارو بهم گفت نمایندگی خدمات پس از فروش ال جی کجاست گفتم اونور خیابون. میگه کدوم ور؟ خب خیابون دو ور داره. اینور که اینوره. اونور کدوم ور میشه؟ 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به رفیقم گفتم فندک داری؟ میگه آره. دیگه هیچکاری نمیکنه. میگم خوب فندکتو چرا نمیدی سیگارمو روشن کنم؟ میگه نگفتی که. میگم الان نگفتم؟ میگه چرا ولی نگفتی میخوای که. نه پس برای افزایش اطلاعات عمومیم از محتویات جیبت پرسیدم. 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یارو تو کارتون خوابیده از نئشگی داره میمره زنم میگم معتاده؟ نه پس جراح مغز و اعصابه. 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به یارو میگم آقا یه مقدار تندتر بی زحمت. میگه مگه عجله دارید؟ نه پس به خاطر هیجانش میگم. 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده