fariba-1 23 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 سلام یکی از مشکلات ما اینه که استادا متاسفانه وقتی می بینند که دانشجوها زمینه یادگیری ندارن از روی درسا پرش میکنن و یه شیر بی یال و دم تحویل ماها بدن بنام جزوه. که وقتی خوشحال از داشتن جزوه شب امتحان بازشون میکنیم متوجه میشیم که هیچی ازشون نمی فهمیم. بگذریم تو این معادلات کوشی ریمان گفته شده که برای مشتق پذیری باید موارد دستگاه برقرار باشه. تا اینجای کار درست. وقتی تابع ساده ست منم میتونم حل کنم وی وقتی نوبت توابع نمایی میشه و استفاده ازفرمول اویلر نمیتونم چیزی که استاد گفته رو هضم کنم. شما این مثال رو ببینید کجای این مثال مشتق گیری شده؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 شهریور، 2015 سلامیکی از مشکلات ما اینه که استادا متاسفانه وقتی می بینند که دانشجوها زمینه یادگیری ندارن از روی درسا پرش میکنن و یه شیر بی یال و دم تحویل ماها بدن بنام جزوه. که وقتی خوشحال از داشتن جزوه شب امتحان بازشون میکنیم متوجه میشیم که هیچی ازشون نمی فهمیم. بگذریم تو این معادلات کوشی ریمان گفته شده که برای مشتق پذیری باید موارد دستگاه برقرار باشه. تا اینجای کار درست. وقتی تابع ساده ست منم میتونم حل کنم وی وقتی نوبت توابع نمایی میشه و استفاده ازفرمول اویلر نمیتونم چیزی که استاد گفته رو هضم کنم. شما این مثال رو ببینید کجای این مثال مشتق گیری شده؟ سلام،صورت سوال رو اشتباه نوشتید دانشجو باید موقع درس حواسش جمع باشه و بپرسه،همه اساتید وقتی به انتهای یه مبحث میرسند میپرسند "سوالی ندارید؟" که اون موقع هیچکسی جواب نمیده یعنی همه بلدن و مشکلی نیست e^(iteta)=cos(teta)+isinteta e^z=e^(x+iy)=e^x*e^iy e^iy=cosy+isiny e^z=e^xcosy+ie^xsiny مشتقگیری ها هم به درستی و طبق قضیه کوشی ریمن انجام شده وساده هست. 4
Rose6 865 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 کسی هست حل تمرین های کتاب آشنایی با نظریه ی مجموعه های فازی مولف دکتر سید محمود طاهری رو داشته باشه ؟
fpr 0 ارسال شده در 2 فروردین، 2022 سلام وقت به خیر، بنده سوالی در مورد سری فوریه تابع دو متغییره زوج داشتم. در تابع دو متغيره z = f ( x, y)= f( x+2a, y+2b) در صورتیکه نسبت به x و y زوج باشد ، را به سری فوريه بی هارمونيک بسط داده و ضريب آن را محاسبه نماييد.
ارسال های توصیه شده