رفتن به مطلب

پَ ... نه ... پَ ...

spow

ارسال های توصیه شده

رفتم دستشویی عمومی در میزنم میگم یکم سریع تر.. میگه شمام دستشویی داری..؟

میگم نـــــــــــــــه، اومدم ببینم شما کم و کسری نداری..

• Like 25
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 743
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بعد از چهار ساعت از کنکور تو هوا 40 درجه اومدم خونه خواهرم میگه خسته ای؟ اگه نیستی منو ببر یه جایی میخوام خرید کنم

پـَـَـ نــه پـَـَــ خسته نیستم تو جلسه کنکور لحاف دشک انداخته بودم داشتم قلیون میکشیدم

• Like 10
لینک به دیدگاه

در پارکینگ و باز کردم برم تو یارو اومده جلوش پارک کرده میگه می خوای بری تو؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ درو باز کردم هوای کوچه عوض شه

• Like 19
لینک به دیدگاه

با دوستم رفتیم دکتر واسه عمل بینیش دکتر میگه میخوای بینیتو کوچیک کنی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدیم بکوبیمش 3 طبقه بسازیم

• Like 21
لینک به دیدگاه

کامپیوترم یه ویروس گرفته بود رفتم کلی پول آنتی ویروس اورجینال دادم بعد سه ساعت اسکن ویروسه رو پیدا کرده پیغام داده: آیا مطمئن هستید که می خواهید این ویروس را حذف کنید؟

پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام ازش نگهداری کنم بزرگ بشه، بشه عصای دستم نور چشام

• Like 21
لینک به دیدگاه

به مامانم میگم قوری کجاست ؟ میگه میخوای چای بخوری ؟!

پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام دست بکشم روش شاید غولی چیزی ازش درومد!!!!!! ـ

• Like 10
لینک به دیدگاه

داریم لوازم میزاریم توی ماشین که بریم مسافرت همسایمون میگه دارید میرید مسافرت؟

پـَـَـ نــه پـَـَــــ قراره از امشب توی ماشین زندگی کنیم

• Like 9
لینک به دیدگاه

کارت سوخت ماشینو برداشتم دارم میرم بابام میگه میری بنزین بزنی؟؟؟

پـَـَـ نــه پـَـَــــ میرم آب هویچ بریزم تو باکش نور چراغاش زیاد شه

• Like 9
لینک به دیدگاه

تا کمر رفتم تو موتور ماشینم که ببینم چه مرگشه ، رفیقم اومده میگه داری تعمیرش میکنی ؟

پــــ نه پـــــ دارم با گِیج روغن درد و دل میکنم

• Like 18
لینک به دیدگاه

آخر شب به مامانم می گم شب بخیر من می رم تو اتاقم. 5 دقیقه بعد می گه هنوز تو اتاقتی؟

پ ن پ هری پاتر اومده دنبالم رفتیم با جاروی جدیدش یه دوری بزنیم صفر تا صدشو تست کنیم

• Like 17
لینک به دیدگاه

داره مسابقه رقص نشون میده؛ مامان بزرگم اومده می پرسه :ماهواره است؟ گفتم نه، یه قسمت از تیتراژ سریال مختاره با همکاری خردادیانه

• Like 22
لینک به دیدگاه

میله بالفیکس شکست با کمر خوردم زمین همه میان میخندن میگن چرا بلند نمیشی از جات چیزیتم شد نه پس خسته بودم گفتم وسط در ی کم استراحت کنم بعد بلند شم :w000:

• Like 22
لینک به دیدگاه

بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا .. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟... پَـــ نَ پَـــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه نیو فولدر

• Like 18
لینک به دیدگاه

اهنگ اندی تو ماشین گذاشتیم دوستم میگه اندیه ؟

پــــــَ نه پــــــَ

داریوشه، داره خودشه لوس میکنه بخندیم.

• Like 18
لینک به دیدگاه

رفتم تو فیس بوک دوستم پی ام داده آنی؟؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ چراغمو روشن گذاشتم تاریک نباشه!!!

• Like 18
لینک به دیدگاه

با رفیقم رفتیم پیک نیک بهش چاقو دادم در کنسروو باز کنه، می گه: با چاقو بازش کنم؟!

پـَـَـ نــه پـَـَــــ راست کلیک کن روش اوپن ویت بزن با مدیا پلیر بازش کن!

• Like 16
لینک به دیدگاه

ساعت سه نصف شب بابام جوری خرپف میکرد که ستون های خونه میلرزید بیدارش کردم میگه خرپف میکردم گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ بیدارت کردم نیمه شعبان رو تبریک بگم.

• Like 15
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...