majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ بچه ها من تو ریاضیات کلن تعطیلم یکی یه راهنمایی واسه این بکنه : please (x^3 sinx+y) dy = x dy مربوط به مبحث معادلات جدایی پذیر میشه ممنون 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ بچه ها من تو ریاضیات کلن تعطیلم یکی یه راهنمایی واسه این بکنه : please (x^3 sinx+y) dy = x dyمربوط به مبحث معادلات جدایی پذیر میشه ممنون اینکه دو طرف معادله dy هست. یکیش باید dx باشه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتباه تایپی بوده !! خب اصلاحش کنید الان کدوم ور dx ه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سمت چپ جزء مسائل بسیار ساده هست نیازی به حل نداره طرفین رو بر xdx تقسیم کنید سمت راست 'y هست از دو طرف نسبت به x انتگرال بگیرید جواب میشه y 2 لینک به دیدگاه
smsman 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام . اثبات معادله رودریگز رو میخواستم . توی هیچ منبع خارجی و داخلی پیداش نکردم . فقط بهش استناد شده . البته فکر میکنم باید از طریق استقرا اثباتش کنیم . لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اگر فرمول رودریگز برای محاسبه چندجملهای لژاندر منظورتون هست سری به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنید. و اگر اثبات فرمول چرخش رودریگز منظورتون بود از فایل پیوست شده استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mokhtar.sh 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ سلام ببخشید میشه راهنمایی کنید که چه جوری با nبار انتگرال از فرمول رودریگز به عبارت (2n+1)/2 رسید .ممنون میشم راهنماییی کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده