shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ رفتم دستشویی عمومی در میزنم میگم یکم سریع تر.. میگه شمام دستشویی داری..؟ میگم نـــــــــــــــه، اومدم ببینم شما کم و کسری نداری.. 25 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بعد از چهار ساعت از کنکور تو هوا 40 درجه اومدم خونه خواهرم میگه خسته ای؟ اگه نیستی منو ببر یه جایی میخوام خرید کنم پـَـَـ نــه پـَـَــ خسته نیستم تو جلسه کنکور لحاف دشک انداخته بودم داشتم قلیون میکشیدم 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ در پارکینگ و باز کردم برم تو یارو اومده جلوش پارک کرده میگه می خوای بری تو؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ درو باز کردم هوای کوچه عوض شه 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ با دوستم رفتیم دکتر واسه عمل بینیش دکتر میگه میخوای بینیتو کوچیک کنی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدیم بکوبیمش 3 طبقه بسازیم 21 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ کامپیوترم یه ویروس گرفته بود رفتم کلی پول آنتی ویروس اورجینال دادم بعد سه ساعت اسکن ویروسه رو پیدا کرده پیغام داده: آیا مطمئن هستید که می خواهید این ویروس را حذف کنید؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام ازش نگهداری کنم بزرگ بشه، بشه عصای دستم نور چشام 21 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به مامانم میگم قوری کجاست ؟ میگه میخوای چای بخوری ؟! پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام دست بکشم روش شاید غولی چیزی ازش درومد!!!!!! ـ 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ میگه امتحانِ چی داری؟؟؟ میگم وصایا,,, میپرسه وصایای امام؟؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ وصایای الیزابت تیلور 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ داریم لوازم میزاریم توی ماشین که بریم مسافرت همسایمون میگه دارید میرید مسافرت؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ قراره از امشب توی ماشین زندگی کنیم 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ کارت سوخت ماشینو برداشتم دارم میرم بابام میگه میری بنزین بزنی؟؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ میرم آب هویچ بریزم تو باکش نور چراغاش زیاد شه 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ تا کمر رفتم تو موتور ماشینم که ببینم چه مرگشه ، رفیقم اومده میگه داری تعمیرش میکنی ؟ پــــ نه پـــــ دارم با گِیج روغن درد و دل میکنم 18 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ آخر شب به مامانم می گم شب بخیر من می رم تو اتاقم. 5 دقیقه بعد می گه هنوز تو اتاقتی؟ پ ن پ هری پاتر اومده دنبالم رفتیم با جاروی جدیدش یه دوری بزنیم صفر تا صدشو تست کنیم 17 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ داره مسابقه رقص نشون میده؛ مامان بزرگم اومده می پرسه :ماهواره است؟ گفتم نه، یه قسمت از تیتراژ سریال مختاره با همکاری خردادیانه 22 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ رفتم تو اتاق استاد اینجوری ایستادم میگه چیه اومدی نمره بخوای؟ نه پس اومدم عید دیدندی؟ 23 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ میله بالفیکس شکست با کمر خوردم زمین همه میان میخندن میگن چرا بلند نمیشی از جات چیزیتم شد نه پس خسته بودم گفتم وسط در ی کم استراحت کنم بعد بلند شم 22 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا .. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟... پَـــ نَ پَـــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه نیو فولدر 18 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اهنگ اندی تو ماشین گذاشتیم دوستم میگه اندیه ؟ پــــــَ نه پــــــَ داریوشه، داره خودشه لوس میکنه بخندیم. 18 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ رفتم تو فیس بوک دوستم پی ام داده آنی؟؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ چراغمو روشن گذاشتم تاریک نباشه!!! 18 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ با رفیقم رفتیم پیک نیک بهش چاقو دادم در کنسروو باز کنه، می گه: با چاقو بازش کنم؟! پـَـَـ نــه پـَـَــــ راست کلیک کن روش اوپن ویت بزن با مدیا پلیر بازش کن! 16 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ساعت سه نصف شب بابام جوری خرپف میکرد که ستون های خونه میلرزید بیدارش کردم میگه خرپف میکردم گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ بیدارت کردم نیمه شعبان رو تبریک بگم. 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده