Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ همون بهتر جدا سازی کنن! :icon_pf (34): اواا چیراخ؟؟؟میخوایم شبا مساله حل کنیم بابا فکرای بد نکنید!! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ تمدن اسلامی که میگن همینه؟ شکوفایی اسلامی؟ پس یکی به من بگه عقبگرد معنیش چیه؟ فکر کنم فرهنگ لغات من مشکل داره. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ نمیشه دخترها بعدازظهر برن پسرها صبح من از صبح بدم میاد 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یکی نیست به اینا بگه شما با این حرفاتون شعور یه جوان ایرانی رو زیر سوال میبرید 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ کلا می خواین دخترا بشینن تو خونه و دانشگاه نرن تا جامعه به انحراف کشیده نشه؟! 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ پس دیگه کی رو سوژه کنیم؟ دارم ذوق مرگ میشم انقدر هی به تمدن نزدیک میشیم آخ جون 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خبرآنلاین - حجت الاسلام قرائتی خواستار آن شد که دخترها صبح به دانشگاه بروند و پسرها عصر. اون گفت: من گاهی خندهام میگیرد، میگویم: مدرسه دختر و پسر از هم جداست. راهنماییها که هنوز شهوت ندارند، از هم جداست. دبیرستانیها که شهوتشان شکوفا میشود، آنها هم از هم جداست، دانشجو که شهوتش گر میکشد، مختلط است. آنوقت خنده دار این است که یک مشت دکتر در یک اتاق نشستند، من از این دکترها خندهام میگیرد. اسمش را اسلامی کردن دانشگاه میگذارند. دختر و پسر را قاطی هم کردند، در اتاق نشستند موز میخورند میخواهند دانشگاه را اسلامی کنند. راست میگویید یا دروغ؟ آخر زشت است که آدم خودش را سرکار بگذارد. آدم مردم را سرکار بگذارد بد نیست. این آقایان خودشان، خودشان را سر کار گذاشتند. صبح دخترها بیایند و عصر پسرها بیایند. چه میشود؟ مگر یک جاهایی که واقعاً استادش نایاب است، اضطرار است. چه اشکالی دارد. آنوقت دخترها اگر خودشان باشند، میتوانند چادرشان را هم بردارند، روسریشان را هم بردارند. لباس مشکی هم لازم نیست بپوشند. لباس سفید بپوشند راحت راحت هم باشند. همه خانم هستند دیگر. چه اشکالی دارد؟ خداوکیلی اینو از کجاش درآورده؟ بااین قسمت حرفش البته موافقم، از بچگی هی میگن از هم جدا بشین، بعد یهو میگن حالا قاطی!! یه عده هم که طفلکیا بی جنبــــــــــــه حالا من سوالاتی برام پیش اومده که ممنون میشم استارتر از ایشون بپرسن ، برام رفع ابهام بشه 1- زن و شوهرهایی که میخوان باهم برن دانشگاه ، چه شیفتی باید برن؟ شب؟ نصف شب؟ یا اصلا یه دانشگاه میسازن که خانوادگی بشه، واسه متاهلین؟ 2- چند تا استاد زن دارن اینا؟؟؟ با این اوصاف دخترا بی استاد میمونن که!!!!!!!!!!!!!!!!! 3- خداوکیلی من اگه یه همچین جایی برم که دخترا انقد ترگل ورگل بشینن کنارم، همش دوس دارم نگاشون کنم ببینم که فلانی تیپش و قیافش چه طوریه... چه طوری موهاشو درست کرده، چه رنگی استفاده کرده و ... دیگه دانشگاه کیلو چنده؟ 3 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من بهتره کلا همه دختر پسرای بین 15-30 گردن زده بشن سرچشمه همه مشکلات ملت ایران زیر سر همین ذلیل مرده هاس 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من بهتره کلا همه دختر پسرای بین 15-30 گردن زده بشن سرچشمه همه مشکلات ملت ایران زیر سر همین ذلیل مرده هاس به نظر من باید نسل بالای 40 سال رو گردن بزنن تا تحجر از بین بره:ws28: لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ايشون براي خودشون گفتن ... دانشكده اي كه فقط پسر باشه ، ميشه نركده و بالعكس دانشجوها مگه اختيار ندارن كه خودشون تصميم بگيرن ؟؟؟ كجاي اسلام گفتن يك زن و مرد باهم موز بخورن مشكل داره ؟؟؟ اسلام رو جوري جلوه داديد كه تبديل شده به يك پرورشگاه انسان كه از جنس مخالف جداست مختلط بودن دانشگاه اصلا مورد شرعي نداره ، ما بايد ياد بگيريم كنار هم زندگي كنيم ، سالم نميشه براي اينكه برادران و خواهران مومن ، ايمان خودشون رو حفظ كنن تو خيابان ها و دانشگاه ها ديوار تفكيك كشيد برادران مومن اگر در محيط دانشگاه منحرف نشدن مومن هستند وگرنه منو بزار توي يك دنياي بدون دختر ، جون تو اگه منحرف بشم ، همچين مستقيم ميرم كه نگو لطفا دست به تحريف اسلام نزنيد كه پاسخ خدا كوبنده است 1 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من باید نسل بالای 40 سال رو گردن بزنن تا تحجر از بین بره:ws28: نه اینا مشکلشون با محرداست بالای 30 دیگه اکثرا متاهلن و خطر رفع شده 2 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ ايشون براي خودشون گفتن ... دانشكده اي كه فقط پسر باشه ، ميشه نركده و بالعكس دانشجوها مگه اختيار ندارن كه خودشون تصميم بگيرن ؟؟؟ كجاي اسلام گفتن يك زن و مرد باهم موز بخورن مشكل داره ؟؟؟ اسلام رو جوري جلوه داديد كه تبديل شده به يك پرورشگاه انسان كه از جنس مخالف جداست مختلط بودن دانشگاه اصلا مورد شرعي نداره ، ما بايد ياد بگيريم كنار هم زندگي كنيم ، سالم نميشه براي اينكه برادران و خواهران مومن ، ايمان خودشون رو حفظ كنن تو خيابان ها و دانشگاه ها ديوار تفكيك كشيد برادران مومن اگر در محيط دانشگاه منحرف نشدن مومن هستند وگرنه منو بزار توي يك دنياي بدون دختر ، جون تو اگه منحرف بشم ، همچين مستقيم ميرم كه نگو لطفا دست به تحريف اسلام نزنيد كه پاسخ خدا كوبنده است خیلی عالی بود ..دست مریزاد 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دیروز اتفاقی برنامه اون دختر(نامداری بود اسمش؟) از شبکه 2 رو دیدم موضوع برنامه همین بود، مسئول اجرای این کار رو که یادم رفت کی بود رو دعوت کرده بود، مجری خیلی خوب و منطقی حرف زد و برادر مسئول هیچ حرف منطقی نداشت برای دفاع کردن خوشم اومد از این نامداریه دست و پا چلفتی امروز هم داست سالاد درست میکرد ریخت همه جا رو کثیف کرد خیلی باحال گفت وای گند زدم باز 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ نه اینا مشکلشون با محرداستبالای 30 دیگه اکثرا متاهلن و خطر رفع شده نه شما متوجه نشدی اگه حکومت دست 30 ساله ها بی افته میدونن نسل خودشون چه نیاز هایی داره و تحجر از بین میره شما منظور منو نگرفتی:a030: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده