sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ جووون قربونش برم من... بیا برو تو دلم محمود جون. تو اصلا عشق منی. هر کثافتی میخوای بزن به مملکت ، فقط جلوی این کار رو بگیر جیگررررر ... خودم پول بوتاکستو میدم. یعنی این موضوع اینقد برات مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ یعنی این موضوع اینقد برات مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::icon_pf (34): نه بابا درسم این تابستون تموم میشه. اگه قسمت باشه میریم دکترا میخونیم. اگه قسمت نباشه میریم با همین مدرک درس میدیم. خلاصه مختلط نباشه حال نمیده. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بابام میگه امروز مردم تو بیشتر تلفنهایی که به رادیو فردا زدن از محمود به خاطر مقابله با روحانیون تشکر کردن.یعنی من عاشق این ملت تیز و زرنگ و باهوش هستم. عاشق!!! بیخود نیست انقدر وضعمون خوبه غصه نخور بابا. تا انقلاب مهدی کل کل ادامه دارد. منتظریم ببینیم جریان غیر انحرافی چیکار میخواد بکنه. ببنیم پاتک اونا چیه. 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا درسم این تابستون تموم میشه.اگه قسمت باشه میریم دکترا میخونیم. اگه قسمت نباشه میریم با همین مدرک درس میدیم. خلاصه مختلط نباشه حال نمیده. تو رو باید تنهایی تو یه اتاق بندازنت و اونجا بهت درس بدن یه نمه خطرناک میزنی 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تو رو باید تنهایی تو یه اتاق بندازنت و اونجا بهت درس بدن یه نمه خطرناک میزنی نه خدائیش، دخترا نباشن کیو اذیت کنیم؟ :ws3: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نه خدائیش، دخترا نباشن کیو اذیت کنیم؟:ws3: پسرها که بیشتر حال میده 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پسرها که بیشتر حال میده والا همینو بگو 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چقدر خوب من که موافقم به این دلیل http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=60155 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میگن شبا هم مختلطه اره؟؟ کجا ؟ خوابگاه ها شبا مختلطه !!!!1 واااااای از کی قراره اجرایی بشه 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تاپیک از جدا سازی دخترا و پسرا شروع شده ، به اختلاط شبانشون رسید 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ جدا کنید بذار بقیه هم مثه مکانیکا شن :Ghelyon: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میگن شبا هم مختلطه اره؟؟ خدائیش این همه شور و شعف جوونا برای اختلاط رو می بینن، باز هم میخوان جدا کنن؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ جالبه اگه استادمون آقا بود که دیگه نمی تونیم راحت باشیم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خیلی خنده داره مگه نه اینکه ماقراره توی یه محیط با هم کار کنیم خدا زن و مرد رو کنار هم آفرید حالا نمی دونم واقعا هدف اینا چیه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خدائیش این همه شور و شعف جوونا برای اختلاط رو می بینن، باز هم میخوان جدا کنن؟ اگه اینجوری بشه من برای ادامه تحصیل اقدام میکنم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اگه اینجوری بشه من برای ادامه تحصیل اقدام میکنم منم تا جايي كه جا داشته باشه ادامه ميدم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اگه اینجوری بشه من برای ادامه تحصیل اقدام میکنم منم تا جايي كه جا داشته باشه ادامه ميدم همون بهتر جدا سازی کنن! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ همون بهتر جدا سازی کنن! :icon_pf (34): تو هيچوقت دوس نداشتي جوونا پيشرفت كنن هيييييي روزگار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده