shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من خودم به نظرتون چی بودم و هستم؟ 20 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من اکثرا ردیف اول مینشستم ولی نمیدونم چرا همیشه حس نیمکت آخریا رو داشتم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من ردیف سومی ام اما همیشه یا اول هستم یا دوم به غیر کلاس های عمومی 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من معمولا دوم بودم به ردیف های آخر خط میدادم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من هم همیشه ردیف آخرو ترجیح میدم واسه هر کاری از درس خوندن تا خوابیدن مناسبه لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من تا آخره راهنمايي هميشه رديفه اول بودم درست مثه تو عكس بودم:persiana__hahaha: ولي بعد از اون مثه رديفه يكي مونده به آخرا شدم واقعا كلاس حال ميداد:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من که جای مشخصی نداشتم !!! یک روز جلو،یک روز عقب و یک روز هم جای استاد برای تدریس !!! حیف که گذشت....... لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ما ریتم سینوسی داشتیم! همه جا رو امتحان کردیم!! از اونجایی که همیشه دیر به کلاس می رسم می گفتم یکی زنبیل واسم بذاره!:icon_pf (34): گاهی هم پشت ستون! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من نیمکت دوم میشستم کنار دیوار ولی کلا از ردیف اول تا اخر همه مثل ردیف اخر بودیم .... روزی نبود تو کلاس در حال نامه نگاری و نقاشی کشیدن و جک نوشتن واسه همدیگه مچمون و نگیرن تو دانشگاهم که جای ثابت نداشتم ولی معمولا اخر میشستم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ولی من همه جارو امتحان کردم میرفتم ردیف اول تا تقلب کنم برای املا... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من اگر ردیف اول یا حداکثر جا گیرم نیاد دوم نشینم اصلا نمی فهمیدم درس چیه ولی همون ردیف اول هم میخوابیدم ..........:icon_pf (34): کلا ردیفهای دیگه رو دوست ندارم...... لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من در دوران مدرسه معمولا ردیف اول می نشستم.... دانشگاه بستگی به درسش داره اگه عمومی باشه که همیشه ردیف آخر اگه هم تخصصی باشه که بازم بستگی درسش داره تو درسای عملی معمولا ردیف اول و درس های تئوری هم فرقی نمیکنه هر جای خالی که پیدا کردم میشینم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من این ترم کلاس اندیشه ردیف آخر بودم .. خدایی چه حالی داد همش :ws28: لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چون قدم بلند بود همیشه جای اصلیم عقب بود :w74: اما معمولا اول ساعت می اومدم می نشستم جای استاد بعد که درسش تموم می شد می رفتم عقب و ........:gnugghender::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ دوران مدرسه همیشه عقبو ما قبل آخر الانم هر وقت یه جا هستم لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اگه كلاساي كارگاهي داشتيم سعي ميكردم جلو بشينم چون استاد فقط به ميزاي جلويي سر ميزد و كارارو ميديد فقط سر كلاساي عمومي ته ميشستم با دوستام همش حرف ميزديمو ميخنديديم البته از قصد اينكارو ميكرديم آخه يكي مثله استاده انديشه يا اخلاقمون خيلي حرص ميداد اما ترم تابستونم زبان عمومي و ادبيات رو خيلي خر زدم دوتاشم شدم 20 همش جلو ميشستم استادا همش سر اين دوتا كلاس ازم تعريف ميكردن! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده