رفتن به مطلب

پَ ... نه ... پَ ...

spow

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 743
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

رفتم مغازه ميگم آقا مرگ موش ميخوام، ميگه براي موش هاي خونتون ميخواين؟

پَ نَ پَ ميخوايم بريزيم تو خورشتمون خوش رنگ شه

• Like 12
لینک به دیدگاه

خواهرم از بیرون میاد خونه..میبینه پشت سیستمم...میگه کامپیوتر روشن کردی؟؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ دکتر گفته بشین جلوی مانیتور خاموش زل بزن بهش واسه چشات خوبه...!

• Like 12
لینک به دیدگاه

ميري مسجد وضو بگيري تا نماز بخوني ميبيني يه آقايي ميرسه ميگه پسر جان وضو ميگيري ميگي پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخوام قزل الا صيد كنم

• Like 12
لینک به دیدگاه

ساعت 7 صبح رفتم برا امتحان دانشگاه نگهبانه میپرسه امتحان داری؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدم خمیر بگیرم بدم دست نونوا

• Like 12
لینک به دیدگاه

تو هواپیما نشستم دارم دعا می خونم بغل دستیم می گه دعا می کنی سالم برسی؟

پـَـَـ نــه پـَـَــــ دوست دارم صحنه سقوط هواپیما رو از نزدیک ببینم دعا می کنم سقوط کنیم

• Like 12
لینک به دیدگاه

از بالا در دارم میام تو خونه بابام از راه رسید میگه باز تو کلید یادت رفت؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دارم آمادگی جسمانیمو تست میکنم امشب میخوایم بریم سرقت!!!

• Like 14
لینک به دیدگاه

زنه شیکمش اومده جلو ، رفیق ما میپرسه این حامله س؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ این زن آقا گرگه اس، شنگول رو خودش خورده، منگول رو داده شوهرش

• Like 12
لینک به دیدگاه

یکی‌ زنگ زده میگه شما فرشادین میگم نه میگه پس اشتباه گرفتم؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ من فرشادم صدای تورو شنیدم الزایمرگرفتم یادم نیست !!!

• Like 12
لینک به دیدگاه

حسینی بای دست پسره رو گرفته میگه با یاد چی میری کنکور بدی؟پسره میگه با یاد خدا..... پـَـَـ نــه پـَـَــــ بگه به یاد دوست دخترم میرم سر جلسه

• Like 11
لینک به دیدگاه

یارو بهم گفت نمایندگی خدمات پس از فروش ال جی کجاست گفتم اونور خیابون. میگه کدوم ور؟

خب خیابون دو ور داره. اینور که اینوره. اونور کدوم ور میشه؟ :banel_smiley_4:

• Like 12
لینک به دیدگاه

به رفیقم گفتم فندک داری؟

میگه آره.

دیگه هیچکاری نمیکنه. میگم خوب فندکتو چرا نمیدی سیگارمو روشن کنم؟

میگه نگفتی که.

میگم الان نگفتم؟

میگه چرا ولی نگفتی میخوای که.

نه پس برای افزایش اطلاعات عمومیم از محتویات جیبت پرسیدم. :banel_smiley_4:

• Like 12
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...